александар живаљев Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Разговор - говор умировљеног Епископа захумско-херцеговачког професор емеритуса др Атанасија, почетком марта о.г. за столом Архиепископа охридског Јована почетком марта 2017. године. View full Странице florenntina, БРЂАНИН, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Hvala neizmerno! Ovo su prave agape! Hristos vaskrse! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Снимак је из 2007 године. 25. Август 2007 године. александар живаљев and БРЂАНИН је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2017 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Хвала брате за овај запис Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Април 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2017 1 hour ago, Ромејац рече Снимак је из 2007 године. 25. Август 2007 године. Хвала, мада си ме мало разочарао: ја помислих подмладио нам се владика Таса АлександраВ, Иван ♪♫ and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 Управо сада, александар живаљев рече Хвала, мада си ме мало разочарао: ја помислих подмладио нам се владика Таса АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 28, 2017 Пријави Подели Написано Април 28, 2017 На овом снимку види се долазак владике Атанасија: александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 пре 13 часа, александар живаљев рече Хвала, мада си ме мало разочарао: ја помислих подмладио нам се владика Таса па, мислим, у есхатону александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 29, 2017 Пријави Подели Написано Април 29, 2017 Sve čitam živimo u eshatološkim telima... Ромејац and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука