Jump to content

Razni video snimci na temu avijacije

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 weeks later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Imo je klasić na VHS naše snimke sa centrifuge, al nažalos nije prebacio na bolji medij i sada je negledljivo. Uglavnom, haos od iskrivljenih faca, ukrivljenih nosova, oklempavljenih ušiju i podočnjaka gotovo do gornje usne

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Милан Ракић рече

Imo je klasić na VHS naše snimke sa centrifuge, al nažalos nije prebacio na bolji medij i sada je negledljivo. Uglavnom, haos od iskrivljenih faca, ukrivljenih nosova, oklempavljenih ušiju i podočnjaka gotovo do gornje usne

:smeh1:

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, obi-wan рече

:smeh1:

...

Овос фолиранти.  Ишли на центрифугу у анти Г оделу.  ?

Кад почМеш да стењеш и грабиш зрак к'о Џереми Рон јер плућни апарат и уопште читав горњи део почиње дотказује јер сва крв јури у ноге.  И све то мораш на живо без опреме 15 секунди. Истина,  стварно 'вако врљав у фацу мало будеш ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Uporedjivanje dva najnaprednija lovca.

F22 je nevidljiv, tj bolje je pripremljen za izbegavanje radara, a Su 57 je brzi i lakse manevrise na nebu.

Sta vi mislite, koji lovac je bolji?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Moze li neko da otvori temu o mornarici i brodovima, velikim pomorskim bitkama?

Ja ne znam kako to da uradim preko telefona.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Nije video snimak, ali je neki "snimak".

@Милан Ракић

? ? ?

Clip_16.thumb.jpg.d3cc6909d1a774b6b68fff2cbe5b7269.jpg

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић

Danas, u neko ranije popodne preleteo ovde iznad nas ponisko, ja bio napolju i kad sam video kako je nisko, udjo` da vidim sta kaze karta. A karta skroz cudna - iznad nas je  bio na oko 3.500 m i sa oko 480 km/h, ocigledno u nekakvom prilasku za sletanje u Bgd... sto i nije mnogo cudno samo sebi, dok ne vidis kako je pre toga kruzio. `El ovo neka proba ili bio neki problem?

Avion priapada nekoj irskoj firmi, kako kaze podatak sa karte...

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, obi-wan рече

@Милан Ракић

Danas, u neko ranije popodne preleteo ovde iznad nas ponisko, ja bio napolju i kad sam video kako je nisko, udjo` da vidim sta kaze karta. A karta skroz cudna - iznad nas je  bio na oko 3.500 m i sa oko 480 km/h, ocigledno u nekakvom prilasku za sletanje u Bgd... sto i nije mnogo cudno samo sebi, dok ne vidis kako je pre toga kruzio. `El ovo neka proba ili bio neki problem?

Avion priapada nekoj irskoj firmi, kako kaze podatak sa karte...

То је неки карго ирски.

ei-stk-asl-airlines-ireland-boeing-737-4

ћу се распитам. Чини се као да је вршио калибражу Лађеваца. А опет. споља нема видљивих турела од опреме за калибражу

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@obi-wan

Изгледа да је био на радовима код нас па је ово данас био пробни лет

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...