Aurelijan Avgustin Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 ups zaboravih link http://forum.verujem...p?topic=13995.0 Hvala:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 protiv strija???i pomaže li išta?? Pomaže izbacivanje masne - holesterol hrane,kao pržene na ulju,slatkiši i smanjivanje unosa ugljenih hidrata. A verovala ili ne i mazanje strija kremom na bazi meda i nevena ali to ćeš retko naći,trebalo bi da se napravi apotekarski a ne gotova da se kupi. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Pomaže izbacivanje masne - holesterol hrane,kao pržene na ulju,slatkiši i smanjivanje unosa ugljenih hidrata. A verovala ili ne i mazanje strija kremom na bazi meda i nevena ali to ćeš retko naći,trebalo bi da se napravi apotekarski a ne gotova da se kupi. Stvano? Cisto da znam, ako mi izadju 0205_whistling :D Анастасија је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Stvano? Cisto da znam, ako mi izadju 0205_whistling :D A-ha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Мени су руке попуцале са унутрашнје стране па сам морао да мажем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Protiv strija ne pomaze nista,apsolutno nista.Ja imam kompletno ispucao stomak od blizanacke trudnoce i ma sta koristila i kolko god to platila ne pomaze.Jedino resenje je da kad vidis da ti nastaju pocnes da vise mazes.U stvari prevencija je najbolje resenje.Ja sam u trudnoci sa blizancima imala 65 kila plus stomak od 12o cm u obimu i nicim nisam uspela da ih sprecim.Sto se krema i kozmetike tice uglavnom koristim niveu,najvise mi odgovara.Sad ne znam jel ona spada u skupu kozmetiku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Tacno tako. Ali za parfem i poslednji dinar iz novcanika izvlacim.. Ne znam zasto ne mogu da odolim He,he lep parfem je i meni slabost ali zao mi je da za njega dam puno para,do sada nisam presla preko 2000 din za neki a i zbog toga posle zalim :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 He,he lep parfem je i meni slabost ali zao mi je da za njega dam puno para,do sada nisam presla preko 2000 din za neki a i zbog toga posle zalim :rolleyes: Givenchy Play i Paco Rabanne Black XS- to su ti najskuplji moji. Zalim i ja, ali kad potrosim. :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Разноразни препарати за смањење бора су превара,проверено. Q 10 и остале глупости служе за мамљење пара,а не помажу,моја рођака је радила у промоцијама истих,званично им кажу да то не делује. Немојте трошити паре безвезе. Ma kakav Q 10,cista i proverena glupost,posle bude ku,ku na sta sam trosila pare :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Givenchy Play i Paco Rabanne Black XS- to su ti najskuplji moji. Zalim i ja, ali kad potrosim. :D 0110_hahaha 0110_hahaha slatko me nasmeja zbog cega ti zalis...moj nedostizni je HUGO XX HUGO BOSS,pa dug je zivot,mozda ga nekad prezalim i kupim 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 0110_hahaha 0110_hahaha slatko me nasmeja zbog cega ti zalis...moj nedostizni je HUGO XX HUGO BOSS,pa dug je zivot,mozda ga nekad prezalim i kupim 0102_laugh Prezali jednom, drugi put, treci neces :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Pomoz Bog! Imam jedno pitanje Da li neko zna kako se pravi mirišljavi tamjan? Oprostite što na ovoj temi postavljam pitanje Bog pomogao! Kazu da se pravi od biljnih smola i eteričnih ulja biljaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Prezali jednom, drugi put, treci neces :D Eh mozda bih i prezalila ali moj voljeni muz sigurno nece,kad cuje cenu dobice alergiju 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Eh mozda bih i prezalila ali moj voljeni muz sigurno nece,kad cuje cenu dobice alergiju 0102_laugh Ja nemam muza, ali novcanik mog dragog tatice sve podnosi (za sada, doduse, sa malim negodovanjem) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 0202_238 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука