Jump to content

Da li koristite skupe kozmeticke preparate?

Оцени ову тему

Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?

• Da
      9
    • Ne
      25
    • Ponekad kad mi neko pokloni
      15
    • Uh... sta je to
      7

Препоручена порука

protiv strija???i pomaže li išta??

Pomaže izbacivanje masne - holesterol hrane,kao pržene na ulju,slatkiši i smanjivanje unosa ugljenih hidrata. A verovala ili ne i mazanje strija kremom na bazi meda i nevena ali to ćeš retko naći,trebalo bi da se napravi apotekarski a ne gotova da se kupi. :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pomaže izbacivanje masne - holesterol hrane,kao pržene na ulju,slatkiši i smanjivanje unosa ugljenih hidrata. A verovala ili ne i mazanje strija kremom na bazi meda i nevena ali to ćeš retko naći,trebalo bi da se napravi apotekarski a ne gotova da se kupi. :)

Stvano? Cisto da znam, ako mi izadju 0205_whistling :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Stvano? Cisto da znam, ako mi izadju 0205_whistling :D :D :D

A-ha :D
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Protiv strija ne pomaze nista,apsolutno nista.Ja imam kompletno ispucao stomak od blizanacke trudnoce i ma sta koristila i kolko god to platila ne pomaze.Jedino resenje je da kad vidis da ti nastaju pocnes da vise mazes.U stvari prevencija je najbolje resenje.Ja sam u trudnoci sa blizancima imala 65 kila plus stomak od 12o cm u obimu i nicim nisam uspela da ih sprecim.Sto se krema i kozmetike tice uglavnom koristim niveu,najvise mi odgovara.Sad ne znam jel ona spada u skupu kozmetiku.

Подели на овим сајтовима

Tacno tako. Ali za parfem i poslednji dinar iz novcanika izvlacim.. Ne znam zasto ne mogu da odolim :(

He,he lep parfem je i meni slabost ali zao mi je da za njega dam puno para,do sada nisam presla preko 2000 din za neki a i zbog toga posle zalim :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Разноразни препарати за смањење бора су превара,проверено. Q 10 и остале глупости служе за мамљење пара,а не помажу,моја рођака је радила у промоцијама истих,званично им кажу да то не делује. Немојте трошити паре безвезе.

Ma kakav Q 10,cista i proverena glupost,posle bude ku,ku na sta sam trosila pare :wink:

Подели на овим сајтовима

Givenchy Play i Paco Rabanne Black XS- to su ti najskuplji moji. Zalim i ja, ali kad potrosim. :D :D :D

0110_hahaha 0110_hahaha slatko me nasmeja zbog cega ti zalis...moj nedostizni je HUGO XX HUGO BOSS,pa dug je zivot,mozda ga nekad prezalim i kupim 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Креирај ново...