Jump to content

Da li koristite skupe kozmeticke preparate?

Оцени ову тему

Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?

• Da
      9
    • Ne
      25
    • Ponekad kad mi neko pokloni
      15
    • Uh... sta je to
      7

Препоручена порука

0104_cheesy :0104cheesy: 0104_cheesy :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ne treba to koristiti, to je od đavola.... Da sam sveštenik, ne bih dozvoljavao da se pričešćuju žene koje koriste kozmetičke aparate... 666.....  :0104cheesy:

Те су ти најгоре!!! Око врата обавезно да носиш бијели лук када их видиш! те са кармином , ма авети болан!!  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Што се ти Тавита осјећаш прозваном? Ја сам се стално шминкала, и нисам то никад сматрала гријехом.Мислим да има толико пуно гријехова које чинимо сваки дан а који су озбиљнији од овога. Нити сматрам да требам ја неком да говорим шта ће да ради од себе.Ја сам престала да се шминкам, и почела сам себи да се свиђам оваква каква јесам без шминке.Уколико је нека прилика која баш захтијева козметику онда једва саставим дан до краја зато што доживљавам пудер као цемент на свом лицу. И лијепо ми је овако. А оне које воле да се шминкају нека то раде, па нисам ја то ником овдје забранила, само ме је занимало ваше мишљење везано за текст, који ја прихватам као исправан.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Dobro necu da se mesam u ovu temu vise posto sam nekompetentan  31  :drugarstvo:

Mene jedna druga stvar zanima, Masa me je podstakla na razmisljanje, o jednoj Ducicevoj misli i koliko je ona tacna dakle evo je:

Ima nesreća koje ne postoje za čoveka, ali postoje za ženu, kao i obratno. Najveća ženina nesreća, to je kad počne verovati da njena lepota propada. Ovo verovanje, na žalost, počinje vrlo rano, čak pre tridesete godine; i zato je potpuna sreća ženina vrlo kratkog veka. Strah da poružnja, dostiže vrhunac njenog očajanja, kakvo ljudi ne mogu ni zamisliti. Ova vrsta nesreće ne postoji za čoveka, zato što on s godinama ne poružnja, nego često postane čak i lepši. Osim toga, čovekova lepota nema u društvu i životu ono mesto koje ima lepota ženina. Čovek bi imao isto očajanje samo kad bi znao da s godinama propada njegova pamet, ali se i tu događa sasvim protivno, jer je čovek s godinama sve pametniji. Samo gubitak zdravlja ili časti, bile bi za čoveka dve nesreće nepopravljive zauvek, a sve drugo je odista samo u njegovim rukama. Ženino očajanje za izgubljenu lepotu, prevazilazi i njeno žaljenje za izgubljeno zdravlje, ili za svoje propalo ime. One bi volele biti i bolesne, i važiti za nečasne, i biti siromašne, nego važiti za ružne među ljudima, i, možda, još više među ženama. Ali je sreća što ženina lepota opada lagano i postupno, i što se žena toliko navikne na svoje lice, ogledajući se svaki dan u ogledalu, da i ne opazi ni kad istinski poružnja. Međutim, kad bi se žena oglednula u ogledalu samo svake pete godine, mnoge bi presvisle od bola. Ima divan starogrčki epigram jedne kurtizane: "Ja, čiji je drski smeh ispunjavao Grčku, ja, Laida, koja je doskora imala na pragu čitava jata ljubavnika, posvećujem ovo ogledalo Afroditi, jer neću da sebe gledam ovakvu kakva sam, a onakvu kakva sam bila juče, ne mogu." Za žene izgubiti lepotu, znači kao tvrdici izgubiti svoj novac, ili kao vojniku svoj mač i slavu, ili građaninu svoj ugled. Ima i mnogo žena koje su ružne, ali im se dive ljudi ako su plemenite. Međutim, nisu ipak tim utešene te nesrećne žene, kao što nisu time zadovoljeni ni ti dobri ljudi. I Viktor Igo je otimao drugima žene, ali se nikad nije otimao za žensku ljubav, jer je bio zaljubljen u sebe, i to sasvim onoliko koliko su drugi ljudi zaljubljeni u ženu. Bio je još veliki broj pesnika, čak i najvećih, koji su imali talenta za pesmu, a nisu imali talenta za ljubav; i ko zna kolika je to bila nesreća i za njih i za svet.

Не очајавам ја јер је моја лепота прошла, већ јер сам се угојила ко никад.

А тме ћу моћи да се бавим тек за годину дана.

До тад треба носити све то.

Подели на овим сајтовима

Лијепо се осјећам и без шминке и са њом, и не осјећам се прозваном  

Зашто ти мислиш да си ме прозвала?  :drugarstvo:

Мени је 2о година. За мене је и шминка умјетност , умјерено и маштовито  :0104cheesy:

Али текст који си поставила ми није ишао уз то...

Ако сам се насмијала слатко када ми је један монах рекао да сви који дуване заправо дуване Јудин дроб, 0... онда ми је и ово нешто у фазону Бети... САмо  takeoff

090*¹-Betty Boop-Service with a smile-1937

Подели на овим сајтовима

Зашто ти мислиш да си ме прозвала?  :drugarstvo:

Мени је 2о година. За мене је и шминка умјетност , умјерено и маштовито  :0104cheesy:

Ако сам се насмијала слатко када ми је један монах рекао да сви који дуване заправо дуване Јудин дроб, 0... онда ми је и ово нешто у фазону Бети... САмо  takeoff

Можда је у питању само моја лоша процјена, учинило ми се.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Зашто ти мислиш да си ме прозвала?  4chsmu1

Мени је 2о година. За мене је и шминка умјетност , умјерено и маштовито  4chsmu1

Ако сам се насмијала слатко када ми је један монах рекао да сви који дуване заправо дуване Јудин дроб, 0... онда ми је и ово нешто у фазону Бети... САмо  4chsmu1

Можда је у питању само моја лоша процјена, учинило ми се.

Учини ми се...

Подели на овим сајтовима

То што говорите да шминкање није гријех задржите за себе,НЕ САБЛАЖЊАВАЈТЕ ЉУДЕ ПО ФОРУМУ!!!!!!!! >4chsmu1 >4chsmu1 >0110_hahaha >0110_hahaha >0110_hahaha >0110_hahaha >0110_hahaha

Arvina Sabic - Crna mamba

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

чуј мала даје се на знање сила маси даје убрзање  4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

sa sve Micom Trofrtaljkom na bubnju  whackado
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...