Jump to content

Da li koristite skupe kozmeticke preparate?

Оцени ову тему

Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?

• Da
      9
    • Ne
      25
    • Ponekad kad mi neko pokloni
      15
    • Uh... sta je to
      7

Препоручена порука

Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама.

U ocima mi nije tama, iako se sminkam, i ne robujem predrasudama...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама.

Potpis

I jos jedno pitanje: cemu to sluzi,i da li se maze na lebac?  harp

Ne. I ne mora sve da se jede :)

Подели на овим сајтовима

Па добро, имам доста стране шминке, али џаба ми сад кад ме мрзи то да радим, па стоји.

Не придајем више томе толики значај као раније, кад сам се сваки дан шминкала и то од основне!

Постављена слика

Боемски, пре 10 година, на сплаву Блек Пантерс  harp

Музичка подлога за ову фотку је

Подели на овим сајтовима

Па добро, имам доста стране шминке, али џаба ми сад кад ме мрзи то да радим, па стоји.

Не придајем више томе толики значај као раније, кад сам се сваки дан шминкала и то од основне!

harp

Подели на овим сајтовима

Јесам вала Тавита, само се то не види већ неко време од кг, а тек што сам згоднааааа ...

Мислим испод овог скафандера.

пс то се ја шалим на свој рачун, мало да ублажим тугу, чемер и јад!

harp

Огло, хвала на утеси

Подели на овим сајтовима

Ne razumem se previse u ovo, niti nesto razlikujem posebno sminku i to... ali jedno znam nista lepse na celom svijetu nema nego videti devojku u Crkvi na sluzbi, liturgiji bez imalo sminke, a oci joj sijaju   :)harp  t4431

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Slusaj Swarowsky, gore u poll treba da dodas i cetvrtu opciju, nesto kao "sta ti je to?" ili "sacuvaj me Boze", za nas koji smo zbunjeni pitanjem...

Ovako smo mnogi diskriminisani i onemoguceno nam je glasanje, a za to mozemo da te tuzimo Natasi Kandic... Постављена слика

Molba uslisena  harp

`Fala... Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne razumem se previse u ovo, niti nesto razlikujem posebno sminku i to... ali jedno znam nista lepse na celom svijetu nema nego videti devojku u Crkvi na sluzbi, liturgiji bez imalo sminke, a oci joj sijaju   :)harp  t4431

Što,drogira se ?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...