Jump to content

Ne vidim, ne čujem, ne govorim zlo... radim li zlo?

Препоручена порука

пре 4 минута, Ronald рече

A ko to kaže da zivotinje imaju samo instinkt?

Лупила сам. Мој пас има више осећаја од многих људи. Али она ће да искида сваког ко ме пипне. Човек може да реагује и другачије од тога.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Lady Godiva рече

Пут до пакла је поплочан добрим намерама.

ta krilatica je totalno bzvz. mada mnogi sa njom mlate i tacna je samo u specificnim slucajevima, znaci u izuzetcima od prqavila, nikad ne moze da se koristi generalno da bi bila prava mudrost.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

možda bude neke koristio od njih, kao goriva.

Таман кад помисли човек да си бар полунормаалан, ти покажеш да си гори од нациста.:dobro:

пре 5 минута, kordun рече

ta krilatica je totalno bzvz. mada mnogi sa njom mlate i tacna je samo u specificnim slucajevima, znaci u izuzetcima od prqavila, nikad ne moze da se koristi generalno da bi bila prava mudrost.

Па и није права мудрост, него одговор на нешто типа: ако је намера добра, не може да испадне лоше.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Таман кад помисли човек да си бар полунормаалан, ти покажеш да си гори од нациста.:dobro:

Па и није права мудрост, него одговор на нешто типа: ако је намера добра, не може да испадне лоше.

namjera je ono sto se najvise racuna, to je ono sto je nekom iz duse.

muramasa je dobar decko, samo se malo jace zastitnicki ponasa, zastitnik se napaja dobrotom i ljubavlju, taman to nikad ne priznao.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, kordun рече

namjera je ono sto se najvise racuna, to je ono sto je nekom iz duse.

Баш сам хтела да те цитирам за следеће, апропо теме: пут до пакла поплочан је добрим намерама. :D

Знам да се не слажеш, али добро, ја сам међед. :suncanje:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Kuce mazim uvek, vernice ne diram ni grabuljom.

kako brate grabuljom, pa ne bi valjda isao grabuljom na zene, one su divna njezna bica, ako bi je povukao za kosu, otpala bi ona nadogradjena kosa, ako bi je osamario , otpale bi vjestacke trepavice, jesi medjed.

mada ovo za vjernice si djelomicno u pravu, ima tu svakakvih slucajeva, utripovanih monaha u sred svjetovnog zivota i sta ti ja znam, od takvih najbolje bjezati i to sto posto, te nemaju veze sa zivotom

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

Баш сам хтела да те цитирам за следеће, апропо теме: пут до пакла поплочан је добрим намерама. :D

Знам да се не слажеш, али добро, ја сам међед. :suncanje:

moras jos uciti marija

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Џуманџи рече

Ма, какви, прошло је моје време :D

Но, оли се активирати мало више на ЖРУ? :)

ne, nemam vremena zbog posla, ali na ljeto cu ici na sabor da se tucem sa administraqcijom , to mi zelja

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Muramasa рече

Nasilje nad ženama je nečasno.

Сво насиље је нечасно.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, kordun рече

ne, nemam vremena zbog posla, ali na ljeto cu ici na sabor da se tucem sa administraqcijom , to mi zelja

пре 33 минута, Muramasa рече

Sviđa mi se ideja. Ja bih došao ako bi bila samo administracija, bez prepodobnih.

Само ви веџбајте :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Часно је бити частан човек у свим датим ситуацијама, поготово када се супростављаш злу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...