Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 4 минута, Ronald рече A ko to kaže da zivotinje imaju samo instinkt? Лупила сам. Мој пас има више осећаја од многих људи. Али она ће да искида сваког ко ме пипне. Човек може да реагује и другачије од тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 7 часа, Lady Godiva рече Пут до пакла је поплочан добрим намерама. ta krilatica je totalno bzvz. mada mnogi sa njom mlate i tacna je samo u specificnim slucajevima, znaci u izuzetcima od prqavila, nikad ne moze da se koristi generalno da bi bila prava mudrost. "Tamo daleko" and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 5 минута, Muramasa рече možda bude neke koristio od njih, kao goriva. Таман кад помисли човек да си бар полунормаалан, ти покажеш да си гори од нациста. пре 5 минута, kordun рече ta krilatica je totalno bzvz. mada mnogi sa njom mlate i tacna je samo u specificnim slucajevima, znaci u izuzetcima od prqavila, nikad ne moze da se koristi generalno da bi bila prava mudrost. Па и није права мудрост, него одговор на нешто типа: ако је намера добра, не може да испадне лоше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Таман кад помисли човек да си бар полунормаалан, ти покажеш да си гори од нациста. Па и није права мудрост, него одговор на нешто типа: ако је намера добра, не може да испадне лоше. namjera je ono sto se najvise racuna, to je ono sto je nekom iz duse. muramasa je dobar decko, samo se malo jace zastitnicki ponasa, zastitnik se napaja dobrotom i ljubavlju, taman to nikad ne priznao. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 49 минута, Lady Godiva рече Али она ће да искида сваког ко ме пипне. Ово упозораваш евентуалне удвараче форумске? "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 32 минута, kordun рече namjera je ono sto se najvise racuna, to je ono sto je nekom iz duse. Баш сам хтела да те цитирам за следеће, апропо теме: пут до пакла поплочан је добрим намерама. Знам да се не слажеш, али добро, ја сам међед. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 9 минута, Muramasa рече Kuce mazim uvek, vernice ne diram ni grabuljom. Tako je. Da ne oskrnaviš. Џуманџи, Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 11 минута, Muramasa рече Kuce mazim uvek, vernice ne diram ni grabuljom. kako brate grabuljom, pa ne bi valjda isao grabuljom na zene, one su divna njezna bica, ako bi je povukao za kosu, otpala bi ona nadogradjena kosa, ako bi je osamario , otpale bi vjestacke trepavice, jesi medjed. mada ovo za vjernice si djelomicno u pravu, ima tu svakakvih slucajeva, utripovanih monaha u sred svjetovnog zivota i sta ti ja znam, od takvih najbolje bjezati i to sto posto, te nemaju veze sa zivotom Лидија Миленковић and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 5 минута, Џуманџи рече Баш сам хтела да те цитирам за следеће, апропо теме: пут до пакла поплочан је добрим намерама. Знам да се не слажеш, али добро, ја сам међед. moras jos uciti marija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 21 минута, Juanito рече Ово упозораваш евентуалне удвараче форумске? Јок, ја гризем горе од ње. То сте ваљда већ видели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 3 минута, kordun рече moras jos uciti marija Ма, какви, прошло је моје време Но, оли се активирати мало више на ЖРУ? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 12 минута, Џуманџи рече Ма, какви, прошло је моје време Но, оли се активирати мало више на ЖРУ? ne, nemam vremena zbog posla, ali na ljeto cu ici na sabor da se tucem sa administraqcijom , to mi zelja АлександраВ, Џуманџи, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 39 минута, Muramasa рече Nasilje nad ženama je nečasno. Сво насиље је нечасно. Sanja Т. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 39 минута, kordun рече ne, nemam vremena zbog posla, ali na ljeto cu ici na sabor da se tucem sa administraqcijom , to mi zelja пре 33 минута, Muramasa рече Sviđa mi se ideja. Ja bih došao ako bi bila samo administracija, bez prepodobnih. Само ви веџбајте drvce је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Часно је бити частан човек у свим датим ситуацијама, поготово када се супростављаш злу. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука