Paradoksologija Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Janko, ne bih se na ovoj temi upustala u inace zanimljivu mi polemiku. Jedno drago mi ljudsko bice je umrlo i malo mi je bezveze da razglabam da li su ga geni ili roditelji ucinili 'falicnim'. Pisacu na drugoj temi, ako otvoris. 'Jesus to a child' mi je jedna od stvari koje su me u detinjstvu navele da pomislim da je ipak moguce biti hriscanin. Данче*, Ayla , Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 2 часа, Paradoksologija рече Janko, ne bih se na ovoj temi upustala u inace zanimljivu mi polemiku. Jedno drago mi ljudsko bice je umrlo i malo mi je bezveze da razglabam da li su ga geni ili roditelji ucinili 'falicnim'. Pisacu na drugoj temi, ako otvoris. 'Jesus to a child' mi je jedna od stvari koje su me u detinjstvu navele da pomislim da je ipak moguce biti hriscanin. Da se ne bi stvarala guzva ovde na temi, ja bi ti predlozio da ti otvoris drugu, i poruke koje su za tamo odma` i da prebacis tamo... Јанко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 3 часа, Paradoksologija рече Janko, ne bih se na ovoj temi upustala u inace zanimljivu mi polemiku. Jedno drago mi ljudsko bice je umrlo i malo mi je bezveze da razglabam da li su ga geni ili roditelji ucinili 'falicnim'. Pisacu na drugoj temi, ako otvoris. 'Jesus to a child' mi je jedna od stvari koje su me u detinjstvu navele da pomislim da je ipak moguce biti hriscanin. Радо. Само познат сам по шкртости, ретко отварам теме и кратког су даха. Дакле, теби као стручном дајем предност, ја учествујем. Мој однос према овим човеку је јасан из мојих постова... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 4 часа, Ayla рече Mnogi, divni, požrtvovani i primjerni roditelji, iznjedriše lošu djecu. Isto tako znam i dobru djecu, loših roditelja. Razni uticaji djeluju na razvoj i ponašanje djeteta, tako da ne bih postavljala svoje definicije, jer je vrlo nezahvalno, a može biti i netačno. ...no da ne spamujemo temu. Dobar je bio Džordž M. Оно што ми споља видимо и оно што је унутар породице су нажалост често различите ствари. Да не наводим линкове за примере: нпр узорног судије за малолетничку деликвенцију - педофила и насилника у породици; дивне људе у друштву који су деци-наркоманима пружили брдо пара и нимало пажње; или оне који су побегли од очајне породице и нашли узор у другима за пример. Екстрем-емисија "Трчи, Лазо, трчи"...Итд исл... Споља гледати и по томе ценити - погрешно... obi-wan, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 3 часа, Јанко рече Оно што ми споља видимо и оно што је унутар породице су нажалост често различите ствари. Да не наводим линкове за примере: нпр узорног судије за малолетничку деликвенцију - педофила и насилника у породици; дивне људе у друштву који су деци-наркоманима пружили брдо пара и нимало пажње; или оне који су побегли од очајне породице и нашли узор у другима за пример. Екстрем-емисија "Трчи, Лазо, трчи"...Итд исл... Споља гледати и по томе ценити - погрешно... Da ne spamujemo dalje. U nedogled bi pričali. Јанко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 E stvarno mogli biste da batalite te price da li je i sta bio po opredeljenju bio je čovek pre svega U suštini otišla je jedna mlada (makar po meni mlada) i velika legenda i ne verujem da će ikad takav pevač biti rođen... Ovo mi je najomiljenija pesma Paradoksologija, Јанко, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 People Are Sharing Stories About How Generous George Michael Was Ljudi su spontano počeli da dele brojne priče o Džordžu Majklu kao dobrotvoru koji je tiho, nenametljivo i često anonimno pomogao mnogima. Јанко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Nova tema splitovana ovde: Odustala sam od vađenja svakog relevantnog posta iz razgovora o Džordžu Majklu, jer se ne može napraviti 'čist rez'. obi-wan, Јанко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Dobro, onda ako ti ne bude tesko jedan kratki suma-sumarum na pocetku te teme, kol`ko da pridosli znaju odakle smo krenuli sa pricom... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Јанко је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Сјајан певач, било ми је драго када ам чула да се разматра као могућност замене Феди Меркјурија (Квин), још драже ми је што није постаоњихов певач, легенде су и један и други. Послато са 5022X уз помоћ Тапатока Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 11, 2020 Пријави Подели Написано Јун 11, 2020 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука