Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

• 3 weeks later...
On 3/9/2017 at 8:36, о.Горан рече

Петиција ће бити изнета у јавност и упућена на одговарајуће адресе после Васкрса иначе, прикупљено је неких стотинак потписа.

Ovde na ovom forumu valjda postoje ljudi koji bi potpisali i ucinili i nesto na delu ili samo vole da ostavljaju komentare.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ana Bjelan рече

Ovde na ovom forumu valjda postoje ljudi koji bi potpisali i ucinili i nesto na delu ili samo vole da ostavljaju komentare.

Ma jok... i o.Goran je odustao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ma jok... i o.Goran je odustao...

Nije odustao od peticije, al treba mu malo vise podrske ovde. Ljudi kao da misle da je dovoljno da nesto kazu, a da nista ne preduzmu. Ako je on voljan da skuplja te potpise, pa mislim da bi administracija trebala malo vise da ga podrzi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana Bjelan рече

Nije odustao od peticije, al treba mu malo vise podrske ovde. Ljudi kao da misle da je dovoljno da nesto kazu, a da nista ne preduzmu. Ako je on voljan da skuplja te potpise, pa mislim da bi administracija trebala malo vise da ga podrzi.

Zašto bi bilo ko trebalo da ga podrži u tako besmislenom poduhvatu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Niđe veze...

Подели на овим сајтовима

teorija evolucije samo pomaze da se sto lakse uvedu nove nebuloze

Na osnovu čega si to zaključila? Šta u vezi sa TE pomaže da se lakše uvedu nebuloze?

Подели на овим сајтовима

Dovoljno mi sto sam citala Bibliju da ne ulazim sire u ono sto je o. Goran vec pricao

Kako čitanje Biblije dovodi do zaključka da "teorija evolucije samo pomaze da se sto lakse uvedu nove nebuloze"?

Подели на овим сајтовима

Ako je sve stvorio Bog postoji zakon po kojem treba da se vladamo, sve ima zapisano u Bibliji, manje cemo biti izmanipulisani, znacemo sta je ispravno, a ovo sto sada hoce da uvedu u skolama je gotovo nestvarno. Ako nista ne preduzmemo po tom pitanju to dosta govori o nama kao narodu. Znaci ne smeta teorija evolucije, sto bi vam smetale i ove gadosti kad ne znate za Boga srpski narode!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...