Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли вам још увек треба помоћ око рашчишћавања згаришта? Данас је баш леп дан па рекох да се понудим.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 10 минута, PredragVId рече

да се понудим.

:aplauz::skidamkapu:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Људи, ДИВНИ СТЕ!!!! :sunce:

Одзив је феноменалан! Стижу парице, са свих страна :navijanje:

За 15 минута Дејан гледа стан. Уз Божију помоћ данас ће се сместити. У два сата, молитвом уз Рајковиће.

За све остало, чим се Дејан јави, све ћемо знати.

ХВАЛА!!!!!

Подели на овим сајтовима

Igor Pavlovic Najnoviji apdejt: Sad sam se čuo sa Dejanom. Rekao mi je da će uspeti da obezbedi kamion za odvoz šuta, ali da mu trebaju ljudi, da mu pomognu oko iznošenja i utovara. Radovi bi mogli da započnu sad u subotu u razumnim prepodnevnim časovima. Ukoliko neko želi da na pravi način i viteški upotrebi svoje mišiće i pomogne čoveku u nevolji, neka se odazove. Lokacija je: DOJRANSKA 12A, ZVEZDARA, BEOGRAD. TELEFON: 064 1866011 DEJAN RAJKOVIĆ. Ovo se nalazi kod Liona na Zvezdari.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, АлександраВ рече

Ти си наш витез :drugarstvo:

Гледао сам профил од овог брата на фејсбуку. Па видим да је неки костимирани витез у питању.

пре 15 минута, АлександраВ рече

Подели на овим сајтовима

Драги пријатељи, Рајковићи имају дом, хвала и слава Богу!!!! :sunce:
Прелеп, намештен, простран, сунчан, топли дом

Сада можемо да им доносимо све што им треба, да напунимо тај дом корисним и лепим стварима. :navijanje: Јавићу адресу убрзо.
Хвала свима још једном.
Хвала и слава драгом нашем Господу!

Подели на овим сајтовима

Сада сам се чула са Дејаном и Нином, оно што хитно треба су јастуци, постељина, ћебад, пешкири, судови (чаше, тањири, есцајг, а ја да додам и храна), хигијена, немају ништа! Само да се јавите Дејану да бисте знали да су код куће, најбоље предвече, сада јурцају. Адреса је Учитеља Милоша Јанковића 8, стан 1, 11050 Београд (Звездара)

Подели на овим сајтовима

:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...