Зосима Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Пријатно ме изненадило ,да је покренуто више оваквих акција-петиција по градовима Србије,где се апелује да се паре намењене за новогодишње баханалије на трговима,усмере за наше оболелу децу и суграђане! Поред тога,треба показати и Снс мамлазима, да нам је доста њиховог хлеба и игара,пинк гранд новогодишњих ноћи и замалћивање овог напаћеног народа! Знамо да од свега овога неће бити ништа, али ето, ја лично,а надам се и многи од вас,да бар овако изразимо свој протест! Данче*, Adelaida, 3006 and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 http://www.peticije24.com/apel_beograana_budimo_humani__nova_godina_za_novi_ivot Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Pa kako mislis da MALI profitira od namestenog tendera za ukrasavanje i rasvetu? Kakogod, ionako im je ovo poslednje slavlje na grbaci ovog jadnog naroda jer im je vec odzvonilo! -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 5 минута, florenntina рече Pa kako mislis da MALI profitira od namestenog tendera za ukrasavanje i rasvetu? Kakogod, ionako im je ovo poslednje slavlje na grbaci ovog jadnog naroda jer im je vec odzvonilo! Iskreno voleo bih da je poslednje al teško.Njihova snaga leži u tome što je opozicija blago rečeno sve moj do mojega da prostiš na izrazu.Tragikomični su.Možda Vuk ima šanse uz vascelu podršku opozicije...mejbi... emilija је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Sta predlazete? АлександраВ and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 1 hour ago, Драгана Милошевић рече Sta predlazete? Da laprdamo po forumu, šta drugo Fotina444, Зосима, cloudking and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 3 часа, Muramasa рече Nije cela. Radule valja. Jajara klasična. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 5 часа, Зосима рече Пријатно ме изненадило ,да је покренуто више оваквих акција-петиција по градовима Србије,где се апелује да се паре намењене за новогодишње баханалије на трговима,усмере за наше оболелу децу и суграђане! Поред тога,треба показати и Снс мамлазима, да нам је доста њиховог хлеба и игара,пинк гранд новогодишњих ноћи и замалћивање овог напаћеног народа! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 13 часа, Kratos рече Jajara klasična. Prati malo skupstinu, covek se bori kao lav. Evo sad je aktuelan Zakon o stanovanju koji se svodi na to da ce svaka zgrada imati upravnika (citaj SNS bota) koga ce placati gradjani. Nema vise slobode ni u stanu, ako je ikada i bilo... Znaju li to ljudi uopste? Ko pise i ko se bori uopste protiv toga osim Radulovica? emilija је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 15 часа, Драгана Милошевић рече Sta predlazete? emilija је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 5 минута, florenntina рече Prati malo skupstinu, covek se bori kao lav. Evo sad je aktuelan Zakon o stanovanju koji se svodi na to da ce svaka zgrada imati upravnika (citaj SNS bota) koga ce placati gradjani. Nema vise slobode ni u stanu, ako je ikada i bilo... Znaju li to ljudi uopste? Ko pise i ko se bori uopste protiv toga osim Radulovica? O tome pričaju i Dveri recimo.Boško je skoro govorio o tome.Radulović me ,,razočarao,, ,mada ka nisam nešto ni mirisao od starta,kad je svojoj ženi nameštao poslove za knjigovodstene usluge kao stečajni.Sami ljudi iz pokreta govore vrlo loše o njemu,kao autokrati.Ne znam ne sviđa mi se on uopšte.Svi mi se ogadili,ti političari.Prljav je to poso. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Ja se njemu divim jer bih na njegovom mestu odustala do sada bar sto puta, ali nebitno... Vazno je da neko ipak prica i bori se. Verujem da vecina gradjana nema pojma da se taj zakon uopste donosi i kakve posledice moze imati. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 За глегоријанску сам против било каквог славља, а за ону нашу сам присталица да се више слави. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 U svijetskim metropolama novogodisnja slavlja su mamac za turiste, na kraju slavlja gradovi imaju plus u gradskoj kasi zato sto imaju sta da pokazu i imaju s cime da privuku turiste. Slavljenje novih godina po gradovima Srbije je naravno obicno trosenje para i samopromocija gradskih vlasti. Samo mi se cini da nema nista od toga da ce se novac po bilo cijoj incijativi usmjeravati u predlozene fondove. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Јустине, туристе мами нешто што је ново и што нема код њих. И стим у вези, не чини ли тисе Јустине, уз добру промоцију, да би прослава јулианске , српске нове године био далеко бољи мамац за туристе. То је далеко ређи догађај и био би баш мамац за туристе уз одговарајућу пропаганду. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука