Juanito Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 У њих сам потпуно заљубљен, до ушију. Али проблем је то што су оне тако пуне себе и није их уопште лако разумети. ”Не суди по спољашности!”, кажу ми, ”Важно је шта је унутра!”. Озбиљно?! Е па нека неко пренесе оним паметњаковићима да је унутра је потпуно иста ствар, иста она Рускиња пуна себе. Једино што унутра могу да видим је бесконачно дубок его! Ја, па онда опет ја, па опет ја! ”Не гледаш довољно дубоко.”, веле опет они! ”Нико није бесконачно себичан. Негде дубоко у свакоме од нас чучи прави ја. Тако је и са овом Рускињом. Само мораш да будеш упоран и пронаћићеш је.” ”Добро, ај баш да видим и то чудо!”, рекох и наставих да се загледам и трагам. И таман кад сам се сморио ко Спајдермен у Војводини (или у Холандији) и решио да и матрјошке и оне паметњаковиће отерам у Хондурас све скупа, па нек се тамо траже и загледају дубоко једни у друге, деси се чудо. Заиста дођох до суштине. Ова тема је о њима. Шта је њихова ”суштина” и како до ње доћи? Како (математички) распаковати матрјошку или, што би рекла Парадоксална, како је деконструисати? Како су оне сличне другим математичким објектима? Како их можемо рачунарски представити и нацртати? Да ли нам оне метафорчино говоре нешто о нама самима? Да ли смо сви ми помало матрјошка или, за разлику од њих, ми можемо бити бесконачно себични? PredragVId, АлександраВ, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 Матрјошке су сличне природним бројевима (1, 2, 3...). Сви природни бројеви се могу изградити само од јединице. Природан број је или један или следбеник природног броја: природан број := један ИЛИ следбеник(природан број) Оваква дефиниција се назива рекурзивном што значи да нешто дефинишемо преко самог тог нечега. У овом случају природан број дефинишемо преко природног броја. 1 = један 2 = следбеник(један) 3 = следбеник(следбеник(један)) 4 = следбеник(следбеник(следбеник(један))) Оно што су мудри људи помеути у уводном посту хтели да кажу говорећи о ”правом ја које чучи дубоко у сваком од нас” је да рекурзија треба негде да се прекине. У случају природних бројева, то се дешава кад се дође до ”један”. Сваки природан број је следбеник свог претходника. Осим јединице која једноставно јесте. RYLAH, PredragVId, Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 Može im se АлександраВ, -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 Навикао на западњачке лаке жемске. Е,па, са православним Рускињама неће тако лако. Мораш мноооого да се потрудиш и намучиш како би придобио расискају лепоту. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 27 минута, Ignjatije рече Навикао на западњачке лаке жемске. Е,па, са православним Рускињама неће тако лако. Мораш мноооого да се потрудиш и намучиш како би придобио расискају лепоту. Da, Ruskinje su baš po tome poznate . Pitaj roditelje kakva ih je reputacija pratila u njihovo vreme . Juanito, Милан Ракић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 9 минута, Natasa. рече Da, Ruskinje su baš po tome poznate . Pitaj roditelje kakva ih je reputacija pratila u njihovo vreme . То су биле Совјеткиње тада. Ове данашње су духовно препорођене. У сваком житу има кукоља, али изузетак не чини правило. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 27 минута, Natasa. рече Da, Ruskinje su baš po tome poznate . Pitaj roditelje kakva ih je reputacija pratila u njihovo vreme . Људи воле да олајавају. Можеш мислити каква репутација прати Србе сада. ines, Иван ♪♫, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 34 минута, Ignjatije рече То су биле Совјеткиње тада. Ове данашње су духовно препорођене. У сваком житу има кукоља, али изузетак не чини правило. Da da, znala sam da ćeš da ih vadiš na komunizam. Nema to veze sa "pravoslavnom prosvećenjem" već sa standardom. Tad su bile gole i bose, više nisu pa se motaju maramama i izigravaju tvrdu veru. Što bi rek' o Žika-Joj što volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini... Sovjetizam ili pravoslavlje, prostitucija cveta kad je standard nizak. Милан Ракић, Justin Waters and Снежана је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 19 минута, -Владимир- рече Људи воле да олајавају. Можеш мислити каква репутација прати Србе сада. Ista kao Ruskinje sedamdeset i neke . ines је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 11 минута, Natasa. рече Da da, znala sam da ćeš da ih vadiš na komunizam. Nema to veze sa "pravoslavnom prosvećenjem" već sa standardom. Tad su bile gole i bose, više nisu pa se motaju maramama i izigravaju tvrdu veru. Što bi rek' o Žika-Joj što volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini... Sovjetizam ili pravoslavlje, prostitucija cveta kad je standard nizak. У Немачкој, Аустрији, Америци... није низак стандард па проституција цвета. Док у С. Арабији, Ирану, Пакистану... влада сасвим другачија ситуација. Проблем је пад морала и пораст материјалистичке и хедонистичке филозофије, као и законски систем. Наше бабе, прабабае, чукун бабе... живеле су далееееко сиромашније и теже, са неупоредиво нижим стандардом. Али нису се курвале због тога. У Русији је Православље, духовност у наглом порасту. Враћају се моралне традиционалне вредности. То се одражава на све сегменте државе и друштва, самим тим и на "лакоћу" женског рода. Уколико наставе у том правцу, дај Боже, видне промене ће тек бити уочљивије. Молимо се да се исто деси нашем посрнулом народу, тај духовни и морални препород. Данче*, АлександраВ, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 6 минута, Ignjatije рече У Немачкој, Аустрији, Америци... није низак стандард па проституција цвета. Док у С. Арабији, Ирану, Пакистану... влада сасвим другачија ситуација. Проблем је пад морала и пораст материјалистичке и хедонистичке филозофије, као и законски систем. Наше бабе, прабабае, чукун бабе... живеле су далееееко сиромашније и теже, са неупоредиво нижим стандардом. Али нису се курвале због тога. У Русији је Православље, духовност у наглом порасту. Враћају се моралне традиционалне вредности. То се одражава на све сегменте државе и друштва, самим тим и на "лакоћу" женског рода. Уколико наставе у том правцу, дај Боже, видне промене ће тек бити уочљивије. Молимо се да се исто деси нашем посрнулом народу, тај духовни и морални препород. A ko radi po Austriji, Nemačkoj? Pa Ruskinje, Ukrajinke, ove naše i ostala istočnoevropska sirotinja. Ko kaže da nema prostitucije po muslimanskim zemljama? Nemoj da me zasmejavaš. Samo možda skrivenije zbog strogih zakona, al s.... ti se na takav zakon kad za svaku glupost ode glava. I ko kaže da se naše babe nisu kurvale? Šta, prostitucija je nešto što je izmislio 21. vek...ili komunizam? Ma Rusi mi sad izigravaju neki verski preporod...zamotavaju se maramama, do skora su jedva čekale da pobegnu odande. Daj Ignjate uozbilji se, kakav preporod, čačni standard preprodavaće se po zapadu kao i dosad. Čuj niko se do komunizma nije kurvao, ne budi smešan. Mилена КШ, ines, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 U pitanju se već nalazi i odgovor.Pa zato što su prelepe. Лидија Миленковић, -Владимир-, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 1 минут, Natasa. рече A ko radi po Austriji, Nemačkoj? Pa Ruskinje, Ukrajinke, ove naše i ostala istočnoevropska sirotinja. Ko kaže da nema prostitucije po muslimanskim zemljama? Nemoj da me zasmejavaš. Samo možda skrivenije zbog strogih zakona, al s.... ti se na takav zakon kad za svaku glupost ode glava. I ko kaže da se naše babe nisu kurvale? Šta, prostitucija je nešto što je izmislio 21. vek...ili komunizam? Ma Rusi mi sad izigravaju neki verski preporod...zamotavaju se maramama, do skora su jedva čekale da pobegnu odande. Daj Ignjate uozbilji se, kakav preporod, čačni standard preprodavaće se po zapadu kao i dosad. Čuj niko se do komunizma nije kurvao, ne budi smešan. A šta ti oćeš da kažeš da su sve ruskinje qravele?Čemu takva generalizacija? Ignjatije, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 пре 5 минута, Kratos рече A šta ti oćeš da kažeš da su sve ruskinje qravele?Čemu takva generalizacija? Ma taman posla, nikako. Ali čemu ta idealizacija "pravoslavne lepote"? To ne postoji. Nema veze verska utvrđenost naroda sa prostitucijom. Vazda bilo, vazda biće. Jedino ona bedna i jeftina cveta u sirotinji, sve ostalo je smešna priča. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 Ruskinje su opasne! Tako umeju da drže do sebe Кратос and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука