Ronald Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 1 hour ago, Тања1 рече Ако дозволимо да нас преслишавају, преслишаваће нас. Увек можемо рећи да је премало времена за замарање са доконима. Наш земни живот је кратак да би га провели са будалама. Dokonih ljudi uvijek ima i nemoguće ih je izbjeci, pogotovo ovih koji se opterećuju tudjim životom jer izgleda da samo oni znaju šta je sreća, a u suštini su najnesrecniji. PredragVId and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Нажалост ову тему је појео црв времена. По данашњим модерним схватањима не дај боже да се девојка уда! Па ко ће да ради у фабрици?! Ко ће у кафићу да заводи муштерије и да пуни џепове?! Ко ће да врцка по граду и да доводи туристе?! Ко ће да води ТВ емисије ако се водитељка, не дај боже уда?!! Удата мора да брине о мужу и деци а на првом месту о моралу и образу. Са једне стране "Европа" - а са друге црква и морал. Негде сам чуо да већ постоје градови у којима људи живе без потребе да заснују породицу, хедонистички и да то држава увелико благосиља. Међутим, ово мишљење је једна велика заблуда. Само илузија које се "начитани" држе као изговор. Обична илузија. Никакав успех ни материјали ни духовни није могућ без Божијег благослова. Онај који је рекао "без Мене неможете ништа чинити", зна зашто је то рекао и то тако бива од постанка времена. Од тога дали ћемо га послушати или не, зависи наш лични положај на овој малој планети. Ina Ina and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Dobra tema, apsolutno se slažem, društvo nije baš naklonjeno ka neudatim ženama. Čak sam i pričicu napisao. „Имаш ли момка?“ „Када ти мислиш да се удаш?“ „Знаш ли ти колико имаш година?“ Jaсна је уморна од туђих неучтивих питања и њених наново понављаних дрских одговора. Фамилија често уме да својом душебрижношћу поквари дан. Али зашто се она и даље обазире на таква питања и критику њеног љубавног живота? Више од досадне родбине сметала јој је њена сопствена немогућност да остане равнодушна на њихове замерке. Udavača Рапсоди and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 12 минута, PredragVId рече Нажалост ову тему је појео црв времена. По данашњим модерним схватањима не дај боже да се девојка уда! Па ко ће да ради у фабрици?! Ко ће у кафићу да заводи муштерије и да пуни џепове?! Ко ће да врцка по граду и да доводи туристе?! Ко ће да води ТВ емисије ако се водитељка, не дај боже уда?!! Удата мора да брине о мужу и деци а на првом месту о моралу и образу. Са једне стране "Европа" - а са друге црква и морал. Негде сам чуо да већ постоје градови у којима људи живе без потребе да заснују породицу, хедонистички и да то држава увелико благосиља. Међутим, ово мишљење је једна велика заблуда. Само илузија које се "начитани" држе као изговор. Обична илузија. Никакав успех ни материјали ни духовни није могућ без Божијег благослова. Онај који је рекао "без Мене неможете ништа чинити", зна зашто је то рекао и то тако бива од постанка времена. Од тога дали ћемо га послушати или не, зависи наш лични положај на овој малој планети. Udala se ili ne udala, dokone tetke će da smaraju . PredragVId and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 20 минута, PredragVId рече Нажалост ову тему је појео црв времена. По данашњим модерним схватањима не дај боже да се девојка уда! Па ко ће да ради у фабрици?! Ко ће у кафићу да заводи муштерије и да пуни џепове?! Ко ће да врцка по граду и да доводи туристе?! Ко ће да води ТВ емисије ако се водитељка, не дај боже уда?!! Удата мора да брине о мужу и деци а на првом месту о моралу и образу. Са једне стране "Европа" - а са друге црква и морал. Негде сам чуо да већ постоје градови у којима људи живе без потребе да заснују породицу, хедонистички и да то држава увелико благосиља. Међутим, ово мишљење је једна велика заблуда. Само илузија које се "начитани" држе као изговор. Обична илузија. Никакав успех ни материјали ни духовни није могућ без Божијег благослова. Онај који је рекао "без Мене неможете ништа чинити", зна зашто је то рекао и то тако бива од постанка времена. Од тога дали ћемо га послушати или не, зависи наш лични положај на овој малој планети. Al‚je tebi dobro... Natasa., Paradoksologija, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Posto udate ne smeju da rade, a sve zaposlene zene sluze samo tome da vrckaju ili sta je vec Predrag napisao, ne mogu ni da uhvatim logiku... Милан Ракић, GeniusAtWork and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Док сам била уседилица, на тај епитет нимало се нисам обазирала, увек сам била самосвесна и јака личност изнад малограђанских и доконих клеветања...ваљда сам превише читала Џејн Остин... и никада ми није било битно шта други мисле о мојој срећи и о томе какава то заправо треба да изгледа моја срећа по мерилима доконих креатора туђих срећа. Ina Ina and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 A pre koji minut Predrag citirao da neudate sluze Bogu Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 27 минута, PredragVId рече Нажалост ову тему је појео црв времена. По данашњим модерним схватањима не дај боже да се девојка уда! Па ко ће да ради у фабрици?! Ко ће у кафићу да заводи муштерије и да пуни џепове?! Ко ће да врцка по граду и да доводи туристе?! Ко ће да води ТВ емисије ако се водитељка, не дај боже уда?!! Удата мора да брине о мужу и деци а на првом месту о моралу и образу. Са једне стране "Европа" - а са друге црква и морал. Негде сам чуо да већ постоје градови у којима људи живе без потребе да заснују породицу, хедонистички и да то држава увелико благосиља. Међутим, ово мишљење је једна велика заблуда. Само илузија које се "начитани" држе као изговор. Обична илузија. Никакав успех ни материјали ни духовни није могућ без Божијег благослова. Онај који је рекао "без Мене неможете ништа чинити", зна зашто је то рекао и то тако бива од постанка времена. Од тога дали ћемо га послушати или не, зависи наш лични положај на овој малој планети. Je l ima neka granica do kad se treba udati ? Negde oko 35e drastično opadaju šanse . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Рапсоди рече Док сам била уседилица, на тај епитет нимало се нисам обазирала, увек сам била самосвесна и јака личност изнад малограђанских и доконих клеветања...ваљда сам превише читала Џејн Остин... и никада ми није било битно шта други мисле о мојој срећи и о томе какава то заправо треба да изгледа моја срећа по мерилима доконих креатора туђих срећа. A onda si se udala i sad možeš svima da pokazuješ prst ...onaj sa burmom naravno . Рапсоди and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Немој да ми дирате супруга, имаћете посла са мном. Paradoksologija and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Јесте, а свет је баш нежан према мушкарцима... Али мало сутра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, Рапсоди рече Немој да ми дирате супруга, имаћете посла са мном. Sram te bilo, takvo nezenstveno ponasanje nedostojno smerne supruge koja iza muza stoji, klima glavom i eventualno dopusta da on nju brani - nikako obratno, aman! Рапсоди, Natasa. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Јесте, а свет је баш нежан према мушкарцима... Али мало сутра. Iskuliraj i drzi se teme. Bar ja sam uvek spremna da razgovaram o svakoj nepravdi koja se zbog pola desava muskarcima, ali ovo nije poziv na razgovor o tome, vec ucutkivanje postojeceg razgovora na konkretnu temu. A tema je da postoje ostaci misljenja da zena ne sme i ne moze sama da zivi i prezivi i da se zato etiketiraju neudate zene. A mi mozemo konkretno i konstruktivno da se trudimo da prekinemo to i pustimo ljude, pa makar bile zene, na miru. A ti zapocni temu o muskim problemima. PredragVId and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 3 минута, Paradoksologija рече Sram te bilo, takvo nezenstveno ponasanje nedostojno smerne supruge koja iza muza stoji, klima glavom i eventualno dopusta da on nju brani - nikako obratno, aman! Па кад једна феминисткиња пође у напад, мој супруг се мудро склања...и онда ја остајем на првој линији одбране... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука