Данче* Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 А диду, диду, дидуле, збогом и пријатно. -Цеца Џуманџи, Tanja Lukic, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Udvaras se tako vesto haos mi u glavi pravis ima samo jedan uslov reci koju slavu slavis Ref. Ako klanjas uzalud me sanjas katoliku ne dajem ni sliku meni treba ona treca strana za Srbina rodila me nana Romantican jesi, zbilja zavodnickog imas dara al' jos samo da te pitam dje si sedmog januara Ref. Dala bih ti tako rado da uberes ovaj cvetak ima samo jedan uslov da li postis svaki petak Vesna Rivas Za Srbina rodila me nana Џуманџи, Hadzi Vladimir Petrovic, aliluja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 1 минут, Данче* рече Udvaras se tako vesto haos mi u glavi pravis ima samo jedan uslov reci koju slavu slavis Ref. Ako klanjas uzalud me sanjas katoliku ne dajem ni sliku meni treba ona treca strana za Srbina rodila me nana Romantican jesi, zbilja zavodnickog imas dara al' jos samo da te pitam dje si sedmog januara Ref. Dala bih ti tako rado da uberes ovaj cvetak ima samo jedan uslov da li postis svaki petak Vesna Rivas Za Srbina rodila me nana Зељо отвори се и прогутај ме. Значи, немам коментар...............срамота ме испред ње. Данче*, Џуманџи, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 8 минута, Биљана рече Зељо отвори се и прогутај ме. Значи, немам коментар...............срамота ме испред ње. Biljo transfer blama Medjutim ima koliko hoćeš ljudi koji se na ovo primaju. Данче*, Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Vesna Vukelić Vendi - "Uljez, uljez mi se uvuko u cveće, lepo mu je da izađe neće" Zlata Petrović - "Ti imaš ćerku i ona je žensko" Cerka se nekad rodi i musko... Џуманџи, nikolay, aliluja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 41 минута, kamila рече Zlata Petrović - "Ti imaš ćerku i ona je žensko" Cerka se nekad rodi i musko... Нино - Ти си ћерко татин син JESSY and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Ti propadas Ovaj tekst je pregledan 18 421 puta Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala Ref. 2x Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras Pristala zauvijek sam ja kraj tebe biti robinja i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran Ref. 2x Okrece se svijet i sa njime ja svako zaljubljen, samo nisam ja 2x Nek brinu sad oni svi sto piju isto kao i ti nek brinu isto kao ti svoj zivot sto su srusili JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 часа, Ronald рече ima koliko hoćeš ljudi koji se na ovo primaju. unfortunatelly.... Ronald је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ina Ina Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 1.Jedan dva, jedan dva, slaninicu grickam ja. Grickam ja, grickas ti, grickamo je slatko mi. 2. H2O, H2O, znas li druze sta je to? Pijes vodu kao vo a ne znas sta je H2O Vrhovac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 На ово сам скоро наишао х-) Караконџула and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 17 часа, geronymo рече Bolje biti pijan nego star vino ne zna da smo nekad bili dobar par -plavi orkestar Digni ruku digni oba dve ja nemam kartu ni do Prištine - galija Е, браво, geronymo, то су и мени неки од омиљених примјерака. Посебно у пјесми "Боље бити пијан него стар", када каже "Кад помислим на те, стара љубави, жао ми је што смо били само добри другови", а посебна је прича то што је поређење "боље бити пијан него стар" потпуно безвезно, равно оним поређењима из Алан Форда, с тим што се ту ради о сатири, а ово је требала бити као нека занимљива пјесма. Са друге стране, ова "Дигни руку" ми је одувијек била енигма. Још као и дјетету, а тад сам мислио да сам ја глуп и не контам о чему се ради, а касније сам сконт'о да је пјесма "фалична". Наиме, читао сам скоро негдје, како је Неша у пјесми, заправо, говорио како се у то доба, када је пјесма настала, није као смјело ни отићи до Приштине, па онда... мени то нема везе с мозгом, чак ни кад је разјаснио, али ОК! Е сад, моји примјери би се могли тјерати до зоре и то само када бих једног извођача узео у обзир - Бајага (са или без Инструктора, свеједно је). Наравно, увијек ће се ту наћи некакве Катарине Анђелић, које ће рећи - "Уосталом, шта фали Бајази!", али кад слушам већину његових пјесама - не осјећам се добро. Обратите пажњу на текстове његових пјесама - "Шарене пилуле за лилуле" (то је већ довољно), "Берлин" ("На Берлин, нисам мислио на Берлин, ја сам мислио на Берлин, са Берлинцима"), "Мали слонови" (ово је солидно за дјечију пјесмицу, мада има мали милион бољих), "Текила Герила" (иста прича, као и претходна пјесма), "Јахачи магле" ("Бам-бам-бам, нећу ништа да знам, ниси довољно брз, бам-бам-бам" итд. Ако је некоме јасно шта се у овој пјесми говори, нека ми обавезно напише, да коначно сазнам и ја. Музика чак и није лоша, допада ми се, али је зато текст грозан), "Добро јутро" ("Добро јутро, ово изнад нас је небо..."), "У кожи крокодила" ("А своје срце кријеш у кожи крокодила и гледаш ме у лице очима цивила"), "Музика на струју" ("...и вода добро тече када одврнем чесму"), "На грани" (е сад, не могу баш читав текст да копирам), "Ала" и уопште, читав тај албум умјесто пјесме "Змај од Ноћаја", која ми је, онако, солидна... , "Под јасеном" (по ко зна који пут "мирише покошено сено"), "Живот је некад сив некад жут"... Мислим да нема потребе да наводим читаве текстове, јер се ради о општепознатим пјесмама, чије текстове зна свако дијете, али ми је фасцинантно како је овај човјек са овако грозним текстовима доживио толику популарност. Већ сам прије неки дан писао са Жаном, на Црква.нет, да бих му и опростио, тј. не бих му замјерио за овакве примјере лоших текстова да већ не знам да је он написао и "Кад ходаш"; "Откад тебе не волим" и сл. То су ванвременске пјесме, али је зато са овим другим примјерима од себе направио само осредњег текстописца. Штета, кажем, штета! JESSY, geronymo and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 10 часа, Данче* рече Udvaras se tako vesto haos mi u glavi pravis ima samo jedan uslov reci koju slavu slavis Ref. Ako klanjas uzalud me sanjas katoliku ne dajem ni sliku meni treba ona treca strana za Srbina rodila me nana Romantican jesi, zbilja zavodnickog imas dara al' jos samo da te pitam dje si sedmog januara Ref. Dala bih ti tako rado da uberes ovaj cvetak ima samo jedan uslov da li postis svaki petak Vesna Rivas Za Srbina rodila me nana Jaaaaaoooo... 'de me naaadjeee..... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Od rakije nema bolje žene.. Po tri dana ona ljulja mene... Ref: Oj rakijo rako.. Ja te volim jako... A ti mene rako.. u jarak polako.. JESSY and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Један мој фејсбук пријатељ је својевремено написао следеће - "Чудна шума је добра песма, ако ћете ставити палац у уста и трчати око стола док је слушате...", тј. ако сте клинац или клинцеза, ал' буквално. Додуше, ја некад пустим "Кичмину" верзију, ал' "Ју групу" - никад. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ina Ina Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 "I tebe cu baba rogo srediti uskoro" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука