Zoran Đurović Написано Децембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 54 минута, Јанко рече Како се сателити не испрже на Сунцу и Месецу? Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 13 минута, Ignjatije рече Овде се сад покушавају помешати бабе и жабе. Неко у исти кош сврстава негирање или неповерење у ТЕ, штетност вакцина, непоузданост ГМО... па и слетање на Месец. То није исто и не може се поредити са веровањем у равну нам Земљу. Није ми била намера да мешам бабе и жабе (увек се сетм Вука Драшковића док је био МИП и његово чувено "don`t mix frogs..."). Дакле не "мешам" и не сврставам Аполо, равну Земљу, сангејзинг вакцине ТЕ и сл., него говорим о "чврстини" ставова тих неких, који често нису спремни да прихвате чак и очигледно, а некмоли нешто где би требало мало укључути ментални колектив, ако га имају... Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 33 минута, Милан Ракић рече Кад боље размислим, те погледам резултате оне анкете наше форумске "Да ли верујете да су људи крочили на Земљин природни сателит", међу њима има и људи које познајем.... Срећом да нисам пратио ту анкету, вероватно бих одустао од писања на срБском... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 минут, Zoran Đurović рече ламинати форумски термин за илуминате... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Срећом да нисам пратио ту анкету, вероватно бих одустао од писања на срБском... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 13 минута, Zoran Đurović рече Оче није нимало смешно. "Ово су опасне ствари... Ово су опасне фреквенције" рече Драшков тата једаред... Шта ако су они из НАСА-е горе стварно нашли тврд свод, па о њега покачили сателите али кад су их качили напукао свод због бургијања - и зато се појачало космичко зрачење? И зато се отапа Северни и Јужни пол??? Ја се плашим... Pisum, ИгорМ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 3 часа, Јанко рече Како се сателити не испрже на Сунцу и Месецу? ščuo ti za suncobran???????? ИгорМ, Милан Ракић, Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече ščuo ti za suncobran???????? Их, ја и испод њега на мору изгорим. Замисли тек горе много вишље. Јоцк, неће да може. Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 1 минут, Јанко рече Их, ја и испод њега на мору изгорим. Замисли тек горе много вишље. Јоцк, неће да може. pa moraš da otvoriš suncobran, bre!!!! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 33 минута, Иван ♪♫ рече pa moraš da otvoriš suncobran, bre!!!! Отворим два и џаба... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Колико видим, зезате се ви овде, а и оно мало бранитеља теорије о равној Земљи испадоше провокатори, што би се рекло... Мало је ван памети данас расправљати о томе ког је облика Земља, барем се мени тако чини. Но, доживех скоро , одем нешто код пријатеља, кад почне лик, неки његов, да ме убеђује да је Земља равна. Рекох, зеза се човек, ма какви, крене са доказима - те јутјуб, те слике са висине где нема закривљености, те његово лични докази - сенка на Месецу са погрешне стране, угао под којим падају Сунчеви зраци, итд. Некако нисам улазио у расправу, мало ми било невероватно. Притом, човек није уопште ван колосека, живи и функционише у времену, воли технику и електронику, није ни у фазону неког секташења, једноставно поверовао у приче са јутјуба. Утекох некако. И даље ми невероватно, кад се сетим. Воле Срби теорије завере, ок, у некима има можда и истине, али... Да не претерујемо, нека селекција треба да постоји. Zoran Đurović, Pisum, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 56 минута, 3006 рече Рекох, зеза се човек, ма какви, крене са доказима - те јутјуб, те слике са висине где нема закривљености, те његово лични докази - сенка на Месецу са погрешне стране, угао под којим падају Сунчеви зраци, итд. Ки беше поседује youtube? А Google? пре 56 минута, 3006 рече Притом, човек није уопште ван колосека, живи и функционише у времену, воли технику и електронику, није ни у фазону неког секташења, једноставно поверовао у приче са јутјуба. На страну што ово уопште није наивно... Можда је у питању мањак (стрељајте ме) реалних, животних проблема +/или лоше пројављена потреба за вишим, "небеским", метафизичким... Ма, шоу... Zoran Đurović and 3006 је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 14 минута, Џуманџи рече Ки беше поседује youtube? А Google? На страну што ово уопште није наивно... Можда је у питању мањак (стрељајте ме) реалних, животних проблема +/или лоше пројављена потреба за вишим, "небеским", метафизичким... Ма, шоу... Код овог мог примера некако се подвучено уклапа... Не страну што човек воли да је у центру пажње, па ако се заебеш и покажеш интересовање за његову причу, навали к'о смрт на бабу... Џуманџи, Zoran Đurović, Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 1 hour ago, 3006 рече Воле Срби теорије завере, ок, у некима има можда и истине, али... Sklonost ka teorijama zavere nije isključivo osobina Srba,ljudi generalno su skloni teorijama zavere ali ovaj ravnomozgaški sindrom mi nikako nije jasan.Šta ti vladari iz senke dobijaju time što nas lažu da je zemlja okrugla a ona je ustvari ploča?Kakva je njihova korist od toga?Ravnomzgaški sindrom je čist debilizam. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Zaboravili smo na one što vjeruju da se pakao nalazi ispod zemlje , te su neki uređaj spuštali pa se čulo vrištanje..Ima na YouTubeu . Аурор and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука