Zoran Đurović Написано Децембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 24 минута, Ignjatije рече Наравно да је Земља равна плоча и да се не окреће ни у једном смеру! Како иначе објаснити чињеницу да лет авионом од Београда до Њујорка треје исто као у супротном смеру, Њујорк-Београд. Само равна и статична Земља може то омогућити. А ти попе само и даље ради за Ватикан и обмањуј овај народ масонским заверама. Нећу више, мајке ми! Ја сам заиста мислио да се спрдају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Imam jednog prijatelja ravnomozgaša.Znači smorio me za oskara... Иван ♪♫, Zoran Đurović, Pisum and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Управо сада, Kratos рече Imam jednog prijatelja ravnomozgaša.Znači smorio me za oskara... Нека, нека, испашташ преко њега грехе своје младости Paradoksologija, Кратос, Lara Croft and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Нека, нека, испашташ преко њега грехе своје младости A pitam ga je li kako vi ravnomozgaši objašnjavate pomračenje Meseca s obzirom na njihov model Zemlje.Pa ne znam brate tačno ali objasnili su oni to u snimku... Lara Croft, Иван ♪♫ and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Управо сада, Kratos рече A pitam ga je li kako vi ravnomozgaši objašnjavate pomračenje Meseca s obzirom na njihov model Zemlje.Pa ne znam brate tačno ali objasnili su oni to u snimku... Е, знаш шта кажу? Месец светли по себи, па онда мало јаче све док се не упали скроз! Ја нисам веровао!... Кратос and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 6 минута, Kratos рече Imam jednog prijatelja ravnomozgaša. Шта каже френд о крајевима планете? Може ли се скочити кад дођеш до ивице у ништавило? Zoran Đurović and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Е, знаш шта кажу? Месец светли по себи, па онда мало јаче све док се не упали скроз! Ја нисам веровао!... Ma ja sam video posle kao neki anti mesec pa se on nađe kao između Sunca i Meseca.Ma šou program... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Управо сада, Ignjatije рече Шта каже френд о крајевима планете? Може ли се скочити кад дођеш до ивице у ништавило? Au to je tek posebna priča.Svuda po ivicama zemlje je Južni pol a iza njega drevna civilizacija arijevaca vanzemunaca i tajna nacistička baza ....Ma ludilo mozga. Pisum, Ignjatije and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Е, знаш шта кажу? Месец светли по себи, па онда мало јаче све док се не упали скроз! Ја нисам веровао!... Остави ти Месец сад. Види како си лукав и пребацујеш лопту даље у космос где је теже истраживати. Држимо се Земље и авиона. Што то не објасниш, исто време трајања лета Београд-Њујорк и Њујорк-Београд. Ајде да видимо како се из тога вадите? Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Управо сада, Ignjatije рече Остави ти Месец сад. Види како си лукав и пребацујеш лопту даље у космос где је теже истраживати. Држимо се Земље и авиона. Што то не објасниш, исто време трајања лета Београд-Њујорк и Њујорк-Београд. Ајде да видимо како се из тога вадите? Nije isto.Bg-NY traje 9 sati pri povratku duže. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Мени само није јасно како се они који се пале на ово не запитају једну просту ствар - наравно, поред милион осталих разлога зашто је РЗ немогућа будалаштина: ако је Земља равна плоча, онда би Сунце морало стално да буде на небу. Значи, нема ни залазака ни излазака: сија дању и онда се само мало 'удаљи' на небу (то би ваљда била ноћ), али је у сваком тренутку видљиво на небу са свих тачака на Земљи. Justin Waters, Џуманџи and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tihomir Ilic Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Цитат dok je Kuran od Boga diktirana Knjiga zar nije od nekog drugog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 15 минута, GeniusAtWork рече Мени само није јасно како се они који се пале на ово не запитају једну просту ствар - наравно, поред милион осталих разлога зашто је РЗ немогућа будалаштина: ако је Земља равна плоча, онда би Сунце морало стално да буде на небу. Значи, нема ни залазака ни излазака: сија дању и онда се само мало 'удаљи' на небу (то би ваљда била ноћ), али је у сваком тренутку видљиво на небу са свих тачака на Земљи. Што се Сунца тиче, оно се окреће и врти око земљане плоче, па тако излази и залази. Слободно питај шта те занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 пре 26 минута, Kratos рече Nije isto.Bg-NY traje 9 sati pri povratku duže. Sad sam to hteo da napisem. let koji je suprotan smeru okreranja zemlje, traje krace. @Ignjatije kako se "vadite" iz toga? Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука