Jump to content

Зоран Ђуровић: Јерес равноземљаша

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 24 минута, Ignjatije рече

Наравно да је Земља равна плоча и да се не окреће ни у једном смеру! Како иначе објаснити чињеницу да лет авионом од Београда до Њујорка треје исто као у супротном смеру, Њујорк-Београд. Само равна и статична Земља може то омогућити.

А ти попе само и даље ради за Ватикан и обмањуј овај народ масонским заверама.

:))) 

Нећу више, мајке ми!12:smeha:

Ја сам заиста мислио да се спрдају... 

Подели на овим сајтовима

Imam jednog prijatelja ravnomozgaša.Znači smorio me za oskara...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

Imam jednog prijatelja ravnomozgaša.Znači smorio me za oskara...

Нека, нека, испашташ преко њега грехе своје младости:D:)):D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Нека, нека, испашташ преко њега грехе своје младости:D:)):D

A pitam ga je li kako vi ravnomozgaši objašnjavate pomračenje Meseca s obzirom na njihov model Zemlje.Pa ne znam brate tačno ali objasnili su oni to u snimku...:))12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

A pitam ga je li kako vi ravnomozgaši objašnjavate pomračenje Meseca s obzirom na njihov model Zemlje.Pa ne znam brate tačno ali objasnili su oni to u snimku...:))12:smeha:

12:smeha::)):bu:

Е, знаш шта кажу? Месец светли по себи, па онда мало јаче све док се не упали скроз!

Ја нисам веровао!...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Kratos рече

Imam jednog prijatelja ravnomozgaša.

Шта каже френд о крајевима планете? Може ли се скочити кад дођеш до ивице у ништавило?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Е, знаш шта кажу? Месец светли по себи, па онда мало јаче све док се не упали скроз!

Ја нисам веровао!...

Ma ja sam video posle kao neki anti mesec pa se on nađe kao između Sunca i Meseca.Ma šou program...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ignjatije рече

Шта каже френд о крајевима планете? Може ли се скочити кад дођеш до ивице у ништавило?

Au to je tek posebna priča.Svuda po ivicama zemlje je Južni pol a iza njega drevna civilizacija arijevaca vanzemunaca i tajna nacistička baza ....:))Ma ludilo mozga.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Ја нисам веровао!...

Остави ти Месец сад. Види како си лукав и пребацујеш лопту даље у космос где је теже истраживати. Држимо се Земље и авиона. Што то не објасниш, исто време трајања лета Београд-Њујорк и Њујорк-Београд. Ајде да видимо како се из тога вадите? :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ignjatije рече

Остави ти Месец сад. Види како си лукав и пребацујеш лопту даље у космос где је теже истраживати. Држимо се Земље и авиона. Што то не објасниш, исто време трајања лета Београд-Њујорк и Њујорк-Београд. Ајде да видимо како се из тога вадите? :) 

Nije isto.Bg-NY traje 9 sati pri povratku duže.

Подели на овим сајтовима

Мени само није јасно како се они који се пале на ово не запитају једну просту ствар - наравно, поред милион осталих разлога зашто је РЗ немогућа будалаштина: ако је Земља равна плоча, онда би Сунце морало стално да буде на небу. Значи, нема ни залазака ни излазака: сија дању и онда се само мало 'удаљи' на небу (то би ваљда била ноћ), али је у сваком тренутку видљиво на небу са свих тачака на Земљи.

:)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

Мени само није јасно како се они који се пале на ово не запитају једну просту ствар - наравно, поред милион осталих разлога зашто је РЗ немогућа будалаштина: ако је Земља равна плоча, онда би Сунце морало стално да буде на небу. Значи, нема ни залазака ни излазака: сија дању и онда се само мало 'удаљи' на небу (то би ваљда била ноћ), али је у сваком тренутку видљиво на небу са свих тачака на Земљи.

:)

Што се Сунца тиче, оно се окреће и врти око земљане плоче, па тако излази и залази.

Слободно питај шта те занима.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Kratos рече

Nije isto.Bg-NY traje 9 sati pri povratku duže.

Sad sam to hteo da napisem. let koji je suprotan smeru okreranja zemlje, traje krace.

@Ignjatije kako se "vadite" iz toga? :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...