Jump to content

Nostalgija je - ovo...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Ignjatije рече

Ова песма уживо на Гитаријади када сам први пут упао у "шутку". Једва претекох читав.

Nostalgija, to su šutke :2v2e0jr:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

bijelo%20dugme.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ignjatije рече

Фетиш из детињства. Нагрдити Слобин постер.

Hihi, ja sam zamolila jedne noći posle par piva podmladak SPS-a koji ih je lepio po kraju da mi daju jedan primerak, a onda sam ga idućeg dana zalepila iznad školske table gde je prethodno stajao Tito, zatim jedno vreme i sv. Sava. Ironično, naravski 

Najbolja fora: niko od profesora nije znao kako da reaguje, te nisu ništa rekli ceo dan. :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ignjatije рече

Ова песма уживо на Гитаријади када сам први пут упао у "шутку". Једва претекох читав

Jao Gitarijade i tvoji postovi o grešnosti...onaj period kad si hteo da se zamonašiš :smeh1:.

Eto nostalgije-forum iz perioda kad je Ignjatije maštao o monaštvu.

Подели на овим сајтовима

Nostalgija za studentskim danima, za periodom od pre 10-12 godina

Za**bo sam šta sam uspeo, a uspeo sam očigledno....u odnosu na taj period

Detinjstvo ne budi nostalgiju jer nije bilo za poželeti 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Jao Gitarijade i tvoji postovi o grešnosti...onaj period kad si hteo da se zamonašiš :smeh1:.

Eto nostalgije-forum iz perioda kad je Ignjatije maštao o monaštvu.

Машта, жеља, план још трају. ;) 

Почетнички период на форуму као носталгија... почиње да бива. Прошло је доста времена, од априла 2010. годне. Када читам те прве постове дође ми смешно. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ignjatije рече

Машта, жеља, план још трају. ;) 

Почетнички период на форуму као носталгија... почиње да бива. Прошло је доста времена, од априла 2010. годне. Када читам те прве постове дође ми смешно. :D 

Ženi se, to je super :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

kruh+s+masti+4.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

47.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Носталгија за дружењем у школи, које је било доста давно и апсолутно другачије од овога сада. На жалост нису ми сви другови из школских дана више у животу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, JESSY рече

kruh+s+masti+4.jpg

Јесу, моја баба, док је била жива, увек је месила хлеб и ја када сам био мали, веома сам волео да ми баба одсече парче хлеба и намаже кајмак који је предходно скинула са млека или пошећери са шећером. Без обзира шта родитељи спреме, увек сам волео прво да отрчим код бабе и деде.

Узгред да кажем да тада није било индустријске производње млека, и млеко су носиле жене (млекарице) из села које су имале краву које  са кантом и лончетом од литра ишле и разносиле млеко муштеријама по селу.

И млекарице сам једва чекао, јер сам знао да ће мени баба обавезно да остави кајмак са млека.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

On 29.12.2016. at 21:52, *SHONE* рече

Nadam se da većina momaka zna šta je SDO i da pamte pasulj :)

Slika sladoleda je tu zato što ne znam da je sklonim :))) 

SDO.png

Sladoled.jpg

Od celog SDO-a ovaj čaj je bio najbolji

Pasulj solidan

sve drugo-------stomach-destroyer

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

Od celog SDO-a ovaj čaj je bio najbolji

Pasulj solidan

sve drugo-------stomach-destroyer

А сардине су се мало теже отварале, јер си морао ножићем да их отвориш. Није било као ово сада да само повучеш.Још ако је ножић туп, па остану пренге на прстима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...