АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 16:38, Blaža Željko рече mora postojati neki oblik obaveze (ili parohijala) koji je smešno mali pojedinačno ali dovoljan da očuvamo ovo blago! Prvi potpisujem tu obavezu i odoh na poštu svakog 20-og u mesecu (ili kojeg već kažete) Expand Нема ништа од тога, само ће се расути тих 18000, а то није идеја, идеја је да нас буде све више, нема везе, читача или активних, свако ће пронаћи своје место и добробит боравка на Поукама, постоје људи који једноставно НЕМАЈУ ни тих десет динара, колико год се нама чинили да то није никакав новац, тешко је данас у Србији, људи се боре да преживе, па ако не могу да поједу квалитетан оброк, макар овде нека се "нахране"... ко жели да ово место опстане а уједно и може и има добру вољу да финансијски у томе и учествује, он ће се обавезати и без обавезивања... ја то видим као да сам платила кафу на неком лепом месту и испричала се са неким од људи који су ми драги овде и на Црква.нет... без притиска, ко може, макар мало, то је ОК, само оно што је стварно најважније, нека буде сигурно, да се не испаљује администрација безвезе, да људи могу да планирају своје потезе у неким другим важним правцима... нема вајде од бич-корбач варијанте Mилена КШ, Драган Јашић, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 16:59, Blaža Željko рече samo mi kažite do kad najkasnije da uplatim minimum deset dinara (ako je ideja da se angažuje svih 18000 članova Expand а ако није идеја свих 18000, онда ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 16:38, Blaža Željko рече Ne dolazi u obzir! Ne znam kako trenutno ali ... ne dolazi u obzir! Evo skromne ideje; jednom cirkularnom poštom svima dati sledeći predlog: sajt ima preko 18000 članova ... svako mesečno da uplati po deset dinara i eto novca, ne samo za održavanje već za obogaćenje pa čak i za neko radno mesto a ne samo za volontiranje! Čak da pola od ljudi uplati po principu par/nepar opet predovoljno za očuvanje ovog sajta kojeg uloga ne može ni da se valjano opiše; a da ne govorim za štete koje mogu nastati bez njega! Prema tome ... mora postojati neki oblik obaveze (ili parohijala) koji je smešno mali pojedinačno ali dovoljan da očuvamo ovo blago! Prvi potpisujem tu OBAVEZU i odoh na poštu svakog 20-og u mesecu (ili kojeg već kažete) [emoji4] Ne vidim razloga da to ne bude i uslov boravka na sajtu s obzirom da se na broj članova radi o tragično maloj sumi... od svega deset euro centi, čak ni toliko! Једино скромно што можеш да учиниш ти лично је да уплатиш суму коју си сам одредио. Друге чланове, никада нисмо, ни од сада нећемо условљавати ничим. Свако добро. Danijela and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:04, АлександраВ рече а ако није идеја свих 18000, онда ништа... Expand Ne, nego onda od onog dela članova (makar hiljadu nas) koji razumevaju situaciju da se podeli na razumne delove koji bi i u toj varijanti bili mali! Dovoljno je da se samo na vreme stavi naslov na poukama "Danas je dan za uplatu vaših 150 dinara". Ja sam malčioce vremešan pa, ruku na srce, zaboravim da ovo nije za džabe .. mora neko da me podseti boldovanim crvenim slovima Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 24, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 MOzda da se napravi poseban podforum za donatore, da oni budu obavestavani na vreme i da budu ujedno, na neki nacin, i saradnici tj. moderatori sajta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:10, Снежана рече Једино скромно што можеш да учиниш ти лично је да уплатиш суму коју си сам одредио. Друге чланове, никада нисмо, ни од сада нећемо условљавати ничим. Expand Hmm, zato je sajt i došao u ovu situaciju. Ključno mesto je da se ljudi koji žele da doniraju izjasne kod admina da to žele! Evo prijavljujem se prvi! Samo je važno na vreme me podsetiti. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:12, Blaža Željko рече Danas je dan za uplatu vaših 150 dinara Expand Како ћеш да одредиш тај износ? Шта ако неко може "само" 100 динара, шта, исписаћемо га... а можда је његових 100, као нечијих 1000... није то добар начин, ја се не слажем Ненад Р., Sanja Т. and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:20, R2D2 рече i da budu ujedno, na neki nacin, i saradnici tj. moderatori sajta... Expand ја се не слажем, нећу да будем никакав модератор, хоћу да опстану Поуке, ЖРУ и Црква.нет, ето, само то хоћу... нећу да купујем функцију, хоћу да попијем кафу на Поукама... Иван Ц., Mилена КШ, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:21, Blaža Željko рече Hmm, zato je sajt i došao u ovu situaciju. Ključno mesto je da se ljudi koji žele da doniraju izjasne kod admina da to žele! Evo prijavljujem se prvi! Samo je važno na vreme me podsetiti. јави се на пп, да те имамо у виду, и да ти сваког 1. у месецу шаљем звук бро дске сирене. [emoji23] АлександраВ, Драган Јашић, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:21, АлександраВ рече Како ћеш да одредиш тај износ? Шта ако неко може "само" 100 динара, шта, исписаћемо га... а можда је његових 100, као нечијих 1000... није то добар начин, ја се не слажем Expand Vidiš da još uvek improvizujem ideju?! Jasno je iz aviona; još je nemam oblikovanu! U prethodnom postu sam rekao najpribližnije kako to zamišljam! Da se oni koji žele da budu donatori prijave kod admina i da se po broju njih odredi svota! Što veći broj, naravno, manje po glavi stanovnika! Dakle, evo prvi se prijavljujem za takav pristup! АлександраВ and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:23, Снежана рече јави се на пп, да те имамо у виду, и да ти сваког 1. у месецу шаљем звук бро дске сирене. Expand Of naravno ...mada ako sam jedini mislim da bih imao manjih budžetskih rupa .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:25, Blaža Željko рече Vidiš da još uvek improvizujem ideju?! Jasno je iz aviona; još je nemam oblikovanu! U prethodnom postu sam rekao najpribližnije kako to zamišljam! Da se oni koji žele da budu donatori prijave kod admina i da se po broju njih odredi svota! Što veći broj, naravno, manje po glavi stanovnika! Dakle, evo prvi se prijavljujem za takav pristup! Expand ок, мислила сам да си прочитао, на 6. и 7. страни смо разрађивали ту идеју, пре двадесетак сати... има нас колико знам шесторо, седморо... поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:12, Blaža Željko рече Ne, nego onda od onog dela članova (makar hiljadu nas) koji razumevaju situaciju da se podeli na razumne delove koji bi i u toj varijanti bili mali! Dovoljno je da se samo na vreme stavi naslov na poukama "Danas je dan za uplatu vaših 150 dinara". Ja sam malčioce vremešan pa, ruku na srce, zaboravim da ovo nije za džabe .. mora neko da me podseti boldovanim crvenim slovima Expand Од тога би највише профитирала пошта. Њој свако 35 а Поукама 10 динџе... Ако нас се јави 50 доста је да сваки да по 150. До тада, да се пријавимо админима и кажемо колико дајемо не гледајући на друге... Драган Јашић, АлександраВ and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 16:38, Blaža Željko рече Ne dolazi u obzir! Ne znam kako trenutno ali ... ne dolazi u obzir! Evo skromne ideje; jednom cirkularnom poštom svima dati sledeći predlog: sajt ima preko 18000 članova ... svako mesečno da uplati po deset dinara i eto novca, ne samo za održavanje već za obogaćenje pa čak i za neko radno mesto a ne samo za volontiranje! Expand Од тих 18.000 чланова, њих 17.900 никада се није логовало после регистрације. Тако да нема од тога ништа. А обавеза плаћања би само растерала ове што су преостали, нико не жели да га неко условљава да даје паре да би посећивао неки форум на интернету. Снежана, Џуманџи, Zoran Đurović and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 24. 11. 2016. at 17:31, Јанко рече да се пријавимо админима и кажемо колико дајемо не гледајући на друге... Expand да, хајде људи да се пријавимо... снежани на пп, да видимо шта може да се уради, и колико ко може, да админ-тим може да ради без чира и седатива Ненад Р., Тихон, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука