JESSY Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 ines and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Слава. ines, JESSY, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Badnje veče . JESSY and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Branje cveca pa pletenje vencica za Djurdjevdan. To sam radila kao mala sa babom i fali mi... ines and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Кафа и ракије после Литургије Ignjatije, uros, Tavita and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Волео сам мучење атеиста, ал` то су укинули... Ignjatije, Јанко, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Новембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2016 Причешће. Канда разумемо разлику међу стила, етоса, обичаја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 Da budem preciznija - odlazak u šumu po Badnjaka rodjaka , njegova kremacija i večera u porodičnom okruženju . To je bas lepo ... Vaskrs je pomalo dramatican . Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2016 Цвјетна недеља, или Цвети Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Савиндан у школи. Кад видим колеге које, према сведочењу ученика, на својим часовима износе изразито атеистичке или чак антитеистичке тврдње - како изговарају: "Срећна нам слава!"... Врх... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 On 21. 11. 2016. at 21:21, JESSY рече Expand Овај! Материце - највећи хришћански празник мајки, али истовремено и радост за децу. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 meni ubedljivo Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 On 1. 12. 2016. at 14:04, JESSY рече meni ubedljivo Expand То је верски обред. Под верским обичајима подразумевам нешто друго. Бадњак, васкршња јаја, слава, врбице, плетење венчића.... јагње за Ђурђевдан... ахххх јагње.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Кад се оде у шуму на Бадњи дан да се нађе који и посијече, а около се слуша симфонија рафала из Калашњикова, Гароња, покоја паповка или ЦЗ пиштољ. Кажу да то тјера Турке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Dok sam bila mlađa ( ) volela sam ići "u travke" kako su moji zvali branje biljaka uoči Đurđevdana a o pletenju venčića da ne pričam PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука