Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 hours ago, cloudking рече Sto bi rekla @АлександраВ to je moje misljenje koje ne moram da obrazlazem a ti nemas pravo da mi lepis etikete jer mislim drugacije od tebe. poyyy Ја теби ниједну једину етикету нисам залепио. Ти си тај који то ради, ти лепиш етикете и вређаш. Дакле, то радиш ти, не ја. 2 hours ago, cloudking рече Helovin u prevodu znaci "dan svih svetih", al mi ipak mora trpimo mentalnu torturu nekolicine vas koji su eto tako resili da je to satanisticki festival i kvit... Не говорим о ономе шта та реч значи на енглеском, већ о ономе шта тај ,,празник" представља и како изгледа, како се обележава и које су његове последице. А све што он представља у супротности је са Христом и Хришћанством. То је истина. А о каквој ти ,,менталној тортури" неколицине нас (опет колективистичка етикета) ти причаш, ја стварно не знам. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 3 minutes ago, Православни Србин рече Ово заправо није тачно. Ето, лично знам људе који су се итекако маскирали у демоне и вампире и остале наказе и то баш за овај ,,празник". Према томе, ова ти тврдња није тачна. Итекако се маскирају у сатанистичке костиме. Nije tacno. Kazi mi u koje demone su se maskirali? Vampiri nisu satanisticke sluge nego proizvod folklora i to srpskog (kako vec volimo da se hvalimo tom cinjenicom ) A mogao bi i da odgovoris na avocadovo pitanje koje i mene iskreno zanima.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече И шта с` предуз`о по том питању? Па једино што сам могао је да им кажем да то није у реду. И да им образложим зашто није у реду. Али да им забраним не могу, нити желим. Такође не желим ни да их убијем због тога. Њихова ствар. Али, то не значи да ја немам права да причам како и зашто је тај празник лош и погубан. АлександраВ, Sanja Т. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече И шта с` предуз`о по том питању? Јелена011, RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 minute ago, Православни Србин рече Ја теби ниједну једину етикету нисам залепио. Ти си тај који то ради, ти лепиш етикете и вређаш. Дакле, то радиш ти, не ја. Не говорим о ономе шта та реч значи на енглеском, већ о ономе шта тај ,,празник" представља и како изгледа, како се обележава и које су његове последице. А све што он представља у супротности је са Христом и Хришћанством. То је истина. А о каквој ти ,,менталној тортури" неколицине нас (опет колективистичка етикета) ти причаш, ја стварно не знам. KOJE su njegove posledice? Jesi svestan da niko od VAS apsolutno ne ume da da ni jedno jedino objasnjenje ili odgovor na pitanje "sta je to lose kod helovina? Ili koje su to POSLEDICE? Jel kapiras da ja vec nekoliko stranica pokusavam samo to da izvucem od VAS i NIKO od VAS nije sposoban da mi pruzi tu informaciju? Ajde uozbiljite se i pocnite vec jednom da dajete neke argumente za to svoje misljenje jer za sad samo kukate, naricete i patetisete... a to moze i moja baba i to bolje od VAS пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 minute ago, cloudking рече Nije tacno. Kazi mi u koje demone su se maskirali? Vampiri nisu satanisticke sluge nego proizvod folklora i to srpskog (kako vec volimo da se hvalimo tom cinjenicom ) A mogao bi i da odgovoris na avocadovo pitanje koje i mene iskreno zanima.... Е, немам намеру да претурам људима по инстаграму да бих овде објављаивао те слике. Али, знам да сам то видео. Дакле, девојка, обукла се у костим ђаволски, плус она вила, сотонски рогови, итд. Друга се обукла у вештицу. И тако даље. Све то не измишљам, него сам видео својим очима. А да не причам шта се све ради на Западу. То су чињенице. А ако то није отворена промоција сатанизма, онда стварно не знам шта је. Па шта ако је вампир биће из фолклора? То биће из фолклора је биће демонске природе, такође. Дакле, у српском фолклору, вампир је облик демонског бића. Уопште ничег позитивног нема у томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, cloudking рече KOJE su njegove posledice? Jesi svestan da niko od VAS apsolutno ne ume da da ni jedno jedino objasnjenje ili odgovor na pitanje "sta je to lose kod helovina? Ili koje su to POSLEDICE? Jel kapiras da ja vec nekoliko stranica pokusavam samo to da izvucem od VAS i NIKO od VAS nije sposoban da mi pruzi tu informaciju? Ajde uozbiljite se i pocnite vec jednom da dajete neke argumente za to svoje misljenje jer za sad samo kukate, naricete i patetisete... a to moze i moja baba i to bolje od VAS Последице су више него опасне. Деци се од малена натура отворена промоција сатанизма. Али, ајде да то теби није ваљан аргумент (али мени итекако јесте). Последица је и деструктивност која иде са тим. Врхунац је отимање и ритуално жртвовање деце које се масовно дешава на Заападу, у Америци нарочито. Дакле, отимају се деца и ритуално убијају. А све је почело као ,,дечија забава", на крају се претворило у отимање и убијање деце. То су најгоре последице овог ,,празника". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 10 minutes ago, Православни Србин рече Врхунац је отимање и ритуално жртвовање деце које се масовно дешава на Заападу wut?! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 17 minutes ago, Православни Србин рече Па једино што сам могао је да им кажем да то није у реду. И да им образложим зашто није у реду. Али да им забраним не могу, нити желим. Такође не желим ни да их убијем због тога. Њихова ствар. Али, то не значи да ја немам права да причам како и зашто је тај празник лош и погубан. Upravo to! I niko ti ne brani da pričaš naravno. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 hour ago, cloudking рече @Православни Србин @АлександраВ Немој ти мене да спајаш са неким са киме се ја сама нисам спојила. Шта сада ти мени дајеш колективни одговор? То што ти "нас" перципираш као да смо сви ми "МИ" наспрам једног паметног тебе, не може да буде мој проблем. У крајњој линији, лепо сам написала да износим искључиво своје мишљење и да се мој одговор тиче мог става а не некаквог "православног ми става". 1 hour ago, cloudking рече Vidite kako ruzno zvuci kad jednu grupu normalnih ljudi okarkaterisete ruzno bez ikakvog argumenta i objasnjenja? Да, видиш како је ружно када једну групу нормалних људи окарактеришеш ружно без икаквог аргумента и објашњења. 1 hour ago, cloudking рече ne bi li se dozvali razumu Е, овако ипак не можеш да разговараш са мном ако желиш да те бар мрвицу схватим озбиљно. То што си написао да си намерно употребио реч ретарди да би мене и остале "ми" дозвао разуму, итд, је вешто комуникативно измицање и користи се када се исцрпе могућности да се саговорник "преведе" на своју страну, а по кључу - ја сам те ударио не бих ли те пробудио, а користи се као незрели вид комуникације када је размена мишљења у питању. Као и оно - ружан си невероватно - ма шалила сам се. Кажем, па се оперем. 1 hour ago, cloudking рече Vi ste iste takve ljude i to porodicne ljude, decu, prijatelje... normalne gradjane nazvali satanistima koji ucestvuju u satanistickim obredima bez da trepnete (Pravoslani je to uradio dirketno, aleksandra ne tako direktno ali je u tom vozu svakako) То у ком сам ја возу, знамо ја и кондуктер, и путници од којих ниједан ниси ти, свакако. Не трпај ми нешто што нисам рекла. Врати се и ишчитај моје постове, ако сам у једном једином тумачила ову глупост од "ноћи вештица" као сатанизам, ја ћу ти се извинити. Ако нисам, очекујем извињење. 1 hour ago, cloudking рече Ja sam odavno shvatio da sa vama ljudima nema price... razgovorom vama nesto prikazati i objasniti je totalno zaludan posao i jedino sto preostaje je deciji pristup da putem poredjenja i metafora ukazem na lose strane takvog delanja tako sto se ponasam isto kao vi u zelji da kroz vase reakcije na to ukapirate da je to zapravo jedna vrlo losa stvar okicena cisitim egoizmom. Не, ти си схватио да "ми" нећемо оберучке да прихватимо и инкорпорирамо твоје мишљење као најпаметније и једино валидно (а и зашто би?), па покушаваш тврдо, уз омаловажавање и један крајње неприхватљив начин да нас ставиш у свој калуп, при чему све што си написао може да се каже и за тебе - разговором теби нешто приказати и објаснити је залудан посао. То што си ти себи ставио у задатак да се бавиш преваспитавањем верника можеш да подведеш под своју рекреацију али не и под нешто што ће мени бити путоказ у одлукама и ставовима. 1 hour ago, cloudking рече al kapiranja nigde na horizontu.... да, то је тај стил... пљуц... Sanja Т., Дијана., Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 15 minutes ago, Православни Србин рече Врхунац је отимање и ритуално жртвовање деце које се масовно дешава на Заападу, у Америци нарочито. Дакле, отимају се деца и ритуално убијају. А све је почело као ,,дечија забава", на крају се претворило у отимање и убијање деце. Леле бате, што је добра вутра... Аурор and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Леле бате, што је добра вутра... Не мож то од вутре, ово је нешто јаче. Печурке барем. Grizzly Adams, Јелена011 and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 22 minutes ago, cloudking рече Jel kapiras da ja vec nekoliko stranica pokusavam samo to da izvucem od VAS i NIKO od VAS nije sposoban da mi pruzi tu informaciju? Не, нико не успева да те задовољи својим одговором, а то је већ твој проблем, а не проблем "добрих" или "лоших" одговора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 23 minutes ago, Православни Србин рече Последице су више него опасне. Деци се од малена натура отворена промоција сатанизма. Али, ајде да то теби није ваљан аргумент (али мени итекако јесте). Последица је и деструктивност која иде са тим. Врхунац је отимање и ритуално жртвовање деце које се масовно дешава на Заападу, у Америци нарочито. Дакле, отимају се деца и ритуално убијају. А све је почело као ,,дечија забава", на крају се претворило у отимање и убијање деце. То су најгоре последице овог ,,празника". To sam hteo da cujem! Hvala пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече Леле бате, што је добра вутра... Да, да, вутра је, како да не. Како је баш ,,хришћански" овако се заебавати са људском несрећом која се тамо одвија. Али, то се ипак дешава, колико год негирали, подсмевали, изругивали се људској несрећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука