Кратос Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Управо сада, Arsenija рече Misliš da ih jedu ? Mislim da ih žrtvuju razni satanski kultovi. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 2 minutes ago, АлександраВ рече јесте, мали је одушевљен, види му се у очима.... Pa i orig. Bertonov Edward je malo tuzan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Управо сада, Kratos рече Mislim da ih žrtvuju razni satanski kultovi. Stvarno to misliš ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Stvarno to misliš ? Misliš da toga nema? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 3 minutes ago, Pancakes рече Pa i orig. Bertonov Edward je malo tuzan... ок... таман знаш у шта ћеш маскирати свог клинца, срећни вам празници.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Код нас има једно село чији су становници католици и сад иде њима тај дан свих Светих кад они пале свијеће на гробљу и то. У том селу, обичај је са се уочи свих Светих, а то је управо 31.10. или ноћ вјештица, становници села окупе у центру села, пију кувано вино, пјевају, играју и на крају "запале вјештицу" која је направљена од сламе и обучена у старе крпе. Питала ја да ми објасне шта значи тај обичај и они рекоше да то потиче од давнина и да вјештица симболизује све лоше (а некада давно, лоше је значило болест) и они тим чином отјерују лоше из села. По мени, тај обичај и та њихова традиција ми је сасвим ок. Нико не иде у екстремност па да се облачи у којекакве наказе и утјерује страх у кости, посебно не дјеца. То је један пагански обичај (као и већина обичаја што јесте) који је сасвим прихватљив у хришћанству. Ово што раде на западу (мислим на Америку), баш и није традиција. Можда је у почетку и било традиција и обичај који се са временом изобличио па сад има људи који се стварно "фурају" на вјештице, вампире и остало. Мислим, то и није баш ок. И мени је то прилично сабласно. АлександраВ and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 3 minutes ago, Kratos рече Misliš da toga nema? To je strašno ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Hm.. Ja ga ne prizivam.. Ali sve moje komšije ih zovu na sav glas.... Ja sam onako u sredini... Šta ću sad?.. ako neki od njihovih đavola svrati i do mene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 1 minute ago, aliluja рече Hm.. Ja ga ne prizivam.. Ali sve moje komšije ih zovu na sav glas.... Ja sam onako u sredini... Šta ću sad?.. ako neki od njihovih đavola svrati i do mene? Ti ih ne primaj . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 3 minutes ago, aliluja рече Hm.. Ja ga ne prizivam.. Ali sve moje komšije ih zovu na sav glas.... Ja sam onako u sredini... Šta ću sad?.. ako neki od njihovih đavola svrati i do mene? Spremi jednu drvenu krstaču pravoslavnu pa udri demonizovane po čelu. aliluja, АлександраВ, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 11 minutes ago, АлександраВ рече Болест. Да ли је нормално да се човек маскира у леш... Да се маскира у неког суперхероја из неке бајке па је опет неозбиљно за одраслог човека. У једнорога, коња, бивола или говедо, па свакако је глупо. Али у леш... Све је то само да се привуче пажња, што већи шок. А и шире говорећи о самој тој појави, страх од смрти се не отклања на такав начин. Него нек дођу код Христа, и неће ,,туговати као они који немају наде". АлександраВ, aliluja, Bokisha and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Иначе, придавање значаја оваквој теми може само да нам беспотребно запрља мисли и осећања пред празник. Лапис Лазули and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 6 minutes ago, Arsenija рече Ti ih ne primaj . Poslaće oni decu po bombone... A ja da kažem "Iš vraže"... E da... To ću... dr.agPre је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Dočim su maske koje se kod nas nose pri Belim Pokladama oličenje slatkoće... RYLAH, Милан Ракић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 30, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2016 Na taj dan sam se razisao sa prvom devojkom sa kojom sam bio vise godina u vezi... U isto vreme mi i nedostaje i ne bih hteo da je vidim ikad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука