zuti car Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече Žuti care, ja ne mislim da su SVI takvi već NEKI. A ti evo probaj da nađeš SVI. Očekivao sam kampanju blaćenja za šovinizam i slične idiotluke, ali ovako nečemu se nisam nadao! Ja sam preneo licno iskustvo sa propadnicima te "nacije" . Ako neko ima bolje , odlicno, ja nemam i prenosim ono sto sam doziveo . A sad ti meni reci , drzavi u kojoj jedan tompson napravi koncert i na savkom okupi ogroman ljudi i peva i klanju druge nacije i taj lik nije u zatvoru vec mu se dozvoljava slobodan rad i prstup medijima , kakva je to drzava? Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 hours ago, Ivan Marković рече Pa sam Tvrtko Jakovina je rekao da je Srbija Hrvatsku zaštitila od Italije ili nešto slično tome. Hrvatski istoričar. A vi mi ovde nudite njihovu ustašku interpretaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 minutes ago, zuti car рече Ja sam preneo licno iskustvo sa propadnicima te "nacije" . Ako neko ima bolje , odlicno, ja nemam i prenosim ono sto sam doziveo . A sad ti meni reci , drzavi u kojoj jedan tompson napravi koncert i na savkom okupi ogroman ljudi i peva i klanju druge nacije i taj lik nije u zatvoru vec mu se dozvoljava slobodan rad i prstup medijima , kakva je to drzava? Naravno, to nije dobra država, ali da ne generalizujemo ceo narod. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Управо сада, Ivan Marković рече Naravno, to nije dobra država, ali da ne generalizujemo ceo narod. Sto ? Savznicima nije smetalo da urnisu nemacku mada nisu svi nemci bili nacisti .Bez obzira na to ubijali su i civile taman koliko i vojnike . Nisu svi rusi bili komunisti pa je SSSR nazivan koministickom zemljom ...da ne idm dalje , mas primera koliko hoces . Kakva su prava Srba u hrvatskoj, mogu li da ostvare ikakva prava na otetu imovinu , koliko ih se jos vodi kao nestalo , mogu li onih pola miliona proteranih da se vrate ...? Ajde molim te , zbog 3 dobra hrvata , pod uslovom da tako nesto nekim cudom postoji , necu da generalizujem . Koliko covek treba da bude slep i gluv i glup pa da ne vidi ne cuje i shvati kakva je to drzava . A oni ako su u tolikom broju dobri ,sto ne promene nesto ? Sto se ne pobune ? Андреј Андрејевић and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 3 hours ago, Ivan Marković рече U Splitu je većina Hrvata bila jugoslovenski opredeljena jer ih je od terora Italijana spasla upravo srpska vojska. Iz Splita su u Drugom svetskom ratu svega trojica - četvorica otišla u ustaše. Svi ostali HRVATI su otišli ili u partizane ili u (pazite sada) ČETNIKE (oko 500 dalmoških Hrvata) ili u (pazite sada) LJOTIĆEVCE. Da li ste čuli za: Roka Kaleba, Vladimira Predavca, Đuru Vilovića? Evo primera mog šovinizma. Sad svi forumaši mogu da vide da me je Pisum oklevetao. Dragane, stidite se svojih sedih vlasi. Nek vam Bog oprosti, jer ne znate šta činite, očigledno... Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 hour ago, Pisum рече Dakle, u jednom komentaru ste izjavili da radite, borite se za ceo srpski narod. Ovo nigde, apsolutno nigde nisam izjavio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 hour ago, Pisum рече Kako vas nije sramota da polovinu četnika Vojvode Vuka nazivate nacistima, Citat!!!KAmo ga citat? 1 hour ago, Pisum рече Ko je vama dao za pravo, da se obraćate u ime vascelog srpskog naroda? Iznosim pretpostavku da ceo moj narod ne želi da ima išta sa publikom koja skače uz Tompsonove koljačke pesme. Ali to su NEKI Hrvati, a ne svi Hrvati. 1 hour ago, Pisum рече Zašto onda ne iskazujete istu mržnju ka Nemcima koji su po Srbiji činili Gde sam ja iskazao bilo kakvu mržnju prema bilo kome? Ne mrzim Nemce, kao ni Hrvate. Jedini koji ovde mrze ste vi i vama slični. Mrzite vaše neistomišljenike, pa im onda i lepite etikete. 1 hour ago, Pisum рече Bitno je da mrzite Hrvate i nazivate celu jednu naciju nacističkim društvom Čista, kristalno jasna i gnusna kleveta. 1 hour ago, Pisum рече Razljutili ste me Ivane i zato ću vam iskreno reći, da me zabole stojko za sve tamo preko Drine, ma koji da jesu i ma kako se nazivali. Pa kad se nema argumenata, prelazi se na prostote. Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 hours ago, Pisum рече Znate da ne volim citate. Znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 7 hours ago, Pisum рече Počistite prvo svoje (moje), pa onda gledajte sa PUNIM PRAVOM u tudje. Сад ће Иван Бајрон Марковић - закле се да ће те послушати! А зна се како држи реч... Јеронима само што није превео:))) 7 hours ago, Pisum рече Možda vas vuče plemenita želja, ali ta želja se zove diktatura, a nje mi je dosta i previše. Зато има носталгију за другом Титом... 7 hours ago, Pisum рече A u biti, ni jedan od vas nema se čime ponositi osim sopstvenom glupošću. Амен! 7 hours ago, Pisum рече I molim vas da ne spamujete poruke, zaključaće temu. Spakujete odgovore u jednu objavu i tako postavite. Tako se lakše čita i lakše odgovara. И мене чуди да га редакција није опоменула. Као ни Жутог Цара за оно помињање гована... Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 6 hours ago, Pisum рече ali iskoči neko kao Baja mali Knindža na primer. Кад сам први пут чуо то у ауту комшије Саве, ја га питам: Где нађе ову пародију? - Није Пародија, ово је мушко, Баја Мали Книнџа... Све ми би јасно на основу пародије... Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 6 hours ago, Ivan Marković рече lajkovao je ČAK I ZORAN ĐUROVIĆ. Зато што сам ја противречан. Ето, и овде си ме ухватио... Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 6 hours ago, Pisum рече ko je vama dao ovlašćenja da zastupate vasceli srpski rod, Па и папа представља васцелу КЦ, зашто Иван Бајрон Марковић то не би могао са срБским родом? Дрски сте Писум, дрски... 6 hours ago, Pisum рече a sve ovo što ste do sada izjavili jeste šovinistički monolog. U ostalom ni jedan šovinista neće priznati da je šovinista Као када су мени са Каптола одговорили да је кретен Ивезић научник и да треба да докажем да је он негациониста! Лик тврди да је у Јасеновцу страдало само 1.000 људи и да су помрли углавном од природних узрока. И сада ти треба дА доказујеш да је он негациониста?! Или Ивану да је шовиниста? Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 hours ago, Pisum рече Vi i ne treba da imate ništa i nisakim, sami ste sebi dovoljni u svom šovinističkom jadu. Mislite da ste Bogom dani da sve tumačite i da je svaka vaša ispravna i istinita, a da svi mi treba da vas sledimo bespogovorno u sumanutoj mržnji prema svemu i svakome. То је оно што сам ја њему, Андреју и Васијану рекао: Нађите ми једну једину црту по којој ви личите на Христа. Наравно да је нису нашли. Зато их ја са правом називам мрзитељима људског рода. Јер такви не воле ни свој род. Као што не воле ни Христа. Јер он упозори да ће у Дан онај многи доћи и рећи: Господе... А он их никада није знао. Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 hours ago, Ivan Marković рече Žuti care, ja ne mislim da su SVI takvi već NEKI. Па ти си до скоро Жућу проглашавао за цара и аплаудирао му! Међу вама је само блага квантитативна разлика, али је она са твоје стране само на речима, јер тако лукаво покушаваш да избегнеш да те карамо... Но, ту маглу продај наивцима... kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 hours ago, zuti car рече Koliko covek treba da bude slep i gluv i glup pa da ne vidi ne cuje i shvati kakva je to drzava . Е, мој Царе, одречете се Иван док си реко Лојзек... kopitar and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука