Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 6 minutes ago, Ivan Marković рече A ko li je mene obučavao? Biće da su zli i pokvareni bizantsko-komunističko-srbo-ćetnici, koji udaraju na predziđe kršćanstva i tisućljećnu kulturu. Pa još su se drznuli i da osporavaju gej prava, turbokapitalizam i zapadni satanizam i da vam remete agendu ljubavi i ekumenisanja sa svima od luterana do kanibala sa Papue Nove Gvineje. To nije bitno, važno je ko je obučavao papu a to su bili jezuiti, protiv njih malo ko ima šansi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 5 hours ago, Zayron рече Tebe su očigledno obučavali i na forum poslali jezuiti kako bi zbunio i dezorijentovao sirote pravoslavne Srbe a oni zaboravili na sve svoje žrtve, utrape i stradanja koja su im pričinili pape, katolici, fašisti, zapad, kapitalisti, masoni, iluminati, Židovi, satanisti, komunisti, ekumenisti, jeretici, Turci, džihadisti, pederi, digitalizacija, čipovi itd. i na svoju svetu mučeničku prošlost. Једна је ствар бити саркастичан према некоме ко не дели ставове са тобом, и смејати се некоме за кога мислиш да није у праву. Али изругивати се нашим жртвама и нашој прошлости (подвучено), не можеш да овом форуму. Пошто не верујем да си то радио намерно, већ си у жару дискусије претерао, нећеш имати било какву опомену или санкцију за ово, али гледај да се више не понавља, јер је ово што си овде урадио велика увреда. Ivan Marković, "Tamo daleko", Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 15 minutes ago, RYLAH рече Једна је ствар бити саркастичан према некоме ко не дели ставове са тобом, и смејати се некоме за кога мислиш да није у праву. Али изругивати се нашим жртвама и нашој прошлости (подвучено), не можеш да овом форуму. Пошто не верујем да си то радио намерно, већ си у жару дискусије претерао, нећеш имати било какву опомену или санкцију за ово, али гледај да се више не понавља, јер је ово што си овде урадио велика увреда. Izvinjavam se, samo sam se stilizirao do "ljuljačke retorike", na njih sam mislio i na njihove čipove i digitalizaciju i na svu ostalu tiradu na adresu neprijatelja napaćenog srpstva i slične stvari a nikakvo izrugivanje mi nije palo na pamet. Imaju vrlo sugestivna videa i fascinatnu retoriku. Zoran Đurović, Pisum and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 5 hours ago, Zayron рече Deobom ljubavi jer sve što se dijelilo dijelilo se iz ljubavi prema Bogu i bližnjem a kod komunista sve što se dijelilo, dijelilo se iz mržnje i zavisti prema bogatima, ekonomski uspješnima i iz mržnje prema Bogu. Baš sam ovih dana pozajmila jednu zanimljivu knjigu u biblioteci ... I u njoj piše upravo to kakve su sličnosti i razlike izmedju komunizma i nacizma ( nacionalsocijalizma ) ... Zajednička karakteristika im je totalitarizam ... dok je razlika u borbi ... jer tu postoje - borba protiv rase i borba protiv klase ... s tim što je nacizam nastao na temeljima komuzima ... Sada je pak veoma teško dokazivati u kojoj meri je to stetno ... i svi napori koji sa ulazu na tim poljima ... bojim se da su uzaludni . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 8 hours ago, Zayron рече U širem svjetskom kontekstu se to istovremenoi sasvim dobro uklapalo u plan sovjetskih tajnih službi čiji cilj je bio diskreditacija Vatikana i Katoličke Crkve na globalnom i lokalnom nivou u komunizmom ovladanim zemljama Ma naravno, sovjetska obaveštajna zajednica nije imala pametnija posla nego da diskredituje Vatikan i KC. Ne kažem da nije bilo i toga, ali sumnjam da je to bio primarni cilj NKVD, MVD, GPU, KGB, GRU i ostalih. Misim toliko su "diskreditovali" KC, da je na kraju došlo do zajedničke evharistije KC i RPC (slučaj Nikodima Rotova) a ovo se teško moglo desiti bez znanja i odobrenja vlasti SSSR. Zairone, ja se jesam pokajao zbog intelektualne arogancije i sarkazma, ali brate mili, nemam nameru da te pustim da ovde baronišeš neznavenu raju...msm, ako već ove stvari ne poznaješ, nisi kriv. Ali nemoj da baronišeš i manipulišeš, nije lepo. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Једна је ствар бити саркастичан према некоме ко не дели ставове са тобом, и смејати се некоме за кога мислиш да није у праву. Али изругивати се нашим жртвама и нашој прошлости (подвучено), не можеш да овом форуму. Пошто не верујем да си то радио намерно, већ си у жару дискусије претерао, нећеш имати било какву опомену или санкцију за ово, али гледај да се више не понавља, јер је ово што си овде урадио велика увреда. E, konačno!!!Amin! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 5 minutes ago, Zayron рече Izvinjavam se, samo sam se stilizirao do "ljuljačke retorike", na njih sam mislio i na njihove čipove i digitalizaciju i na svu ostalu tiradu na adresu neprijatelja napaćenog srpstva i slične stvari a nikakvo izrugivanje mi nije palo na pamet. Ma šta kažeš...kad god nešto zabrljate, vadite se na Ljuljake. Da nije vaše ekipe ođe na forum, ja bih zaboravio da postoje artemiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 4 hours ago, Ivan Marković рече Ma šta kažeš...kad god nešto zabrljate, vadite se na Ljuljake. Da nije vaše ekipe ođe na forum, ja bih zaboravio da postoje artemiti. A to je šteta, otidji tamo na onu njihovu FB stranku, objavila se najnovija tirada a tamo su se razmahali glava - neglava, padni komu padni. Оно што овај језуита и ''бивши усташа'' није рекао српској публици, јесте то да је он отворени и жестоки пропагатор хомосексуалне, содомитске идеологије и тзв. педерских права. Доле на слици видимо га како учествује са поремећеним слоганом на ''геј-прајду''. Opet jezuite i ustaše, ekumenisti, pederi i svi ostali. I slika ima tamo a tek naslov kakav je, to bi se suvim zlatom nenaplaćao da ga tražiš. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 21 minutes ago, Zayron рече A to je šteta, otidji tamo na onu njihovu FB stranku Nemam pametnija posla, ali stvarno. 22 minutes ago, Zayron рече Оно што овај језуита и ''бивши усташа'' није рекао српској публици, јес Nemam blagog pojma o kome pričaš. 23 minutes ago, Zayron рече Оно што овај језуита и ''бивши усташа'' није рекао српској публици, јесте то да је он отворени и жестоки пропагатор хомосексуалне, содомитске идеологије и тзв. педерских права. Доле на слици видимо га како учествује са поремећеним слоганом на ''геј-прајду''. Pa dobro, činjenica je da se Vatikan pod Franjom počeo "otvarati" za "probleme" "gej" zajednice. Podse timo se da je isto tako naivno počelo u SAD krajem šesdesetih, a završilo u sado-mazo paklu milionskih gej parada u San Francisku i Riu, te diljem zapadnog sveta... Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Taj dvostruki metar je ono glavno što pravoslavne Srbe i katoličke Hrvate sprečava da uspostave nekakav normalan i trajan odnos medjusobnog respekta i uvažavanja. Zato i o toj komisiji nemam više nikakvih iluzija da nije ništa drugo nego "hromosvod", gromobran samo da odvede munje i gromove negdje pod zemlju da se ne vide, ne blikaju i ne sijevaju svuda okolo pred očima i neznevroznjuju javnost. Tako je tu i na forumu, ne žalim se, samo konstatujem da dok kod jednih i drugih postoje dupli metri i obostrana arogancija i uzajamni osjećaj povišenosti nećemo se na ničem razumnom dogovorit nikada: Bila ona izreka za vreme komunizma "on je govno od coveka ali je odlican komunista " ,katolici su to podigli na visi nivo. Opet rekoh, ne žalim se ni ne protestujem samo konstatujem da su ti dvojiti, dupli metri svuda kud se okrenemo i dio su nas ali ne baš onaj najbolji. I brane nam u svemu. Drugačije to neće biti ni na toj komisiji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 4 minutes ago, Zayron рече Zato o toj komisiji nemam više nikakvih iluzija da nije ništa drugo nego "hromosvod", gromobran samo da odvede munje i gromove da ne sijevaju i ne blikaju svuda pred očima i neznevroznjuju javnost. To i ja mislim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 11 minutes ago, Ivan Marković рече Nemam pametnija posla, ali stvarno. Nemam blagog pojma o kome pričaš. Pa dobro, činjenica je da se Vatikan pod Franjom počeo "otvarati" za "probleme" "gej" zajednice. Podse timo se da je isto tako naivno počelo u SAD krajem šesdesetih, a završilo u sado-mazo paklu milionskih gej parada u San Francisku i Riu, te diljem zapadnog sveta... Ma to je samo citat odtamo, vidiš da ja pišem češkom latinicom a citat je ćirilicom, dio tog njihovog članka koji sam vam spominjao. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 6 minutes ago, Zayron рече Ma to je samo citat odtamo, vidiš da ja pišem češkom latinicom a citat je ćirilicom, dio tog članka o na koji sam vas upozorio. Ma u redu, nego ne znam čemu ovo tvoje spamovanje sa artemitskim stranicama na Fejsu (koje pri tome nužno ne moraju biti ni autentične. Ko da ja sada ne mogu da pokrenem stranicu na Fejsu koja bi se zvala "istina je samo jedna-kardinal Lefevr" ili "Bog i Hrvati" ili "za Hrvatsku i Krista, protiv komunista" i slično). Mislim Zairone, ja veoma dobro znam šta je informacioni rat. Mene ovde ne možeš da farbaš. Lupio si glupost i prilično gadno uvredio zaista MUČENIČKU prošlost srpskog naroda. Ja verujem nenamerno. Ali umesto da to priznaš, ti u priču ubaciš artemite. Baš bih voleo da vidim kako bi prošao na nekom jevrejskom forumu, kada bi se ovako ponašao. "Tamo daleko" and Андреј Андрејевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 3 hours ago, Ivan Marković рече Ma u redu, nego ne znam čemu ovo tvoje spamovanje sa artemitskim stranicama na Fejsu (koje pri tome nužno ne moraju biti ni autentične. Ko da ja sada ne mogu da pokrenem stranicu na Fejsu koja bi se zvala "istina je samo jedna-kardinal Lefevr" ili "Bog i Hrvati" ili "za Hrvatsku i Krista, protiv komunista" i slično). Mislim Zairone, ja veoma dobro znam šta je informacioni rat. Mene ovde ne možeš da farbaš. Lupio si glupost i prilično gadno uvredio zaista MUČENIČKU prošlost srpskog naroda. Ja verujem nenamerno. Ali umesto da to priznaš, ti u priču ubaciš artemite. Baš bih voleo da vidim kako bi prošao na nekom jevrejskom forumu, kada bi se ovako ponašao. Kako rekoh radilo se o stilizaciji i to su njihove legendarne tirade koje bi zaslužile mjesto i u odbornim književnim revijama i antologijama. U pravilu se tamo. 1. Pod jedan nabrajaju i prozivaju se svi stvarni i domišljeni neprijatelji srpskog naroda 2. Pod dva je potom to po pravilu finalizovano proglašenjem da su to oni koji napadaju na napaćeni srpski narod ili tome slično radi većeg emocionalnog efekta a ja sam umjesto "napaćeni srpski narod" napisao "sveta mučenička istorija" (a čija to nije?) jer se to odnosilo na utopijinu želju da svi prestano govorit o prošlosti i okrenemo se budućnosti. U tom kontekstu to nije onda nikakvo ismijavanje ničije faktičke istorije već maksimalno kao što sam rekao stilizacija do takve vrste retorike. Neko je to shvatio kao vrijedjanje i svim tim koji su to tako shvatili sam se izvinio. U svakom slučaju je to neusporedivo s ovim: Bila ona izreka za vreme komunizma "on je govno od coveka ali je odlican komunista " ,katolici su to podigli na visi nivo. Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 18 hours ago, Zayron рече Bez dokaza ništa, gdje nema tužioca nema ni suca. Tek kad su se dokazi našli - video snimka sa mladencom, SAS SPC je to provjerio, prihvatio kao validan dokaz i smjenio vladiku Kačavendu. Evo još jednog primera tvoje manipulacije. Taj video snimak koji verovatno jeste autentičan nije napravljen po nalogu tužioca ili istražnog sudije, a nije ni mogao biti, jer to što je Kačavenda tamo radio nije (nažalost) krivično delo. Tom video snimku su kao u kakvom spaj storiju izrasle noge, pa je od Semberije ili odakle već "dotrčao" do Patrijaršije ili dokle već. A onda smo imali šta viđet na naslovnim stranama srpskog tabloidnog pakla. I tek onda je SAS SPC ili koga je on odredio odlučio da se Kačavenda povuče. I ti sad to Kačavendino delo za koje ne mogu da kažem ni da li je "navodno" ili ne, jer mi nisu poznate pojedinosti iz istrage kanonskih crkvenih sudova niti sam uopšte video presudu nekog kanonskog crkvenog suda, niti mi je jasna optužnica (iako pretpostavljam da je homoseksualnost kanonska prepreka za obavljanje bilo kakve kliričke dužnosti), ti sad to Kačavendino delo koje sa stanovišta krivičnog prava Republike Srbije i pravnih propisa Evropske Unije nije krivično, porediš sa delima za koje je Stepinac pravosnažno osuđen pred DRŽAVNIM SUDOM, i koja su kako i onda tako i danas prepoznata kao krivična dela ne samo u Republici Srbiji nego i u svim državama sveta. Izem ti poređenje. Koliko god da je besmisleno poređenje Nikolaja i Stepinca, toliko je besmisleno i poređenje slučaja Kačavenda sa slučajem Stepinac. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука