Jump to content

Sajt Opozicionar izmislio kako fejs zabranjuje vređanje Vučića!

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Знам да наши медији обично лупају глупости, али овај овај текст из Опозиционара делује врло занимљиво. Поготову јер знам да су људи намерно стављали статус "Вучићу педеру" да би видели реакцију и стварно им је избрисан уз обавештење ФБ администрације; некада за пар сати, некада за неколико дана. Чак је и Предраг Стојадиновић написао текст о томе.

OBAVEŠTENJE! Pričali smo sa Facebook podrškom! Ovo je ZABRANJENO da se kaže za Vučića!

oktobar 18, 2016

OBAVEŠTENJE! Pričali smo sa Facebook podrškom! Ovo je ZABRANJENO da se kaže za Vučića!

Svedoci smo toga da Fejsbuk sve češće uklanja sadržaj koji je kritičan prema Premijeru Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci. Istovremeno svedoci smo da američke FB stranice veoma kritično pričaju i o Donaldu Trampu i o Hilari Klinton, tako da nam se čini da je ova zabrana lokalizovana za Srbiju.

Upravo smo završili razgovor sa predstavnikom Fejsbuka po pitanju nedavne cenzure fotografije koju su nam poslali čitaoci iz Slovačke.

14699791_10209010734837815_1930254705_n

Naime, zabranjeno je bilo kakvo vređanje i pominjanje karaktera gospodina Vučića.

ZABRANJENO je reći „Vučiću pederu“.

ZABRANJENO je reći „Vučiću ti si loš čovek“ (DA ZAISTA SU NAM TO REKLI)

ZABRANJENO je reći bilo šta loše o Vučićevom karakteru. Nema veze ako su radnici u pelenama. Nema veze helikopter. Nebitne su njegove izjave o muslimanima. Nebitno je noćno rušenje kuća pod fantomkama. Sve je to iz konteksta kako on voli da kaže. Problem je što je kontekst zao. 

Istovremeno Facebook ne cenzuriše slični sadržaj koji je usmeren protiv karaktera Hilari Klinton, Donalda Trampa, Teda Kruza i drugih javnih ličnosti Američke politike.

Zbog čega je Srbija izuzetak? 

Rečeno nam je da je dozvoljeno da se iskaže neslaganje sa određenom politikom dotične osobe.

screen-shot-2016-10-18-at-16-19-40

Dozvoljavaju reči „pokvarena Hilari“ – stvar koju ne bi dozvolili da se kaže za Vučića

screen-shot-2016-10-18-at-16-22-49

Donald Tramp je ksenofob – stvar koju Fejsbuk ne dozvoljava da kažete za Vučića

screen-shot-2016-10-18-at-16-52-35

Lažov i nikogović – zamislite da to neko kaže za Vučića!? Bio bi cenzurisan.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Kao pravi zelenovidac sam se na vreme povukao sa fejsa.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Знам да наши медији обично лупају глупости, али овај овај текст из Опозиционара делује врло занимљиво. Поготову јер знам да су људи намерно стављали статус "Вучићу педеру" да би видели реакцију и стварно им је избрисан уз обавештење ФБ администрације; некада за пар сати, некада за неколико дана.

Можда зато што није дозвољено вређати педере?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Svaka vlada u EU koja je to htjela i toj joj palo na pamet si je to već dogovorila s Facebookom, Googlom i Twitterom

pa što ne bi i oni ovdje u Srbiji, što bi sad baš jedino Vučićeva vlada morala bit izuzetak od svih vlada u Evropi? :D

Подели на овим сајтовима

44 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

И ја бих се повуко да нису све жемске и даље тамо...

Tamo su im profili, ali tijela su im posvuda naokolo!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Izvor vesti je Opozicionar, ko su oni?

Predstavnik fejsbuka je?

Pedja Stojadinović? ne bih komentarisao.

SNS je velika stranka, napiši neku psovku upućenu Vučiću, šta mislite koliko će fejsbuk prijava da dobije?

Подели на овим сајтовима

Опозиционар је сајт под контролом Шутановца. Сад је окренут српским десничарима и хејтерима на интернету, мада ту и тамо провлачи и неке грађанштине. Прво је почео као грађанерски сајт, али пошто није био запраћен нити му је публика стигла с те стране јер није неки ново да се не лажемо, онда се окренуо десничарима и хејтерима.

Сајт обилује хвалоспевима о Шутановцу, када је било гласање у ДС на сајту се отворено агитовало за Шутановца. На сајту је Шутановац представљен као невиђена жртва медија. Једном речју мали Вучић у најави.

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Један начин да се открије... :)

Брате, ја већ годинама на свом профилу ложим већину политичара, нема тога шта нисам писао. Када је била прва посета Себастијана Курца Србији и његов сусрет са Вучићем недељу дана сам се спрдао максимално. Нико ми од админа ништа није обрисао, сем кад сам критиковао Фејсбук.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Жељко рече

Брате, ја већ годинама на свом профилу ложим већину политичара, нема тога шта нисам писао. Када је била прва посета Себастијана Курца Србији и његов сусрет са Вучићем недељу дана сам се спрдао максимално. Нико ми од админа ништа није обрисао, сем кад сам критиковао Фејсбук.

Ma ja, hajd probaj napisat to latiniciom da te vidim, ahahahahaha! Lako ti je tako kad niko tamo ne zna ćirilicu, ko hijeroglifima da si pisao.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...