Vladan :::. Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Da, ovaj je 4WD ("Cross" u imenu), ali 2013. godiste, 6 godina noviji od onog sto sam ja postavio, a to mnogo poskupljuje cenu. Има ниже у огласима и 2007-8-9г. од 6-9к око 100-150к пређених. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 15 минута, Vladan3 рече Има ниже у огласима и 2007-8-9г. од 6-9к око 100-150к пређених. Moguce. Kod nas sam uglavnom vidjao cene od 5.5 do 6.5k bez 4WD, za 2007/08. godiste. Mislim da bi jedan takav bio sasvim solidan. Inace, i Zafire i Scenici tih godista imaju vrlo slicne cene, gotovo da i nema razlike. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Moguce. Kod nas sam uglavnom vidjao cene od 5.5 do 6.5k bez 4WD, za 2007/08. godiste. Mislim da bi jedan takav bio sasvim solidan. Inace, i Zafire i Scenici tih godista imaju vrlo slicne cene, gotovo da i nema razlike. Мени се сценик више свиђа али сам одустао јер нема 7 места и јер ми је мајстор рекао да се они и еспас доста кваре а већ сам возио реноа па знам причу. Зафира ми је за сада хвала Богу супер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 6 минута, Vladan3 рече Мени се сценик више свиђа али сам одустао јер нема 7 места Ima i on verziju sa 7 mesta (tzv. Grand Scenic), samo su Renoi (kao i Pezo) solidno skupi za odrzavanje. ... http://www.productioncars.com/gallery.php?car=11775&make=Renault&model=Grand https://www.autoevolution.com/cars/renault-grand-scenic-2003.html#aeng_renault-grand-scenic-2003-16-16v "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Ima i on verziju sa 7 mesta (tzv. Grand Scenic), samo su Renoi (kao i Pezo) solidno skupi za odrzavanje. Да то нисам знао... мада би у том случају пре узео еспас који је лепши од овог набуџеног сеника.... А за одржавање ено оно писмо на Тема јасна из прве поруке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 Ma pazi, imam komsiju koji je taksista i vozi obican Senik sa 5 mesta, i bas je zadovoljan - ne kvari se nista poebno, malo trosi (1.5 dci), udoban. Uopste ti on nije los, i estetski je vrlo ubedljiv. Ono su ti samo provale, nista drugo. Kad bi ja npr. uzimao tako obican auto sa 5 mesta, taj Senik bi mi bio u najuzem izboru. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 16, 2018 Пријави Подели Написано Март 16, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Ma pazi, imam komsiju koji je taksista i vozi obican Senik sa 5 mesta, i bas je zadovoljan Да и ја знам таксисте који то возе... можда су ти са 5 места бољи Додуше овај ауто је бирала моја жена тако да је вероватно због тога добро испао јер да сам ја филозофирао ко зна шта би било Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 Ех @Ayla , већ сам мислио да сам сам на форуму... Шта се ради? Што не спаваш? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 @Grizzly Adams , pa dobro veče Radim od zore do mraka, i ovo je jedino slobodno vrijeme, i uželjeh vas se, pa dođoh da prebrojim draga bića, da vidim kako su i šta se radi kad mene nema. Ima li kakvih pomjeranja ovdje, ne ispratih šta se dešava? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 пре 2 минута, Ayla рече Ima li kakvih pomjeranja ovdje, ne ispratih šta se dešava? Углавном музика. Мало Руси и Амери ратују на некој теми, ал ништа опасно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 Управо сада, Grizzly Adams рече Углавном музика. Мало Руси и Амери ратују на некој теми, ал ништа опасно... Dok samo oni ratuju, biće mira. Ti kako si? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2018 Пријави Подели Написано Март 20, 2018 пре 1 минут, Ayla рече Ti kako si? Није лоше. Мало бизи, од синоћ нисам диго главу... За будалу посо разонода. Е, коначно сам морао да капитулирам. Наочаре за читање од пре неки дан. Држао сам се доста дуго, али неће више... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука