Jump to content

Muzika za voznju

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Vladan3 рече

Има ниже у огласима и 2007-8-9г. од 6-9к око 100-150к пређених.

Moguce. Kod nas sam uglavnom vidjao cene od 5.5 do 6.5k bez 4WD, za 2007/08. godiste. Mislim da bi jedan takav bio sasvim solidan.

Inace, i Zafire i Scenici tih godista imaju vrlo slicne cene, gotovo da i nema razlike.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Moguce. Kod nas sam uglavnom vidjao cene od 5.5 do 6.5k bez 4WD, za 2007/08. godiste. Mislim da bi jedan takav bio sasvim solidan.

Inace, i Zafire i Scenici tih godista imaju vrlo slicne cene, gotovo da i nema razlike.

Мени се сценик више свиђа али сам одустао јер нема 7 места и јер ми је мајстор рекао да се они и еспас доста кваре а већ сам возио реноа па знам причу.

Зафира ми је за сада хвала Богу супер.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vladan3 рече

Мени се сценик више свиђа али сам одустао јер нема 7 места

Ima i on verziju sa 7 mesta (tzv. Grand Scenic), samo su Renoi (kao i Pezo) solidno skupi za odrzavanje.

...

renault_grand_scenic_pair_2005.jpg

http://www.productioncars.com/gallery.php?car=11775&make=Renault&model=Grand

RENAULTGrandScenic-539_1.jpg

https://www.autoevolution.com/cars/renault-grand-scenic-2003.html#aeng_renault-grand-scenic-2003-16-16v

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Ima i on verziju sa 7 mesta (tzv. Grand Scenic), samo su Renoi (kao i Pezo) solidno skupi za odrzavanje.

Да то нисам знао... мада би у том случају пре узео еспас који је лепши од овог набуџеног сеника.... А за одржавање ено оно писмо на Тема јасна из прве поруке :) 

Подели на овим сајтовима

Ma pazi, imam komsiju koji je taksista i vozi obican Senik sa 5 mesta, i bas je zadovoljan - ne kvari se nista poebno, malo trosi (1.5 dci), udoban. Uopste ti on nije los, i estetski je vrlo ubedljiv. Ono su ti samo provale, nista drugo. Kad bi ja npr. uzimao tako obican auto sa 5 mesta, taj Senik bi mi bio u najuzem izboru.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Ma pazi, imam komsiju koji je taksista i vozi obican Senik sa 5 mesta, i bas je zadovoljan

Да и ја знам таксисте који то возе... можда су ти са 5 места бољи ne_shvata

Додуше овај ауто је бирала моја жена тако да је вероватно због тога добро испао јер да сам ја филозофирао ко зна шта би било :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Ti kako si?

Није лоше. Мало бизи, од синоћ нисам диго главу... За будалу посо разонода. :)

Е, коначно сам морао да капитулирам. Наочаре за читање од пре неки дан. Држао сам се доста дуго, али неће више... :coolio:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...