Jump to content

Muzika za voznju

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, obi-wan рече

Pa da, zato ti je ovaj - 4WD, malo podignut zbog toga, 7 sedista. Nista bolje mi ne treba...

Сада гледах доста су скупи, и то они први 2007-8, у односу на Зафиру коју возим, исто 7 седишта, слична снага, не закачињем ништа осим баш високих ивичњака...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

@Лапис Лазули 

Ова ти је баш за неки аутопут поред океана... :)

1.jpg

Da bas to! :) miris vode, sunce i vetar u kosi :sunce:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan3 рече

Сада гледах доста су скупи, и то они први 2007-8, у односу на Зафиру коју возим, исто 7 седишта, слична снага, не закачињем ништа осим баш високих ивичњанка...

Meni se VW mnogo vise dopada na izgled, plus ima pogon na sva 4 ova verzija koju sam postavio. Zato je podignuta jos malo vise, idealno za nase staze i bogaze. Osim toga, kvalitet je standardno uvek bolji kod VW, prosto su u tome medju najboljima. Znaci ukus + dodatni kvaliteti = CrossTouran, sto se mene tice.

I pazi, razlike u ceni nisu velike, ako ih uopste ima. To zavisi od godista, npr. 2008. nije bila vise prva nego druga Zafira, a njena cena je skoro ista kao i kod ovog VW.

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Meni se VW mnogo vise dopada na izgled, plus ima pogon na sva 4 ova verzija koju sam postavio. Zato je podignuta jos malo vise, idealno za nase staze i bogaze. Osim toga, kvalitet je standardno uvek bolji kod VW, prosto su u tome medju najboljima. Znaci ukus + dodatni kvaliteti = CrossTouran, sto se mene tice.

I pazi, razlike u ceni nisu velike, ako ih uopste ima. To zavisi od godista, npr. 2008. nije bila vise prva nego druga Zafira, a njena cena je skoro ista kao i kod ovog VW.

:)

Ја сам овом задовољан а и не треба ми погон на 4... Ако ти треба 4х и стварно су квалитетнији по истој цени онда само штекај кинту :) Мене је ова коштала 3к а друга генерација би била око 5к али не тамо него овде са свим папирима.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan3 рече

Ја сам овом задовољан а и не треба ми погон на 4... Ако ти треба 4х и стварно су квалитетнији по истој цени онда само штекај кинту :) Мене је ова коштала 3к а друга генерација би била око 5к али не тамо него овде са свим папирима.

I ovi su tu izmedju 5.5 i 6.5k, a meni bi bas trebao taj sa 4WD, iz vise razloga. Plus, estetski mi je znatno blizi. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, obi-wan рече

I ovi su tu izmedju 5.5 i 6.5k, a meni bi bas trebao taj sa 4WD, iz vise razloga. Plus, estetski mi je znatno blizi. :)

Ја на немачким огласима малопре не видех ниједног испод 8-9к и то са око 150к пређених ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Vladan3 рече

Ја на немачким огласима малопре не видех ниједног испод 8-9к и то са око 150к пређених ne_shvata

Ali koje godiste? Evo, na ovoj strani imas isti ovaj kao sto sam ja postavio, samo nije Cross, tj. nema 4WD, i cena mu je 5750e. A ne moze da bude da ce samo 4WD da doda na cenu jos citavih 3k, prosto nema sanse za tako nesto. Isti ovakav sa 4WD bude za oko 700-1000e skuplji, zavisi od kilometraze i ocuvanosti.

I ovde je u pitanju 2007. godiste. Slicne cene su i za 2008. godiste, da ne trazim sad odvojeno, vec sam gledao, a nalazio sam i bas taj sa 4WD.

https://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2694473_VW_Touran_2007_god/?cena=high

Kad je npr. 2010/11/12. godiste onda cena bude stvarno oko 8k.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

@obi-wan Нисам обраћао пажњу на 4х али ево шта сам прво отворио:

https://suchen.mobile.de/auto/volkswagen-touran-cross.html

Da, ovaj je 4WD ("Cross" u imenu), ali 2013. godiste, 6 godina noviji od onog sto sam ja postavio, a to mnogo poskupljuje cenu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...