Срђан Шијакињић Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 Као што рекох већ, немам разлога да сумњам да ОУ није радиоактиван, па ти си Милане лично мерио, Хуан је хемичар зна човек о чему говори, итд итд... Међутим, мислим да је кључно питање како је могуће да су статистике у толико великој мери се поклопиле са предвиђањима да ће до пораста оболелих доћи после одређених периода, а која предвиђања су рађена на основу претпоставке да смо "озрачени"... Чини ми се да или статистике не стоје, или је бомбардовање на неки други начин, невезан за ОУ, изазвало такав пораст новооболелих, који се некако поклопио са предвиђањима базираним на погрешној премиси... Чудно баш све то... Goku је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 треба поменути и да смо земља у којој се испуши највећи број цигарета по глави становника на свету. Макар према неким изворима: http://www.marketwatch.com/story/10-countries-where-people-smoke-the-most-2014-07-22, на Википедији смо 24. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 Baba i deda živeli pi 90 godina, ceo život proveli u Dalmaciji. Dakle, preživeli su kao deca Prvi sv. rat, kao adolescenti Drugi sv. rat, kao starci raspad Jugoslavije i rat u Hrvatskoj, ako to nije stres, ja ne znam šta je. Otac, njihov sin, umro od raka debelog creva u 61., ode čovek nismo se okrenuli. Pritom, mi se u kući nismo hranili junk hranom. Išla sam sa njim par puta na zračenje, nije baš da su sve starci čekali na red. Veoma ružna i tužna slika. александар живаљев, -Владимир-, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 2 hours ago, Juan рече Ко је овај? Ко га плаћа? Да није професор неког Сорошевог универзитета? Šta ti misliš o svemu tome, kao hemičar? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 14 minutes ago, Natasa. рече Šta ti misliš o svemu tome, kao hemičar? Не постоји теорија о томе како осиромашени уранијум узрокује уочено значајно повећање броја оболелих од рака. Ако нема теорије која повезује А и Б, свако истраживање које пораст Б повезује са А је ништа друго него успостављање случајних корелација. Ту се прича завршава. Ако не знаш тачно и детаљно КАКО изгледа механизам настанка рака због ОУ, статистике су потпуно бескорисне. Ово је основна ствар у науци, али из неког разлога остаје потпуно непознато не само широким народним масама, већ и многим лекарима и инжењерима. Слично је са хистеријом око ГМО, "зрачења" мобилних телефона итд. Једноставно, многи лекари или инжењери немају неопходно основно образовање из фундаменталних наука и не познају основе научног метода, па онда виде и успостављају везе тамо где је јако мало вероватно да их има. Grizzly Adams, Justin Waters, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 1 minute ago, Juan рече Не постоји теорија о томе како осиромашени уранијум узрокује уочено значајно повећање броја оболелих од рака. Ако нема теорије која повезује А и Б, свако истраживање које пораст Б повезује са А је ништа друго него успостављање случајних корелација. Ту се прича завршава. Ако ке знаш тачно и детаљно КАКО механизам настанка рака из ОУ, статистике су потпуно бескорисне. Ово је основна ствар у науци, а из неког разлога остаје потпуно непознато не само широким народним масама, већ и многим лекарима и инжењерима. Слично је са хистеријом око ГМО, "зрачења" мобилних телефона итд. Једноставно, многи лекари или инжењери немају неопходно основно образовање из фундаменталних наука и не познају основе научног метода, па онда виде и успостављају везе тамо где је јако мало вероватно да их има. Da li OU može da ošteti DNK i da dovede do kancera? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 Стварно се поносим што сам дио овог Форума ( а и шлихтам администратору). Послаћу ову тему професору Радовановићу, као малу сатисфакцију за све што је претрпео износећи једноставне, али теже схватљиве и медијски непопуларне, чињенице. Само, бих нагласио да та прича о ОУ има улогу "кишобрана" за лошу организацију заштите народног здравља. Grizzly Adams, Светислав Павловић, Justin Waters and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 1 minute ago, александар живаљев рече Само, бих нагласио да та прича о ОУ има улогу "кишобрана" за лошу организацију заштите народног здравља. Управо то што рече докторе је и био главни мотив свих критичара теме о ОУ која се на нашем Форуму до сада више пута коментарисала. Juanito, Mилена КШ, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 7 minutes ago, александар живаљев рече Само, бих нагласио да та прича о ОУ има улогу "кишобрана" за лошу организацију заштите народног здравља. Nismo mi krivi što je loše zdravstvo, kriv je NATO, Milošević, OU, bombardovanje, ali nikako mi александар живаљев, Juanito, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 14 minutes ago, Natasa. рече Da li OU može da ošteti DNK i da dovede do kancera? Може. Ако имаш одређену количину осиромашеног уранијума довољно близу узорку ДНК и при томе немаш никакву баријеру између њих, можеш да видиш оштећење. Оно што је јако мало вероватно је да та количина уранијума бачена на Косову и где већ 1999. доведе до повећања канцера од (лупам) 50% у 2019. години на територији целе Србије. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 Има ту још једна ствар. Људи отприлике виде ову логичку импликацију: ОУ није узрок епидемији рака => НАТО је добар То ама баш ни из чега не следи. НАТО бомбардовање је било зликовачко и само је политика разлог што Клинтон и остали нису у затвору. Међутим, приписивање НАТО-у кривице за све и свашта може само да штети грађанима Србије. Јер ако је НАТО крив за болештине, хеби га, не можемо ми ту ништа да урадимо. Одличан алиби за неспособну власт... Аурор, obi-wan, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 18 minutes ago, александар живаљев рече Стварно се поносим што сам дио овог Форума ( а и шлихтам администратору). Послаћу ову тему професору Радовановићу, као малу сатисфакцију за све што је претрпео износећи једноставне, али теже схватљиве и медијски непопуларне, чињенице. Само, бих нагласио да та прича о ОУ има улогу "кишобрана" за лошу организацију заштите народног здравља. Ovo je kljucna stvar. Stopa obolevanja i stopa smrtnosti su dve razlicite stvari. александар живаљев and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 6 minutes ago, Juan рече НАТО бомбардовање је било зликовачко и само је политика разлог што Клинтон и остали нису у затвору Slazem se, ali nemojmo zaboraviti i udeo ondasnjeg Velikog Vodje. Kad je i Noam Comski rekao da je miloshesku Srbiju trebalo bombardovati 1991., to je za razmisljanje, ali nije tema sad, da ne ulazimo. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Slazem se, ali nemojmo zaboraviti i udeo ondasnjeg Velikog Vodje. Kad je i Noam Comski rekao da je miloshesku Srbiju trebalo bombardovati 1991., to je za razmisljanje... Само што је Вођа био и умро у затвору и цео свет га (оправдано) сматра за зликовца, а Клинтон ће можда да постане прва дама и цео свет (многи добронамерни и поштени људи) у њему и госпођи и даље виде некакве човекољупце. Аурор and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Да ли би се то могло повезати са укупним старењем популације? Како мислиш? Канцер нема везе са годинама. Много младих је помрло од рака. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука