БанеЛ Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 @Juan Тачно, средња није, основна јесте. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 10 minutes ago, Биљана рече Koliko sam ja mogla vidjeti (a vidjela sam isključivo na filmu) te uniforme koje se nose uopšte nisu loše. Ne znam šta to znači u Americi i zašto su neke škole stavile uniforme, ali uopšte nije loše. Ја прошле године видео женину униформу што је обавезна мање или више у целој латинској Америци. Чак и ја као окорели антисистемаш морам да признам да уопште нису лоше... александар живаљев and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 6 minutes ago, NinaD рече Deca rade iste testove i tako se onda rejtinguju škole. Tako da, ispalo je da su ova azijska deca bolje uradila teastove. To što si napisao su predrasude. Moja je ćerka završila master na arhitektonskom projektovanju u Milanu i imala je kolege sa svih strana. Radili su uvek zajedničke projekte po grupama i menjali grupe. Studenti iz azijskih zemalja su efikasniji u zajedničkom radu dok oni iz zapadnih zemalja uglavnom vode polemike oko toga da nature svoje rešenje bez obzira da li je bolje (njima jeste). Mada, nije ovo uvek pravilo, ipak su to sve bili već diplomirani inženjeri, a ne mala deca. Па и ја сам радио и радим са разним Азијатима. Нулта креативност, част изузецима. и изразита послушност и способност да раде дваес сати дневно. Сан сваког српског газде... Grizzly Adams, Justin Waters, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 26 minutes ago, Broken рече Pošto se tema tiče uniformi mogu da kažem da sam - za. Baš bih voleo to da vidim. Sto, kakve su? Moze s' prednje strane Kim Dzong i Putko, a pozadi Hiki i Trampi. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 11 minutes ago, Биљана рече Koliko sam ja mogla vidjeti (a vidjela sam isključivo na filmu) te uniforme koje se nose uopšte nisu loše. Ne znam šta to znači u Americi i zašto su neke škole stavile uniforme, ali uopšte nije loše. И мени се неке свиђају, на пример: александар живаљев and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 hours ago, Grizzly Adams рече Показује како год ко жели. Ili kako kod ko ima . Deca su jako okrutna. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Џуманџи рече Sto, kakve su? Moze s' prednje strane Kim Dzong i Putko, a pozadi Hiki i Trampi. Ne znam hoćeš li mi verovati ali nijedan od ovih likova mi nije poznat. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 2 minutes ago, Juan рече Па и ја сам радио и радим са разним Азијатима. Нулта креативност, част изузецима. и изразита послушност и способност да раде дваес сати дневно. Сан сваког српског газде... One sto ja znam da su bili sa njima u Americi na studijama kazu da znaju samo da reprodukuju do reci i da se kopipejsteri bez bilo kakve kriticke svesti. Grizzly Adams and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 11 minutes ago, Grizzly Adams рече Ни мени се не би свиђало кад би било тачно. Само што није тачно. Кад нема тог проклетог "система" да људе спутава и кињи, тек тада њихови таленти дођу до изражаја. Наравно. Мада је данас огромна већина више него способна да одради бар првих неколико разреда основне школе. Нико није ни рекао да сви треба да имају времена. Прво, то није тачно. Друго, навео сам пример "групних" школа - дакле да деца из једног комшилука иду заједно у "кућну школу". Мало морген. Деца која се образују код куће разбијају децу из државних школа на свим тестовима. Ако су тестови битни... То кад би било важније где се држава налази на некаквој листи. Мени је важније да моје дете расте слободно и неспутано. Ви би бре све да решавате политиком... Кад ће више схватите да политичаре није брига за народ? А посебно за твоју децу? Њима твоја деца требају само да их пошаљу у рат да погину бранећи њихове фотеље и привилегије. Ti si očigledno sa neke druge planete. Šta znači odrastati nesputano i slobodno. Meni je cilj da razviju svoje potencijale i da budu dobri ljudi. Na mene škola uopšte nije ostavila utisak neslobode i sputanosti, naprotiv. Problem je u tome što je naša zemlja 90tih prošla kroz haos, zbog svega se osiromašilo, a na vlast izbile psihopate jer oni i imaju najveće šanse za takav uspeh u karijeri. Narod nema više volje da se bori i uglavnom životari prihvatajući sve. I, ko bi to trebao da rešava pitanje školstva, ako ne političari tj. ljudi na vlasti koje narod i plaća upravo da bi rešavali takve stvari. Jedino ispravno pitanje je kada će narod shvatiti da ove političare nije briga za njih pa da se nešto preduzme po tom pitanju. Što se slanja u rat i ratovanja tiče, tu SAD nema premca. Sanja Т., Лидија Миленковић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 2 minutes ago, Natasa. рече Ili kako kod ko ima . Deca su jako okrutna. Кад одрасту буду још гора. Боље је припремити се на време. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 hours ago, Grizzly Adams рече Па ако вам се не свиђа отворите нову. Или школујте децу код куће. Ajde Grizli, mator si za takav način razgovora. Čuj ako vam se ne svidja otvorite novu...i znaš da ovde ne postoji home school, ili nije rašireno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 7 minutes ago, Juan рече Па и ја сам радио и радим са разним Азијатима. Нулта креативност, част изузецима. и изразита послушност и способност да раде дваес сати дневно. Сан сваког српског газде... Ne znam šta si radio. Ovi su svi pokazali izuzetnu sposobnost i kreativnost. Na kraju krajeva, nekoliko najčuvenijih arhitekata su azijskog porekla. Zaza Hadid npr. a Japan je u arhitekturi sam vrh. Ima i drugih stvari u kojima prednjače. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Grizzly Adams рече Кад одрасту буду још гора. Боље је припремити се на време. Ajde sad da pripremimo siromašnu decu na okrutnost sveta pa da ih ugnjetavamo...ko ih...kad nemaju? александар живаљев, Paradoksologija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, NinaD рече ko bi to trebao da rešava pitanje školstva, ako ne političari Родитељи. Нису то политичарска деца, него наша. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 4 minutes ago, Natasa. рече Ajde Grizli, mator si za takav način razgovora. Čuj ako vam se ne svidja otvorite novu...i znaš da ovde ne postoji home school, ili nije rašireno. Ко је бре матор!? То је била реторичка фигура, хтео сам само да усмерим разговор на ту страну. Наравно да нема, али сам очекивао да разговарамо о томе зашто нема итд. Државне школе се "реформишу" од кад је света и века и ништа се не мења. Осим ето, што се повремено промене "модни детаљи". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука