cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Срђан Шијакињић рече Као и много ствари из СПа smart, smart, smart, smart, smart Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Paradoksologija http://bioloska.blogspot.com/2015/02/moralni-zivot-zivotinja.html http://bioloska.blogspot.com/2013/01/psihologija-nagradjivanja-averzija.html Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 O cemu se prica na trideset strana? Mrzi me da citam, moze li neka digest verzija? U zemlji gde su domovi puni dece, gde je procedura dovedena do apsurda, gde umesto da brinemo o deci mi naravno politicarski ulazemo u zvecansku pred izbore, a ostali domovi se raspadaju, al ispred njih se niko ne slika...i tako dalje i tako blize. Uopste me ne zanima da li je neko peder ili sta vec, ukoliko prodje proceduru za usvajanje. Nama trebaju dobra sistemska resenja vec uzasnog stanja na terenu, a onako generalno pederi ovo pederi ono, potpuno je bespredmetno pricati. Jeste svi pederi cekaju u red za decom, bude se sa idejom da usvoje jedno desetak komaTa samo da ih sto pre "okrenu" protiv "dobrih divnih strejtera". Paradoksologija and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Јелена011 рече O cemu se prica na trideset strana? Mrzi me da citam, moze li neka digest verzija? U zemlji gde su domovi puni dece, gde je procedura dovedena do apsurda, gde umesto da brinemo o deci mi naravno politicarski ulazemo u zvecansku pred izbore, a ostali domovi se raspadaju, al ispred njih se niko ne slika...i tako dalje i tako blize. Uopste me ne zanima da li je neko peder ili sta vec, ukoliko prodje proceduru za usvajanje. Nama trebaju dobra sistemska resenja vec uzasnog stanja na terenu, a onako generalno pederi ovo pederi ono, potpuno je bespredmetno pricati. Jeste svi pederi cekaju u red za decom, bude se sa idejom da usvoje jedno desetak komaTa samo da ih sto pre "okrenu" protiv "dobrih divnih strejtera". kad bi se sutra doneo zakon o usvajanju dece od strane homoseksualaca, u narednih 5 godina garatnujem da bi bi bilo bar 2 slucaja usvajanja... eto protiv te kuge i posasti se borimo na ovih trideset strana... Paradoksologija and Goku је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, cloudking рече kad bi se sutra doneo zakon o usvajanju dece od strane homoseksualaca, u narednih 5 godina garatnujem da bi bi bilo bar 2 slucaja usvajanja... eto protiv te kuge i posasti se borimo na ovih trideset strana... vidim, strasno ubaci narodu kosku i uzmi kokice i gledaj kako ce da se svadjaju oko nepostojecih dilema, dok realni zivot prolazi mimo njih. Fenomenalno, radi jos od doba gladijatora Paradoksologija and Goku је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 19 minutes ago, Ronald рече Kako kad je kod 1500 vrsta u prirodi zabiljezena homosexualnost. Mhm, i ja bas juce bio na Mesecu, ogledam da uzmem neki plac tamo... АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, obi-wan рече Mhm, i ja bas juce bio na Mesecu, ogledam da uzmem neki plac tamo... Ne slusaj ga... u homo pingvine se veruje... ako ti ronald predoci dokaze to onda vise nije vera. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 hour ago, cloudking рече Prepoznatljiv sablon... ne padam na te fore... skoro svaki naciJonalista na ovom forumu ne priznaje da mrzi manjine i uvek "poznaje" par cigana koji su mnogo fini... Prepoznatljiv je šablon i kod tebe da, samo ukoliko je neko vjernik, učitavaš mu sve moguće predrasude i bigoteriju. Spusti loptu! Goku, obi-wan, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 7 minutes ago, Јелена011 рече ubaci narodu kosku i uzmi kokice i gledaj kako ce da se svadjaju oko nepostojecih dilema, dok realni zivot prolazi mimo njih Bas naprotiv - pricamo o jednom izuzetno vaznom egzistencijalnom pitanju, itekako postojecem. Pricamo o jednom od citavog niza izazova koji se postavljaju pred nas savremene Hriscane. I pricamo sasvim ljudski, bez vredjanja i ponizavanja. Omakne se Mracnom pomalo, ali on je nas brend ovde, ne damo ga... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Дијана. рече Prepoznatljiv je šablon i kod tebe da, samo ukoliko je neko vjernik, učitavaš mu sve moguće predrasude i bigoteriju. Spusti loptu! Jok. Ne prolazi taj rezon. Bigoteriju ucitavam samo bigotima... e sad ako takivh najvise ima verujucima ovog foruma to ne mogu da vidim kao moj problem... Nabrojao bih ti vernike ovog foruma koje drzim za pametnije, pristojnije i generalno bolje ljude od mene samog ali to bi bilo mahanje licnim primerom zarad argumentacija a rekosmo da to izbegavam da radim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, obi-wan рече Bas naprotiv - pricamo o jednom izuzetno vaznom egzistencijalnom pitanju, itekako postojecem. Pricamo o jednom u citavom nizu izazova koji se postavljaju pred nas savremene Hriscane. I pricamo sasvim ljudski, bez vredjanja i ponizavanja. Omakne se Mracnom pomalo, ali on je nas brend ovde, ne damo ga... Volim i ja vas! :* I obecavam da cu, kad se zavrsi proces mog prelaska u glavnog moda, da sluzim na cast svima пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, obi-wan рече Mhm, i ja bas juce bio na Mesecu, ogledam da uzmem neki plac tamo... Pa vidio sam ja da ti cak ne razlikujes prirodno i neprirodno. Pitam se jesi li ikad pročitao neku knjigu iz etologije, evolucione biologije itd, očigledno da nisi. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Pa vidio sam ja da ti cak ne razlikujes prirodno i neprirodno. Sta ces, niko od nas ljudi nije savrsen... dobro je samo sto se ipak niko ovde ne spusta na nivo vredjanja i ponizavanja sagovornika. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 I, jel' zna neko sta je jak sexualni zivot? Mozda je metafizicki znacajno, dajte da promislimo... cloudking, Срђан Шијакињић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, obi-wan рече Sta ces, niko od nas ljudi nije savrsen... dobro je samo sto se ipak niko ovde ne spusta na nivo vredjanja i ponizavanja sagovornika. Ne vrijedjam ja tebe, ako misliš da jesam oprosti. Takodje i administratori ukoliko misle da jesam na osnovu rijeci u poruci, neka me sankcionišu. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука