Jump to content

Усвајање деце од стране хомосексуалних парова

Препоручена порука

1 minute ago, Срђан Шијакињић рече

Као и много ствари из СПа :)

smart, smart, smart, smart, smart

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 564
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

O cemu se prica na trideset strana?

Mrzi me da citam, moze li neka digest verzija?

U zemlji gde su domovi puni dece, gde je procedura dovedena do apsurda, gde umesto da brinemo o deci mi naravno politicarski ulazemo u zvecansku pred izbore, a ostali domovi se raspadaju, al ispred njih se niko ne slika...i tako dalje i tako blize.

Uopste me ne zanima da li je neko peder ili sta vec, ukoliko prodje proceduru za usvajanje. Nama trebaju dobra sistemska resenja vec uzasnog stanja na terenu, a onako generalno pederi ovo pederi ono, potpuno je bespredmetno pricati. 

Jeste svi pederi cekaju u red za decom, bude se sa idejom da usvoje jedno desetak komaTa samo da ih sto pre "okrenu" protiv "dobrih divnih strejtera".

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

O cemu se prica na trideset strana?

Mrzi me da citam, moze li neka digest verzija?

U zemlji gde su domovi puni dece, gde je procedura dovedena do apsurda, gde umesto da brinemo o deci mi naravno politicarski ulazemo u zvecansku pred izbore, a ostali domovi se raspadaju, al ispred njih se niko ne slika...i tako dalje i tako blize.

Uopste me ne zanima da li je neko peder ili sta vec, ukoliko prodje proceduru za usvajanje. Nama trebaju dobra sistemska resenja vec uzasnog stanja na terenu, a onako generalno pederi ovo pederi ono, potpuno je bespredmetno pricati. 

Jeste svi pederi cekaju u red za decom, bude se sa idejom da usvoje jedno desetak komaTa samo da ih sto pre "okrenu" protiv "dobrih divnih strejtera".

kad bi se sutra doneo zakon o usvajanju dece od strane homoseksualaca, u narednih 5 godina garatnujem da bi bi bilo bar 2 slucaja usvajanja... eto protiv te kuge i posasti se borimo na ovih trideset strana...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

kad bi se sutra doneo zakon o usvajanju dece od strane homoseksualaca, u narednih 5 godina garatnujem da bi bi bilo bar 2 slucaja usvajanja... eto protiv te kuge i posasti se borimo na ovih trideset strana...

7896634 vidim, strasno :)

ubaci narodu kosku i uzmi kokice i gledaj kako ce da se svadjaju oko nepostojecih dilema, dok realni zivot prolazi mimo njih. Fenomenalno, radi jos od doba gladijatora :(

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Ronald рече

Kako kad je kod 1500 vrsta u prirodi zabiljezena homosexualnost. 

Mhm, i ja bas juce bio na Mesecu, ogledam da uzmem neki plac tamo... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ne slusaj ga... u homo pingvine se veruje... ako ti ronald predoci dokaze to onda vise nije vera.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

Prepoznatljiv sablon... ne padam na te fore... skoro svaki naciJonalista na ovom forumu ne priznaje da mrzi manjine i uvek "poznaje" par cigana koji su mnogo fini...

Prepoznatljiv je šablon i kod tebe da, samo ukoliko je neko vjernik, učitavaš mu sve moguće predrasude i bigoteriju. Spusti loptu!

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Јелена011 рече

ubaci narodu kosku i uzmi kokice i gledaj kako ce da se svadjaju oko nepostojecih dilema, dok realni zivot prolazi mimo njih

Bas naprotiv - pricamo o jednom izuzetno vaznom egzistencijalnom pitanju, itekako postojecem. Pricamo o jednom od citavog niza izazova koji se postavljaju pred nas savremene Hriscane. I pricamo sasvim ljudski, bez vredjanja i ponizavanja. Omakne se Mracnom pomalo, ali on je nas brend ovde, ne damo ga... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Дијана. рече

Prepoznatljiv je šablon i kod tebe da, samo ukoliko je neko vjernik, učitavaš mu sve moguće predrasude i bigoteriju. Spusti loptu!

Jok. Ne prolazi taj rezon. Bigoteriju ucitavam samo bigotima... e sad ako takivh najvise ima verujucima ovog foruma to ne mogu da vidim kao moj problem...

Nabrojao bih ti vernike ovog foruma koje drzim za pametnije, pristojnije i generalno bolje ljude od mene samog ali to bi bilo mahanje licnim primerom zarad argumentacija a rekosmo da to izbegavam da radim ;)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, obi-wan рече

Bas naprotiv - pricamo o jednom izuzetno vaznom egzistencijalnom pitanju, itekako postojecem. Pricamo o jednom u citavom nizu izazova koji se postavljaju pred nas savremene Hriscane.

I pricamo sasvim ljudski, bez vredjanja i ponizavanja. Omakne se Mracnom pomalo, ali on je nas brend ovde, ne damo ga... :smeh1:

Volim i ja vas! :*

I obecavam da cu, kad se zavrsi proces mog prelaska u glavnog moda, da sluzim na cast svima :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Pa vidio sam ja da ti cak ne razlikujes prirodno i neprirodno. Pitam se jesi li ikad pročitao neku knjigu iz etologije, evolucione biologije itd, očigledno da nisi.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

Pa vidio sam ja da ti cak ne razlikujes prirodno i neprirodno.

Sta ces, niko od nas ljudi nije savrsen... dobro je samo sto se ipak niko ovde ne spusta na nivo vredjanja i ponizavanja sagovornika.

Подели на овим сајтовима

I, jel' zna neko sta je jak sexualni zivot? Mozda je metafizicki znacajno, dajte da promislimo...:citac:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, obi-wan рече

Sta ces, niko od nas ljudi nije savrsen... dobro je samo sto se ipak niko ovde ne spusta na nivo vredjanja i ponizavanja sagovornika.

Ne vrijedjam ja tebe, ako misliš da jesam oprosti. Takodje i administratori ukoliko misle da jesam na osnovu rijeci u poruci, neka me sankcionišu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...