zuti car Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Znam nekoliko homoseksualaca , neki zive zajedno godinama i moj je utisak da nisu bas najbolje resenje za usvajanje dece . Ne zbog seksualnog opredeljenja nego zbog drugih karakeristika licnosti, gotovo svi su emotivno nezreli, jako egocentricni i neodgovorni . Sa druge strane niko od njih nikada nije izrazio zelju da usvoji\ima dete . Oni imaju svoj svet , gotovo potpuno odvojen od sveta "strejtera' , sa svojim pravilima, nacinom zivota , modom ...i tu , koliko sam uspeo da shvatim nema mnogo mesta za decu , jednostavno ih ne zanimaju , makar je ovde tako . александар живаљев, -Владимир-, Broken and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Forumski homofobi, evo stigosmo do devete stranice teme a jos ni jedan od vas nije rekao ZASTO su gejevi nepodobni za roditelje... ali ono, bas niko... Do sad smo jedino saznali da su SVI gejevi nepodobni... ali dalje od te generalizacije i predrasude nismo makli. Drugo... od kad vi hriscani sudite drugima i jos vaznije od kad sudite grupama ljudi a ne pojedincima? A posle se ljutite kad vas neko ispravno obelezi kao soviniste i fasiste... uzeli ste grupu ljudi i samo povukli liniju- ovo je gamad, zlo i sram, tacka! Bez interesovanja o pojedincu koji se nalazi u toj grupi, bez ideje da je covek vazan a ne pripadnost i da seksualno opredeljenje ne predstavlja karakter coveka. Mnogo gubite time sto sebe lisavate velikog broja kvalitetnih ljudi samo zbog predrasude od koje bi kao hriscani trebalo da ste operisani,( al gde sad ateista da vas uci misionarenju...) Evo sledite moj primer... ja sam nekada mislio da su vernici zatucani... mislim, jesu, al nisu svi i tu nekolicinu sam upoznao na forumu i sad mi svi pored njih deluju jos zatucaniji, al kad kazem svi, mislim i na ateiste i na vernike i na pedere i na komsije... Covek je bitan... pojedinac. I ako izgradimo filozofiju oko tog pojedinca tek onda mozemo da se radujemo zajednici. I nije vazno dal si peder ili mormon, ako prodjes proveru da si dobar covek i potencijalno roditelj pun ljubavi, izvoli, vaspitaj dete neka bude jednako dobar covek kao sto si ti... александар живаљев and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 2 minutes ago, cloudking рече I ako izgradimo filozofiju oko tog pojedinca tek onda mozemo da se radujemo zajednici. I nije vazno dal si peder ili mormon, ako prodjes proveru da si dobar covek i potencijalno roditelj pun ljubavi, izvoli, vaspitaj dete neka bude jednako dobar covek kao sto si ti... Juanito, александар живаљев and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 (измењено) 22 minutes ago, Зосима рече То батице,вређај кад те изујем из тих усраних атеистичких гаћа... Админи,да је не бих био банован на дуже време,опомените овог балвана на понашање... Jok "batice", sto se nerviras? Kako da ti verujem kao hriscaninu kad nisi u stanju da se uzdrzis od pljuvanja i uvreda? U jednom postu su pomenuo i sranje i mene nazvao balvanom? Ja se ne ljutim, doduse... brinem se...Gde je smirenje? Razumevanje? Jel to ta uzvisena hriscanska pozicija sa koje se sve vidi bolje i lepse i nekako... s visine Nego neki moji bliznji su odrasli sa jednim roditeljem i nisu imali tu, po tebi, neophodnu formulu za izrastanje u zdravog, pravog i normalnog coveka homofoba... zato sam reagovao, izvinjavam se. Nisi ti los samo ti je logika i argumentacija vazda bila ... Измењено Септембар 18, 2016 од RYLAH Ајде доста више. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Покушаћу да објасним како ја то схватам. Посрнуле стрејт породице ( од којих би да одузмемо децу) су одскочна даска, изговор и угажен пут за геј парове. Они су њихов продужетак. Као продужетак нечега што је већ посрнуло и није добро за неговање деце, не могу да буду подобни за родитеље . Толико. александар живаљев and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Ja kad pogledam sta se pise po forumu sve bih vas dao na usvajanje gej parovima александар живаљев, АлександраВ and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @cloudking @Зосима Ајде баталите више са вређањем, безвезе би сад било да вам због глупости изричем опомене, а нисам у фазону да идем само за вама по форуму. АлександраВ, Ћириличар and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Florentina Procitaj ovo vezano za rad koji si postavilaod Marka Ragnerusa, koji su problemi vezani za metodologiju, male grupe kao i podatke dobijene o samim ljudima koristenim u studiji: https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj8__zIg5nPAhUGPRQKHdENCEUQFgghMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.washingtonpost.com%2Fnews%2Fvolokh-conspiracy%2Fwp%2F2015%2F05%2F10%2Fnew-criticism-of-regnerus-study-on-parenting-study%2F&usg=AFQjCNEYv6HKeMKnh-RXkjopiIRQohf-XA Brian Powel i Simon Cheng su koristili istu bazu podataka kao ragnerus i dosli do skroz drugih zakljucaka, naravno posto su isli jos dublje i detaljnije, trazeci jos vise podataka: https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjnuquDi5nPAhVLvhQKHZ2xCZ4QFgggMAE&url=http%3A%2F%2Fnews.indiana.edu%2Freleases%2Fiu%2F2015%2F05%2Fparenting-study.shtml&usg=AFQjCNGaETdnWCbvRliukq01yGol20_UmQ American medical assotiation: http://cdn.ca9.uscourts.gov/datastore/general/2012/07/10/12-15388_Amicus_Brief_Psychological.pdf American sociological assotiation: http://www.asanet.org/documents/ASA/pdfs/12-144_307_Amicus_ (C_ Gottlieb)_ASA_Same-Sex_Marriage.pdf александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Не знам лично ни једног геја који би икада усвојио неко дете. До сада ни једног нисам срео, не само овде, него и вани. Што рече Жути Цар, стекао сам утисак да њих то уопште не занима и да су неки сасвим други свет. Тако да ово гурање приче о усвајању доста делује вештачки, нафурано и политички, као и парада и слично. Међутим, не заборавите да гејеви не праве децу (бар за сада је природно немогуће, видећемо у будућности), нити их (кад се роде) шутну у дом за незбринути децу. То у 100% (наравно) раде само стрејт парови. Тако да ... лично бих - после много испитивања и после много провера психолошких и других тестова - пре дао дете и гејевима способним за родитељство, него ли га оставио у дому да труне без шанси за живот. То кажем и из личног искуства деценијског дружења са децом из једног дома за незбринуту децу у Бгу, још из времена док сам био студент. То је таква туга да не можете замислити. И физичка и душевна и духовна. Породица, па макар и геј (понављам, уз строге надзоре!), би за њих била каква таква шанса. Док овако, то је туга Божија. Треба мислити на ту децу, пре свега. александар живаљев, GeniusAtWork, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Umro peder i stigao kod svetog Petra. Otvorio Pero tefter, gleda, lista, pa će: "Znaš šta sinko ! Ti osim ovog poroka i nemaš nekih drugih greha. Ajd' jedno mesec dana u pakao, pa ćemo te posle prebaciti u raj." Posle mesec dana krenuo sveti Petar u šetnju, pa navratio malo i u pakao. Kad tamo katastrofa. Vatre ugašene, u kazanima voda ne krčka, a đavolčići besposleni sede okolo. "Šta je ovo deco? Što su vatre pogašene ?" "More čika Pero, od kako si poslao onog pedera niko ne sme da se sagne da naloži vatru!" Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 А могу ли самци да усвоје дете (по закону)? Ronald and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Управо сада, Juan рече А могу ли самци да усвоје дете (по закону)? Mogu uz posebnu dozvolu ministra. Juanito and Ronald је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Управо сада, Avocado рече Mogu uz posebnu dozvolu ministra. Што значи да могу и гејеви, макар теоријски? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Управо сада, Juan рече Што значи да могу и гејеви, макар теоријски? Naravno. Zapravo nigde i ne piše da ne mogu. Ronald, Juanito, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 7 minutes ago, Humbert Humbert рече Тако да ово гурање приче о усвајању доста делује вештачки, нафурано и политички, као и парада и слично. To je ovaj decko naveo kao nesto "sto iz prava na brak proizilazi", premda nit' je jedino, nit' je najbitnije. Supruznik odlucuje da li ce da se drugi iskljuciti sa aparata, nasledjuje dugove, penziju i tsl, sto se bas za decu uhvatio - ne znam. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука