Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 20 минута, Neša_ рече

Ali nije to ponuda, već mi je priroda takva.

Čudi me sa tako divnom  ljubavnom prirodom se nisi oženio do sad  ...a da.... nemaš pare....:DMen se čini ovako na prvu da tebi fali samopouzdanje i da to žene odbija kod tebe.Mnogo si brate nesiguran i samo kukaš,a to im je apsolutno neprivlačno i to što generalizuješ ih ubija u pojam,žene to preziru jer svaka sebe vidi kao jedinstvenu i neponovljivu ti bi sve da ih ukalupiš.

Izbaci patetiku,nabaci samopouzdanje i dveri ženskoga hrama će se otvoriti za tvoju nematerijalnu ljubav.:sunce::D

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Lady Godiva рече

Мој дека је једне год плакао кад је морао да закоље свиње јер их је током целе године третирао више као љубимце него као сланину која трчи.

Зашто третирати као љубимце ако је знао да ће им откинути главе? Зар нису довољни хумани услови  у којима се ове животиње држе и начин поступања са њима? Љубимци су животиње које човек држи због друштва, не због клања (сланине).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Kratos рече

dveri ženskoga hrama će se otvoriti za tvoju nematerijalnu ljubav.:sunce::D

Koji romantični eufemizam za sex :smeh1:

Dveri ženskog hrama čoveče :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

@Kratos

Nije valjda da si se i ti primio na tu žensku priču da ih kod muškaraca privlači samopouzdanje?

Opaaa pasivno agresivna prozivka upućena muškarcu :0205_whistling:...wow, možda si stvarno žena :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Koji romantični eufemizam za sex :smeh1:

Dveri ženskog hrama čoveče :smeh1:

Pa ipak je ovo religijski forum moram da koristim teološke termine.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Kratos рече

Pa ipak je ovo religijski forum moram da koristim teološke termine.:smeh1:

Šečeru :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Nije valjda da si se i ti primio na tu žensku priču da ih kod muškaraca privlači samopouzdanje?

To ona ne mora direktno da ti kaže ali se to vidi po načinu na koji te gleda.Meni žene opisivale hod,pa kako sam nešto rekao ovako,pa kad si ovom rekao onako oštro,pa recimo ta ruskinja koju sam pominjao se ,,primila,,,a izgleda žena ko avion,jer sam bio ono totalno hladnokrvan na neke njene pokušaje impresioniranja njenim izgledom i sexypilnošću a realno je to imala,pa je onda bilo jao kako me kuliraš.I na kraju je bilo mi žene smo moćne,mi mož da vas vrtimo oko malo prsta,vama treba samo hrana i sex i sl ja joj kažem ženo ti si stvorena mene da zadovoljiš ne ja tebe...i hramske dveri se otvoriše u uđo u svetinju nad svetinjama...:))

Teže je u virtuelnim komunikacijama,možda mož se intuitivno naslutiti iz pisanija.Zato samo live,face to face,oči u oči.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Neša_ рече

@Снежана

Evo ti još jedan primer (ali nemoj opet da kažeš da generalizujem i vređam sve žene):

Kaže mi poznanica kako nema seks već duže vreme, zato što ne želi da bude sa muškarcima koji u njoj vide priliku za avanturu. Mnoge drugarice je sa čuđenjem i zaprepašćenjem savetuju da treba da ima seks bez obaveza, jer je to dobro za zdravlje...

Sramno! Da li si poznanici skrenuo paznju da sve te koje je tako savetuju, one joj NISU drugarice? Pretpostavljam da nisi jer da jesi, ona bi uvidela tvoju impozantnu velicinu karaktera i drugacije bi te posmatrala.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Kratos рече

ženo ti si stvorena mene da zadovoljiš ne ja tebe...

Borba za dominaciju :smeh1:.

I nije menađerski da se hvališ sexualnim dostignućima.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Borba za dominaciju :smeh1:.

I nije menađerski da se hvališ sexualnim dostignućima.

Samo sam ispričao uvodnu borbu.:)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Mada, koliko si sklon mračenju, kuknjavi i patetici, rekao bih i da ti je karakter prilično odbojan za devojku.

Bre @Neša_, i muškarci te šikaniraju :smeh1:.

Master trol, svaka čast. Svi ga provalili, a i dalje se lože :dobro:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Jel' vidiš da moraš dooobro da se pripremiš. A ona ne mora ništa, jer energiju i ne troši.

Ma nemoj?! Pa na kakve si to starfish krševe nailazio? I nemoj da me pitaš šta je starfish poza, izguglaj :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...