Jump to content

Материјално потребно за брак - Љубав и новац

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta je ovo -trol night? :D Tvrle dobija pojacanje :D:D:D

Doduse ovaj trol kao ima neku spiku malo kulturniju :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Јелена011 рече

Sta je ovo -trol night? :D Tvrle dobija pojacanje :D:D:D

Doduse ovaj trol kao ima neku spiku malo kulturniju :D

нас два брата оба тролујемо...Неша и Пеша :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Arsenija рече

To je nemoguće . Ni jedna devojka ti to neće reći na taj način . Ako primeti da nisi "njen tip " , jednostavno ce ti reci da nemate nista zajednicko , da ste miljama daleko u pogledima na svet , da jednostavno ništa par ... bla , bla... jer neće želeti da gubi vreme  i ostaviće te . 

Браво, ретко која ће рећи да јој треба човек који уме више да заради, али већина ће то мислити а да не повреде момка или да не испадну материјалисткњие, оне ће наћи неки други разлог да кажу због чега раскидају везу. Ја више ценим ове што су ми искрено рекле да је лова у питању, тј. да им треба човек који уме да зарађује више. А не ценим ни мало оне које су лагале неке друге разлоге. Можда нису хтеле да ме повреде и да шире причу, али ипак су ме више повредиле јер су ме доводиле у заблуду и губио сам време мислећи о разлозима који нису разлози, више су ме повредиле те него оне које су ми искрено рекле да је зарада у питању, перспектива финасијска са мном и томе слично.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jel gleda neko ovog Marića na Happy...:)) 

E to je trol...

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Aquilius Cratus рече

U tom filmu ima svega i svacega. A podosta ima necega sto u biti i pokrece ovakve teme, a nije novac. :D

Прочитао сам о филму. Не требају мени паре за провод као њима у филму, него за будућу љубавну везу, будући брак и децу, да имам да поклоним другима нешто, да дам прилог Цркви, итд. да употребљавам новац и материјално на духовну корист и спасење душе моје и мојих ближњих.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Човек Жоја рече

Jel gleda neko ovog Marića na Happy...:)) 

E to je trol...

Ја сам одушевљен :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Vladimir Jankovic рече

Не требају мени паре за провод као њима у филму, него за будућу љубавну везу, будући брак и децу, да имам да поклоним другима нешто, да дам прилог Цркви, итд. да употребљавам новац и материјално на духовну корист и спасење душе моје и мојих ближњих.

Pa dobro aj kaži koliko?

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Kada bih verova da nisi trol mozda bih i napisao.

Веруј ми да сам сто пута прочитао ту реч "трол" а не знам ни шта значи нити сам знатижељан да учим тај жаргон, јер верујем да постоје српска реч или речи којим се то може назвати и употребити за то. Неки мисле да ће задивити својом памећу друге људе ако користе неке егзотичне речи. Тролова је било у неким филмовима, то су неки монструми, џинови или шта већ. 

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Vladimir Jankovic рече

Отварам ову тему да размотримо шта је од нужног материјалног потребно за склапање и очување озбиљне љубавне везе и за брак и децу. 

По мом искуству ја сам научио скоро све што треба да има мушкарац у односу на жену, и све бивше девојке су ме за то похвалиле али због једне моје мане су ме скоро све остављале а то је да нисам научио да зарађујем довољно новца који је потребан за озбиљну љубавну везу а сутра за брак и децу. Тако моје бивше девојке иако су мене емотивно више волеле оне су одлазиле момцима који више зарађују и имају боље послове, за њих се удавале и родиле им децу. Зато мислим да је спососбност мушкарца и сутра мужа и оца да довољно зарађује врло битна и то треба научити а не кукати на "тешка времена", "кризу", и чекати да ти држава или неко да посао и поклања добру плату или да ти однегде добра зарада падне са неба. Јесте да све може да падне са неба у смислу ако се молимо Богу за то, али и сами лично учимо и радимо вредно на томе да довољно зарађујемо. Тек тада се отвара пут за могућност озбиљне љубавне везе и брака.

Наравно да је битно, увек је било битно, увек ће бити битно, еволуција нас је такве створила.

Е сада, постоји више опција, као и у свему.

Дебели мушкарац у ферарију је меда, дебела жена у ферарију је и даље дебела жена.

Мушкарац , по својој природи, у односу са супротиним полом за циљ има само једно, то је секс. Што више и што квалитетније, под квалитетом се мисли на физичке особине.

Да би добио што бољи генетски материјал и у што већим количинама, мушкарац показује своје ресурсе, како материјалне тако и физичке.

Људи су по природи полигамни, доминантни мужијак ће имати много више женки око себе. Мушкарцу није толико важно да ли га жена воли, мушкарцу је најважније да није спавала са другим мушкарцем. Разлог оваквог понашања је тај што мушкарац има простора да сумња да ли је потомство његово.

Жена, доминантно, има за циљ осећај сигурности, она сама није циљ, циљ је безбедност и сигурност потомства. Њој није толико важно да ли јој је мушкарац веран, важно јој је да ли је мушкарац воли, опет, није она циљ, циљ је потомство, где мушкарац више воли он ту више и улаже.

Наведене ствари су условљене генима и природно имамо нагон за тим, али, поред своје природе човек има и личност, емоционалну писменост и могућност да не живи онако како му природа налаже. Доказ томе су Хришћани с обзиром на то да је Хришћанство противприродна вера.

Хришћана нема много, емоционално писмених људи и зрелих личности такође, сходно томе их и не треба узимати као мерило како се понашају људи.

Има људи који су физички атрактивни, богати, са угледом у друштву и супротног пола му не мањка у животу, има оних који немају ништа од наведеног и супротног пола нема нигде код њих. Суштински, и једни, и други имају исте жеље али различите могућности да их остваре. Еволуција је таква, слабе јединке имају мале шансе за опстанак и да пренесу гене на потомство.

Велику улогу игра и сам хабитат,  у развијеним земљама где жена својим радом може да оствари своју сигурност, однос полова је другачији од сиромашнијих земаља са нижим степеном цивилизацијске развијености.

Не постоји разлог да нормалана, здрава, материјално осигурана жена има старијег, дебелог и богатог мушкарца, када себи може да приушти млађег, лепшег и потентнијег, калкулација је врло јасна.

Сад би се тема могла ширити , ово је довољно за сада.

Подели на овим сајтовима

Добро ја сам неки трол ако ту реч волите. Онда ћу ја вас звати киклопи или гремлини, јел може?

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Vladimir Jankovic рече

Веруј ми да сам сто пута прочитао ту реч "трол" а не знам ни шта значи нити сам знатижељан да учим тај жаргон, јер верујем да постоје српска реч или речи којим се то може назвати и употребити за то. Неки мисле да ће задивити својом памећу друге људе ако користе неке егзотичне речи. Тролова је било у неким филмовима, то су неки монструми, џинови или шта већ. 

Ali bar ti mora covek skinuti kapu za trud. Da si sa ovim dosao pre 5-6 godina prevario bi mnoge. :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Vladimir Jankovic рече

Добро ја сам неки трол ако ту реч волите. Онда ћу ја вас звати киклопи или гремлини, јел може?

Еееее, па нећемо да се вређамо. :) 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Дејан рече

Има људи који су физички атрактивни, богати, са угледом у друштву и супротног пола му не мањка у животу, има оних који немају ништа од наведеног и супротног пола нема нигде код њих.

Само што постоји и трећа опција, која је у убедљивој већини у односу на ове две: има оних који немају ништа од наведеног и супротног пола им не мањка у животу.

:)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vladimir Jankovic рече

Па тражиле су више од просечне плате у Београду, а оне које су радиле и имале солидне плате су тражиле да ја имам већу лату од њихове, а неке су тражиле да сам неки бизнисмен приватни, итд. Немој да звучи као да их осуђујем, не. То сам можда радио пре и кукао и жалио се, а сада сам схватио реланост живота мада можда касно јер већ сам у годинама.

Бураз, има једна зачкољица. Када си добар у кревету онда ти не траже баш оволико пара и рада ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...