drvce Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 On 8/27/2016 at 15:02, -Владимир- рече Планета ће умрети, сунце ће се угасити, свемир ће отићи у ништавило. A, nije tako moralo biti, no eto: Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Prava poslastica velike šizme u ASu. Dragićević vs ostatak udruženja na čelu sa drugom Stojadinom! Desiderius Erasmus, Жика, Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Na forumu AS sam banovan kada sam im ukazao da su im metode sektaške i da su dogmatičari više nego bilo koja religija danas. Млађони, Страле, Ivan Marković and 9 осталих је реаговао/ла на ово 11 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 3 часа, Жељко рече Na forumu AS sam banovan kada sam im ukazao da su im metode sektaške i da su dogmatičari više nego bilo koja religija danas. Tamo se banuje za šta hoćeš, samo lete glave... Ivan Marković, Страле, kopitar and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 4 часа, Аурор рече Prava poslastica velike šizme u ASu. Dragićević vs ostatak udruženja na čelu sa drugom Stojadinom! Peđa je srpski Steve Shives :D Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 1 hour ago, Ћириличар рече Peđa je srpski Steve Shives Banovao me još 2009. Ivan Marković, Страле, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 5 часа, Жељко рече Na forumu AS sam banovan kada sam im ukazao da su im metode sektaške i da su dogmatičari više nego bilo koja religija danas. A ja sa fb grupe zato sto sam opomenuo neke balavice koje su pisale da treba paliti crkve. Onda su dosli Predrag i izrazita slina od coveka izvesni Tomislav Radulovic i stali na njihovu stranu. Mene banovali. Млађони, Ћириличар, Ivan Marković and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 пре 2 минута, cloudking рече A ja sa fb grupe zato sto sam opomenuo neke balavice koje su pisale da treba paliti crkve. Onda su dosli Predrag i izrazita slina od coveka izvesni Tomislav Radulovic i stali na njihovu stranu. Mene banovali. То ће ти се уписати у дело Ћириличар, Grizzly Adams, АлександраВ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Stojadin uzvraća udarac! Ivan Marković, Ћириличар, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 @Juanito Страле and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 21, 2017 Пријави Подели Написано Јул 21, 2017 Ово се не може ни коментарисати колико је дебилно -Владимир-, Аурор, елТорнеро and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 RYLAH, Баба, Страле and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 25, 2017 Пријави Подели Написано Јул 25, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 9, 2017 Пријави Подели Написано Август 9, 2017 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 On 7/19/2017 at 20:51, cloudking рече A ja sa fb grupe zato sto sam opomenuo neke balavice koje su pisale da treba paliti crkve. Onda su dosli Predrag i izrazita slina od coveka izvesni Tomislav Radulovic i stali na njihovu stranu. Mene banovali. Jel ti objasnio pedja kako je racionalno paliti crkve i da moras biti skeptican prema ideji o ne paljenju ckrvi? A kada si odgovorio na njegov racionalni stav sa gomilom logickih greski na koje ti je ukazao, banovao te? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука