Jump to content

Предсједнички избори - Србија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Ronald рече

Uzele ga zgodne djevojke na debatama pod svoje, pa nastavio i ovde da analizira:D 

Шут, да не урекнеш :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Лепо ја кажем, ништа док се краљ не врати... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ћириличар рече

:D

16299460_369222676782112_378947688171159

усраћу се

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, geronymo рече

Od ovih kandidata nikad većih anisrba ( potvrdili sami) . Šešelja izuzimam on je ipak Hrvat. 

Da se ispravim i sam sebe da demantujem.  Svi pravi Srbi prodali bi i ćaću za večeru. Naravno sem Seselja on je ipak Hrvat.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, geronymo рече

Da se ispravim i sam sebe da demantujem.  Svi pravi Srbi prodali bi i ćaću za večeru. Naravno sem Seselja on je ipak Hrvat.

немој тако, има још часних срба, додуше шешељ није међу њима...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Je l' ovo parodija? I treba li da glasamo za koaliciju Putina i Trampa? :D

Озбиљније не може бити :D Новоформирана страница на Фејсбуку. Занимљиво, зар не? :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Срђан Шијакињић рече

Лепо ја кажем, ништа док се краљ не врати... :)

Шестојануарска диктатура II не звучи лоше :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, kordun рече

немој тако, има још часних срба, додуше шешељ није међу њима...

Mislim na kandidate . A oni rijetki časni nisu sigurno u tom kolu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Osim što se zna ko će biti predsednik zna se i ko će bit premijer :D

Rezultat slika za ivica dačić pištolj

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Je li samo meni smešno što premijeru ne pada na pamet da se povuče sa funkcije kao kandidat za predsednka, dočim je Jankoviću spočitavao to što 'koristi funkciju' Zaštitnika građana kao platformu za kampanju?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Paradoksologija рече

Je li samo meni smešno što premijeru ne pada na pamet da se povuče sa funkcije kao kandidat za predsednka, dočim je Jankoviću spočitavao to što 'koristi funkciju' Zaštitnika građana kao platformu za kampanju?

Pa moraće onda kad zvanično postane kandidat,do tada ne mora.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Paradoksologija рече

Премијер ће наставити да обавља своју функцију у интересу грађана Србије. Његову оставку прижељкују само они који желе да Србију врате у прошлост, којима су лични интереси и профит важнији од будућности Србије и њених грађана и који ништа не раде по цео дан него само вичу: "Вучић ово, Вучић оно...". Да видим њих да раде по цео дан и да четири године нису узели дан одмора! Лако је злурадо критиковати оне који нешто стварно раде, а тешко је засукати рукаве и почети да се ради без одмора да свима нама буде боље! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...