Ћириличар Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 18 минута, Ronald рече Uzele ga zgodne djevojke na debatama pod svoje, pa nastavio i ovde da analizira Шут, да не урекнеш Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Лепо ја кажем, ништа док се краљ не врати... florenntina and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 10 минута, Ћириличар рече усраћу се Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 16 минута, Ћириличар рече Je l' ovo parodija? I treba li da glasamo za koaliciju Putina i Trampa? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 RYLAH, emilija, Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 2 часа, geronymo рече Od ovih kandidata nikad većih anisrba ( potvrdili sami) . Šešelja izuzimam on je ipak Hrvat. Da se ispravim i sam sebe da demantujem. Svi pravi Srbi prodali bi i ćaću za večeru. Naravno sem Seselja on je ipak Hrvat. Благовесник and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 41 минута, geronymo рече Da se ispravim i sam sebe da demantujem. Svi pravi Srbi prodali bi i ćaću za večeru. Naravno sem Seselja on je ipak Hrvat. немој тако, има још часних срба, додуше шешељ није међу њима... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 1 сат, Paradoksologija рече Je l' ovo parodija? I treba li da glasamo za koaliciju Putina i Trampa? Озбиљније не може бити Новоформирана страница на Фејсбуку. Занимљиво, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 2 часа, Срђан Шијакињић рече Лепо ја кажем, ништа док се краљ не врати... Шестојануарска диктатура II не звучи лоше Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 пре 7 часа, kordun рече немој тако, има још часних срба, додуше шешељ није међу њима... Mislim na kandidate . A oni rijetki časni nisu sigurno u tom kolu. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 Osim što se zna ko će biti predsednik zna se i ko će bit premijer Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 Je li samo meni smešno što premijeru ne pada na pamet da se povuče sa funkcije kao kandidat za predsednka, dočim je Jankoviću spočitavao to što 'koristi funkciju' Zaštitnika građana kao platformu za kampanju? Ћириличар, emilija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 пре 11 минута, Paradoksologija рече Je li samo meni smešno što premijeru ne pada na pamet da se povuče sa funkcije kao kandidat za predsednka, dočim je Jankoviću spočitavao to što 'koristi funkciju' Zaštitnika građana kao platformu za kampanju? Pa moraće onda kad zvanično postane kandidat,do tada ne mora. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 пре 5 часа, Paradoksologija рече Je li samo meni smešno što premijeru ne pada na pamet da se povuče sa funkcije kao kandidat za predsednka, dočim je Jankoviću spočitavao to što 'koristi funkciju' Zaštitnika građana kao platformu za kampanju? Премијер ће наставити да обавља своју функцију у интересу грађана Србије. Његову оставку прижељкују само они који желе да Србију врате у прошлост, којима су лични интереси и профит важнији од будућности Србије и њених грађана и који ништа не раде по цео дан него само вичу: "Вучић ово, Вучић оно...". Да видим њих да раде по цео дан и да четири године нису узели дан одмора! Лако је злурадо критиковати оне који нешто стварно раде, а тешко је засукати рукаве и почети да се ради без одмора да свима нама буде боље! Anika, Paradoksologija, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука