Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Realno, ja bih za gajbu glasala, pa neka je i Jelen. RYLAH, -Владимир-, Lady Godiva and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 4 минута, Paradoksologija рече Realno, ja bih za gajbu glasala, pa neka je i Jelen. Шта фали Јелену? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 2 минута, Ћириличар рече Шта фали Јелену? Hoćeš elaborat? Ili bi ipak bio prevelik off-topic - ali ipak je tvoja tema Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 36 минута, Paradoksologija рече Hoćeš elaborat? Ili bi ipak bio prevelik off-topic - ali ipak je tvoja tema Молим лијепо, објасни се. Шта то фали Јелену? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 49 минута, Paradoksologija рече ja bih za gajbu glasala Da li znaš kako stoji na socijalnim i ekonomskim pitanjima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Šešelj brani SNS od Tome http://rs.n1info.com/a228559/Vesti/Vesti/Seselj-Nikolic-razara-stranku.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Da li znaš kako stoji na socijalnim i ekonomskim pitanjima? После гајбе пива су сви у друштву једнаки, а све жене су лепе, губе се сви наметнути друштвени стандарди лепоте. Тако да је гајба некакав социјализам и ултимативни деконструктивизам. Ћириличар, Аурор, Страле and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 5 минута, Juanito рече После гајбе пива су сви у друштву једнаки, а све жене су лепе ...и сви мушкарци су лепи и занимљиви јер алкохол је председник свих грађана Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 4 часа, Ћириличар рече Молим лијепо, објасни се. Шта то фали Јелену? Misliš, osim metalik ukusa i gorušičavog afertaste-a? To što 'muškarci znaju zašto' - kad neki brend insistira da se ograniči na 50% tržišta, neću da im smetam u tome E, sad, ovaj novi nefilitrirani je druga priča, čak ga ima u onim starinskim flajkama... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Misliš, osim metalik ukusa i gorušičavog afertaste-a? To što 'muškarci znaju zašto' - kad neki brend insistira da se ograniči na 50% tržišta, neću da im smetam u tome E, sad, ovaj novi nefilitrirani je druga priča, čak ga ima u onim starinskim flajkama... Искрено, ја разлику не примјећујем. Јелен је цар, Лав може да се фућка Но да, "мушки знају зашто". Управо чар лежи у том афтертејсту. То је права пива из кафанчине! То и треба да буде бљутаво. Ја ево трошим Никшићко задњих пар дана... ништа. Као воду да пијем. Немам осјећај да сам уопште пио пиво. А Јелен... Увијек остане у памћењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 4 минута, Ћириличар рече Искрено, ја разлику не примјећујем. Јелен је цар, Лав може да се фућка И једно и друго су катастрофа. Си некад пробао право пиво? И никад нисам контао вас што вам је свеједно шта пијете, једете, облачите итд. Какав је то живот у коме свако чуло није истренирано за префињено уживање? Не мислим под префињеним на неки салонски ноблес, него на квалитет. И чварци могу да буду добри и префињени или пак лоши. Филозоф and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 17 минута, Ћириличар рече Но да, "мушки знају зашто". Управо чар лежи у том афтертејсту. То је права пива из кафанчине! То и треба да буде бљутаво. Nije isto jako pivo, gorko pivo, pivo iz kafančine... i metalik bljak pivo. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 17 минута, Juanito рече И једно и друго су катастрофа. Си некад пробао право пиво? И никад нисам контао вас што вам је свеједно шта пијете, једете, облачите итд. Какав је то живот у коме свако чуло није истренирано за префињено уживање? Не мислим под префињеним на неки салонски ноблес, него на квалитет. И чварци могу да буду добри и префињени или пак лоши. Неразумијевање је обострано Ја сам прост човјек. Видим храну/пиће, ја то желим. Само нек није нејестиво пре 4 минута, Paradoksologija рече Nije isto jako pivo, gorko pivo, pivo iz kafančine... i metalik bljak pivo. Да, ова прва три су сокови наспрам Јелена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 19 минута, Ћириличар рече Да, ова прва три су сокови наспрам Јелена Ijuuu... nemaš pojma, moram da te vodim na neko pravo pivo... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 5 часа, Lady Godiva рече јер алкохол је председник свих грађана Србије Jer 90% glasača alkoholičari. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука