Ћириличар Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Управо сада, Juanito рече Има их и на порнхабу вероватно. Заједно са Јеремићевим рекламама Почеле су и мени да искачу свуда у задње вријеме. Окле му новци, синовци!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 40 минута, Ћириличар рече We performed our analysis on sample size of 5.432 samples (pic related showing results), with turnout showing considerable increase since last couple of elections (64.7%).However, several days after this, me and some of my colleagues have been called in to speak with the boss.He told us straight-forwardly that unless we are to fake poll results in favor of the leading candidate (A.V.), we would be fired.So, we decreased turnout rate and sample size by eliminating opinions of anti-A.V. voters. Иначе, ево резултата истраживања којег каже да је спровео: Јако занимљиво, ем Јанковић има много више него што се пласира код нас у медијима, ем нигдје нема Николића у анкети Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 JA VOL! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 2 часа, Juanito рече Него, ви који сте боље упућени, је л' овај Јанковић стварно поштен или је мућак као Радуловић? Тј. има ли смисла гласати за њега? Meni deluje kao pošten... sad, koliko je sposoban to je drugo pitanje... ali kao predsednik i ne mora da bude... ono što ga čini boljim od Jeremića je što (koliko to možemo) znamo da neće napraviti dil sa Vučićem ako pobedi... Juanito, Филозоф and florenntina је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 3 минута, Avocado рече Meni deluje kao pošten... sad, koliko je sposoban to je drugo pitanje... ali kao predsednik i ne mora da bude... ono što ga čini boljim od Jeremića je što (koliko to možemo) znamo da neće napraviti dil sa Vučićem ako pobedi... Jankovic ce biti i moj kandidat na izborima. Misljenje mi se ucvrstilo kada je na fb stranici izbaci kritiku za ophodjenje prema Jeremicu koji mu je protiv kandidat. Dakle domaci zadatak iz demoktratije i ljudskih odnosa za sve nase politicare. Jedino sto je vidljiv njegov nedostatak ucesca u politici jer bih se ja na njegovom mestu potpuno ogradio od DS-a i ostalih pijavica koje samo mogu da mu smanje podrsku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 "Pojedinci od političkog prostora napravili kaljugu" Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je da pošteni ljudi moraju da se vrate u politiku jer su pojedinci "zauzeli politički prostor i napravili kaljugu" "Zašto se ljudi stide politike, zašto mi dobronamerno kažu: 'Šta ti je ovo trebalo'. Zato što su neki ljudi zauzeli politički prostor i od njega napravili najgoru kaljugu pa pristojne zastrašuju i kažu: 'Ako priđeš ovde, obasućemo te najgorim blatom koje postoji, zažalićeš što ti je palo na pamet da uđeš u javni prostor'. Ili potkupljuju. Naša država je oteta, mi moramo da je vratimo. I zbog toga pošteni ljudi moraju da se vrate u politiku", rekao je Janković. Janković je u selu Deronje kod Odžaka, na svom prvom predizbornom skupu, ocenio da predstojeći izbori ne treba da budu rat na život i smrt, već prilika da se u fer političkom prostoru razmotre političke ideje pa da se vidi šta je najbolje za Srbiju. "Danas su, međutim, izbori rat na život i smrt, pri čemu je jedna strana naoružana svime što se u državi može uzeti i staviti na sebe, a drugoj strani su vezane ruke i noge. Izaći ćemo u taj ring i pokazati da Srbija nije osuđena na to da bude politička kaljuga", kazao je Janković. Dodao je da u Srbiji ne sme više da važi poslovica da "pametniji, finiji, normalniji, pristojniji popušta". "Nećemo da popuštamo. Ovo je naša zemlja, nemamo drugu, nemamo rezervnu", rekao je Janković. Dodao je da nije član nijedne stranke i rekao da predsednik Srbije treba da bude oslonac svim građanima Srbije. "Neću menjati ono što sam do sada radio. Želim da budem predsednik kao zaštitnik i zaštitnik kao predsednik. Srbiji je potrebna zaštita", naveo je Janković i dodao da je zahvalan Demokratskoj stranci na principjelnoj podršci, jer to nije političko već vrednosno pitanje. Prema njegovim rečima, Evropska unija nije sama po sebi cilj za Srbiju, već evropske vrednosti. "Potrebne su nam evropske vrednosti, ne EU, ona je oličenje evropskih vrednosti. Ali, nije ona sama po sebi naš cilj. Nećemo mi da idemo u EU, mi ćemo da ostanemo ovde, mi hoćemo evropske vrednosti u Vojvodini, u Srbiji. Za te evropske vrednosti nismo spremni da pravimo kompromise, ni sa administracijom iz Brisela, ni sa kim, jer to je zbog nas a ne zbog njih", poručio je Janković. Dodao je da je Srbija zemlja u kojoj se ni Ustav ni zakoni ne uzimaju za ozbiljno, jer prvi član ustava garantuje vladavinu prava, a kako je rekao "vladavina prava znači da Srbijom ne vladaju ljudi i njihovi kaprici, već pravila koja važe jednako za sve". On je rekao da službe bezbednosti treba da se bave bezbednošću države i njenih građana, a ne da budu pretorijanska garda dva-tri čoveka, kako je danas slučaj. Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac ocenio je da se Srbije četiri i po godine nalazi u "spirali propadanja" i da ne postoji nijedan segment države društva koji je unapređen, već je "više-manje" sve u propadanju. "Imamo vlast koja ne poštuje ni zakone, niti vladavinu prava, već uspostavlja zakon sile, umesto sile zakona...Oni ne znaju ništa drugo da urade, samo da urušavaju", rekao je Šutanovac. Šutanovac je dodao da je očekivao da će i druge stranke demokratske orijentacije podržati Sašu Jankovića i pozvao ih da to učine i da ne budu "kalkulanti". Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin rekao je da su Deronje selo poznato po tamburašima i dodao da će od sada biti poznato i po tome što je budući predsednik Srbije krenuo u kampanju urpavo iz tog sela. On je kazao da DS trpi torturu aktuelnog "režima" i dodao da im niko nije pružao podršku ni od političkih stranaka ni od grupa građana, sem bivšeg zaštitnika građana, predsedničkog kandidata kojeg podržava DS, Saše Jankovića. "Demokratska stranka vratila je svoju dušu time što je podržala čoveka koji simbolizuje sve one vrednosti za koje se i mi zalažemo", rekao je Vasin. Na skupu su govorili i lokalni funkcioneri DS-a iz opštine Odžaci u Vojvodini, u kojoj se nalazi selo Deronje. B92.net -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 A i on je krenuo malo sa populizmom, hahaha http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 14 минута, Ronald рече Prema njegovim rečima, Evropska unija nije sama po sebi cilj za Srbiju, već evropske vrednosti. "Potrebne su nam evropske vrednosti, ne EU, ona je oličenje evropskih vrednosti. Ali, nije ona sama po sebi naš cilj. Nećemo mi da idemo u EU, mi ćemo da ostanemo ovde, mi hoćemo evropske vrednosti u Vojvodini, u Srbiji. Za te evropske vrednosti nismo spremni da pravimo kompromise, ni sa administracijom iz Brisela, ni sa kim, jer to je zbog nas a ne zbog njih", poručio je Janković. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 12, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 Cirilo to je baš pravi populizam, a to i Radulović forsira, pa i Šešelj donekle. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 пре 40 минута, Ronald рече Cirilo to je baš pravi populizam, a to i Radulović forsira, pa i Šešelj donekle. Хеј, ако је став исправан, може бит шта год оће Најјаче је што ће за ове изборе сви игнориста слона у соби... Косова репубљик. Но ионако ће његов фокус бити колико су Напредњаци израбљивали државу. Некада, ако падну, па изађе све на видјело, мислим да ће бити штошта тога дивног. Чујем да су и ДС прешишали увелико гледе корупције. И то је и јавна тајна, па ће Јанковић на то и ићи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 13, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 Znas zašto kažem populizam? Priča ono što ljudima godi, a ovde su izgleda svi krenuli da igraju na neku neutralnu poziciju, hahah A znaš dobro da ovde vlasti evoluiraju u korupciji. Treba biti ozbiljan, Jankovic je najbolji kandidat u političkoj ponudi za predsednika ili tačnije najmanje loš, to je više kritički. On je svoj posao radio dosta dobro, to stoji. Paradoksologija and florenntina је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 13, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 Џаба вам све то, премијер Вучић ће убедљиво победити већ у првом кругу! Народ ће знати да препозна и награди његову приврженост и посвећеност миру у региону, темељним и коренитим реформама, као и доследност на путу евроинтеграција који је Србија одабрала да следи! Већ пар година после избора председника Вучића живеће се осетно боље, и Србија ће постати лидер у региону и у овом делу Европе... -Владимир-, Lady Godiva, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 13, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 Klabing, klabing- zezanje do bola, u klubu ćeš me naći samo ispod stola! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 пре 5 часа, Ronald рече Znas zašto kažem populizam? Priča ono što ljudima godi, a ovde su izgleda svi krenuli da igraju na neku neutralnu poziciju, hahah A znaš dobro da ovde vlasti evoluiraju u korupciji. Treba biti ozbiljan, Jankovic je najbolji kandidat u političkoj ponudi za predsednika ili tačnije najmanje loš, to je više kritički. On je svoj posao radio dosta dobro, to stoji. То је чар вишестраначког система и то је добро. Хвала Богу па немам само двије странке на власти к'о у Америци, гдје екстремисти диктирају тон јавног дискурса, а не средина. Ако, нека сви имају умјереније политике. пре 2 часа, GeniusAtWork рече Џаба вам све то, премијер Вучић ће убедљиво победити већ у првом кругу! Народ ће знати да препозна и награди његову приврженост и посвећеност миру у региону, темељним и коренитим реформама, као и доследност на путу евроинтеграција који је Србија одабрала да следи! Већ пар година после избора председника Вучића живеће се осетно боље, и Србија ће постати лидер у региону и у овом делу Европе... Производња сендвича ће скочити 200%! Лидери у региону! Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 13, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 UDBA na okupu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука