Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Jesam li se s nekim ovde kladila ili nisam? Svejedno, Vule je kandidat SNS-a a ja sam par opklada svakako dobila. Korak br. 2: spajanje funkcija u Firera? Ronald, Ћириличар and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Vučić kandidat SNS za predsednika Ronald је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 2 минута, GeniusAtWork рече Vučić kandidat SNS za predsednika Koja pozicija čeka Tomu grobara, šta misliš? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 11 минута, Ronald рече Koja pozicija čeka Tomu grobara, šta misliš? Рече ми баш сад ћале да је чуо на вестима да је Тома тражио да буде амбасадор у Русији. Звучи ми логично Juanito and Ronald је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 23 минута, Paradoksologija рече Korak br. 2: spajanje funkcija u Firera? Ништа овде није ново, Бота је први почео да на тај начин урушава институције и користи председничку функцију за све и свашта. -Владимир-, Paradoksologija, Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 1 минут, GeniusAtWork рече Рече ми баш сад ћале да је чуо на вестима да је Тома тражио да буде амбасадор у Русији. Звучи ми логично Није вотка рааакииијааа... Paradoksologija, Ronald and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Тома: "Бићу амбасадор у Русији! Путин: -Владимир-, Posetilac, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 5 минута, Juanito рече Ништа овде није ново, Бота је први почео да на тај начин урушава институције и користи преседничку функцију за све и свашта. Naravno, ali to je bilo neformalno. Ovde sad imamo formalnu zamenu funkcija, kao kod Putina. Biće zabavno videti ko će biti Vučićev Medvedev/Cvetković. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 33 минута, GeniusAtWork рече Vučić kandidat SNS za predsednika Значи опет парламентарни избори ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Naravno, ali to je bilo neformalno. Ovde sad imamo formalnu zamenu funkcija, kao kod Putina. Biće zabavno videti ko će biti Vučićev Medvedev/Cvetković. Неша Слина? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Управо сада, -Владимир- рече Значи опет парламентарни избори ? Što je najsmešnije, izgleda da ovog puta neće biti... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Управо сада, Juanito рече Неша Слина? On bi bio logičan izbor. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Хвала Вучићу, освојио сам Милку у опклади Paradoksologija, GeniusAtWork, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 Управо сада, Ћириличар рече Хвала Вучићу, освојио сам Милку у опклади Stvarno si se i ti kladio? Čestitke, kolega GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 пре 4 минута, Paradoksologija рече Što je najsmešnije, izgleda da ovog puta neće biti... Није ми јасно. Зар Вучић не мора да да оставку на место премијера да би се кандидовао за председника ? И онда би морали да се поново организују парламентарни избори да би се изабрао нови премијер ? Или грешим ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука