Jump to content

Зашто деца убијају мајке и очеве

Препоручена порука

6 hours ago, Ненад. рече

Храни родитељ и негује своје дете почев од три килограма па све до одраслог доба. Мучи се да дете има што му је потребно, а то дете то да уради када стаса.Заиста УЖАС Родитењ је родитељ , па ма какав био!

Roditelji koji to svojoj deci svakodnevno ponavljaju iritiraju svoju decu ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Ненад. рече

Храни родитељ и негује своје дете почев од три килограма па све до одраслог доба. Мучи се да дете има што му је потребно, а то дете то да уради када стаса.Заиста УЖАС Родитењ је родитељ , па ма какав био!

Roditelj je roditelj, slazem se, ali da bi dete diglo ruku na roditelja potrebno je mnogo vise od "iznervirao me tata/mama", u pitanju je mnogo dublji poremecaj i u samom detetu i u odnosu roditelj dete za koji je pre svega odgovoran roditelj. Dete nije nije trazilo da se rodi, najlakse je izroditi, malo teze materijalno obezbediti, a najteze vaspitati i nauciti na normalne odnose. Lada dete nije imalo prilike da se nauci tj bude nauceno sta je to normalan odnos nije samo dete krivo. Roditelji su itekako odgovorni, sto cinjenjem sto ne cinjenjem.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, ВИЛМА рече

Jelo, mi smo eonima daleko od američkog sistema socijalne zaštite. Mi smo negde u kambrijumu...

Ima ne TV-U serija ''Djeca ubice'' , skoro sva ta djeca su iz Amerike. Mi smo takav narod da sve prihvatamo izvana, tako smo primili i hjihov nacin zivota i onda nije nikakvo cudo da nam treba i njihov sistem socijalne zastite.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Јелена011 рече

Roditelj je roditelj, slazem se, ali da bi dete diglo ruku na roditelja potrebno je mnogo vise od "iznervirao me tata/mama", u pitanju je mnogo dublji poremecaj i u samom detetu i u odnosu roditelj dete za koji je pre svega odgovoran roditelj. Dete nije nije trazilo da se rodi, najlakse je izroditi, malo teze materijalno obezbediti, a najteze vaspitati i nauciti na normalne odnose. Lada dete nije imalo prilike da se nauci tj bude nauceno sta je to normalan odnos nije samo dete krivo. Roditelji su itekako odgovorni, sto cinjenjem sto ne cinjenjem.

Postali smo poremeceno drustvo, tako da nije nikakvo cudo da ima djece koja dizu ruke na roditelje. To je ona demoonokratija koja je stigla sa zapada, mislimo da to ne utice lose a poremecenih sve vise.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, billy2014 рече

Ima ne TV-U serija ''Djeca ubice'' , skoro sva ta djeca su iz Amerike. Mi smo takav narod da sve prihvatamo izvana, tako smo primili i hjihov nacin zivota i onda nije nikakvo cudo da nam treba i njihov sistem socijalne zastite.

Kako da ne, hoce to od koka kole i hamburgera. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, billy2014 рече

Ми примили амерички начин живота? :D:D   Најбољи виц који сам чуо у задње време :D 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, billy2014 рече

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

brate, cekaj da nam rusi poklone jos 5 akumulatora za avione, pa ces da vidis kako se ubija

Ако и стигну акумулатори, од Нове године неће бити авиона. 

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Justin Waters рече

Kako da ne, hoce to od koka kole i hamburgera. 

Ne boj se onoga sto ubija tijelo, nego se boj onoga sto ubija dusu.

Подели на овим сајтовима

50 minutes ago, Милан Ракић рече

12:smeha:

Rakicu, zar ovo nije omalovazavanje forumasa?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Ми примили амерички начин живота? :D:D   Најбољи виц који сам чуо у задње време :D 

Zasto mislis tako?, feminizam koji nas veoma mijenja kao drustvo je stigao od njih, seksualna revolucija koja nam unistava omladinu je stigla od njih.....

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, billy2014 рече

Zasto mislis tako?, feminizam koji nas veoma mijenja kao drustvo je stigao od njih, seksualna revolucija koja nam unistava omladinu je stigla od njih.....

I jedno i drugo je i nacinu zivota prosecnog amerikanca i politickoj filozofiji oca osnivaca ne samo potpuino strano nego i potpuno suprotstavljeno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Da jeste taj smajli bi bio izbacen iz editora.

Aquilius, u Rakicevoj poruci smajli ima znacenje da omalovazi mene, sta bi drugo znacio?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...