Џуманџи Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Мини офф: А ваља се и подсетити... http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/19821/IQ-test-srpskog-naroda-prevara-i-dalje-neometano-traje александар живаљев and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 1 hour ago, Иван ♪♫ рече Ја сам на тестовима интелигенције добијао најразличитије могуће резултате. Не знам шта да мислим... Ето, просто нисам паметан шта да мислим, јесам ли паметан ил' нисам ДОСТА ЗАВИСИ ОД ПСИХИЧКОГ СТАТУСА У КОМЕ СЕ НАЛАЗИШ ДОК СЕ ТЕСТИРАШ. Arsenija, Светислав Павловић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 2 minutes ago, александар живаљев рече ДОСТА ЗАВИСИ ОД ПСИХИЧКОГ СТАТУСА У КОМЕ СЕ НАЛАЗИШ ДОК СЕ ТЕСТИРАШ. Ма не тангирам се ја много око тога, него кад сам био мали мерили ми једно, после кад сам порастао сам на нету измерио нешто друго и тако, више сам у шали написао, зато и онаква игра речима, да изнесем поенту да се тиме не треба оптерећивати, већ да треба развијати своје таленте. александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 39 minutes ago, Paradoksologija рече Možda nije dobra ideja bazirati svoj život na (posebno onlajn) testovima inteligencije Можда није! Ма зезам се, и не треба ми то... Него пре неку годину сам нешто подбацивао на факсу, па сам узео неколико тих различитих и урадио (реко' да нисам поглупео? ) . Евентуално (~30%) омашим један тај задатак од 30... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 46 minutes ago, Господин Дареалис рече My whole life was a lie. Менса је удружење паћеника... Менса Данске је обавештена за рекламирање ових "IQ тестова али није повезана са тестовима на овом твом линку IQtest.dk Слика преузета са интернета. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Testovi inteligencije pa ko ih je izmislio :)....budalaština i glupost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 3 minutes ago, Тања1 рече Менса Данске је обавештена за рекламирање ових "IQ тестова", али није повезана са тестовима на овом горе линку. Ма небитно... Не бих се никад ни учланио ту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Отворићу клуб у који ће моћи да се учлане само они са интелигенцијом изнад 160, по мојим тестовима, наравно. Систем тестова ће бити такав да уз њих мораш да даш и фотографију, да би те робот аутоматски класификовао приликом аутоматског мерења интелигенције, јер хоћемо да избегнемо сву пристрасност. Наплаћиваћу годишњу чланарину за мушкарце 10.000 динара, за девојке 5.000 динара, и организоваћу повремена дружења - мушкарци плаћају по 2.000 динара котизацију, женама џабе. У клубу ће да доминирају лепе жене, јер је машина показала да су интелигентније. Чланска карта ће да им омогућава џабе пиће на окупљањима. А мушкарцима ћу да рекламирам прилику да се друже са паметним и лепим женама, које овако сигурно немају где да упознају јер су штребери. Хе хе хе... Juanito, Danijela, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 9 minutes ago, Господин Дареалис рече Ма небитно... Не бих се никад ни учланио ту. Слика што си поставио твој је IQ тест на линку IQtest.dk или си је преузео негде са интернета (ради приказа)? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 4 minutes ago, Тања1 рече Слика што си поставио твој је IQ тест на линку или преузео са интернета? Ма мој бре. Били смо дискутовали око решења на некој теми пре неку годину... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 13 minutes ago, александар живаљев рече ДОСТА ЗАВИСИ ОД ПСИХИЧКОГ СТАТУСА У КОМЕ СЕ НАЛАЗИШ ДОК СЕ ТЕСТИРАШ. ... od silne zelje da ispadnes genije ili od straha da ne budes dovoljno pametan ... Nikad nisam radila test inteligencije , a i nema potrebe za tim . Nisam neki genije ... Anika, -Владимир- and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 1 minute ago, Arsenija рече ... od silne zelje da ispadnes genije ili od straha da ne budes dovoljno pametan ... Да, то често ствара анксиозност. Али, мислио сам на депресивна стања или друге психичке поремећаје, а при њима се, најчешће у болницама раде тестови интелигенције. АлександраВ, kamila and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 18 minutes ago, Господин Дареалис рече Ма мој бре. Били смо дискутовали око решења на некој теми пре неку годину... Пази га, од пре неку годину чува 140 IQ слику, нема срца да је баци Већина нас тешко избаци превише непотребних ствари. И за то постоји веома посебан разлог. И ја могу да разумем, што већа активност у центру мозга, то мање желимо да бацимо нешто другим речима, природни механизам одбране, из тог разлога кријемо ствари. александар живаљев and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 1 minute ago, александар живаљев рече .... најчешће у болницама раде тестови интелигенције. ... to je vise nesto nalik na psiholosku procenu , procenu kognitivnih sposobnosti ... Zanimljivo je da se pri upisu na Vojnu Akademiju prolazi citava procedura testiranja licnosti ... АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Баш фино обрадисмо тему. И класно-културолошке разлике (које су раније преношене на оправдање расизма) и самонарцизам нас натпросјечно интелигентних Само бих додао нешто око развоја интелигениције (има много фактора, разумије се од пренаталних па надаље). Професор Дик Шваб, неуробиолог (Наш мозак то смо ми, Плато, 2014) пише једну иначе одраније познату ствар: дијете које усвојите послије навршене друге године не може "да пребаци" IQ 100. Ако узмете колико је то дијете емоционално пропатило и како је тешко то му надокнадити, онда је то велика дилема за нас који би усвојили дијете, а по нашем систему усвајања практично је и немогуће усвојити млађе дијете. Н И Н Е, Paradoksologija, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука