АлександраВ Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 3 hours ago, Млађони рече zasto onda nijedan veliki sahista nema recimo inteligenciju ispod 120 Да ли паметни људи играју шах или шах чини људе паметнима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 3 hours ago, Млађони рече Rekoh odredjenih kognitivnih osobina tipa da li kocka ide u okrugli otvor ili cetvrtasti. Ne znam sta tu nije jasno? Прелетала сам синоћ тему о ВБ, јеси ти беше написао да је Аквилије политички коректан? Загрцнула сам се лимунадом у тренутку. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 2 hours ago, Anika рече Бојим се да нисам у стању да Вам објасним, јер ми се некако чини да већ све знате, али опростите ако грешим. Не знам чему толика нервоза што сам питала да ми ако хоћеш објасниш ово: Inteligencija je i zadrzati skromnost, jer znas da sve sto imas ti je dato, nije tvoje... Значи, ако хоћеш. Ако нећеш, нисам дошла код тебе кући, довиђења и свако добро! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 Anika, Tanja: pa meni to zvuči kao neki od onih citata-postera s fb; vjerovatno se misli na to da je pamet dar od Boga, te zato treba zadržati skromnost... Nema mjesta nervozi Тања1 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 @Тања1 Sa kim imam cast? Hvala sto se brinete, ali ni najmanje nisam nervozna. Sto se kucnih poseta tice, probirljiva sam. Najlepsi pozdrav. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 6 minutes ago, Дијана. рече Anika, Tanja: pa meni to zvuči kao neki od onih citata-postera s fb; vjerovatno se misli na to da je pamet dar od Boga, te zato treba zadržati skromnost... Nema mjesta nervozi На жалост нисам разумела и зато сам питала. Пуно хвала на објашњењу. Дијана. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука