Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

10 minutes ago, Млађони рече

To da politicari/birokrate odredjuju kako se ulazu pare u naucna istrazivanja nije logicka greska nego objektivna cinjenica. Cak i u stemu. 
Da mi ne uletis sa nekim strawmanom, ne to ne znaci da su sva istrazivanja losa, ali da su odredjena istrazivanja (posebno koja imaju direktne veze sa politikom) kao naprimer klimatske promene pate od rizika korumpiranosti gde se finasira samo jedna strana argumenta dok se druga kaznjava sto ubija intelektualnu iskrenost. 

Dotakli smo se AGZ, naravno da cu da sumnjam kada cujem samo JEDNO MISLJENJE. Kada samo JEDNO MISLJENJE DOBIJA PARE.
I kada to jedno misljenje cuti o nekim drugim cinjenicama i povlaci se u rupu kada omasi predikciju. 

Dobro jutro kracionisticki Kolumbo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Dobro jutro kracionisticki Kolumbo.

Naravno, to sto imam zdrav skepticizam prema necemu za sta nemate dovoljno dokaza, imate slabu teoriju i gomilu omasenih predikcija.... znaci da sam kreacionista. ;)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Млађони рече

Naravno, to sto imam zdrav skepticizam prema necemu za sta nemate dovoljno dokaza, imate slabu teoriju i gomilu omasenih predikcija.... znaci da sam kreacionista. ;)

Ocito je iz svega da nemas jasnu pretstavu kako funkcionise naucni metod i proces obaranja tako da zaista ne bih vise gubio vreme na ovakve izlisne prepiske sa tobom.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Ocito je iz svega da nemas jasnu pretstavu kako funkcionise naucni metod i proces obaranja tako da zaista ne bih vise gubio vreme na ovakve izlisne prepiske sa tobom.

U pravu si. Ne znam. Mislim znam onda kada se slazem sa tobom ne znam onda kada se ne slazem. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

U pravu si. Ne znam. Mislim znam onda kada se slazem sa tobom ne znam onda kada se ne slazem. :)

Tako ti sve funkcionise od kas je sveta i veka , pa i Isus je rekao ko nije sa mnom protiv mene je. Kad covek utripuje da je nepogresiv i da sve zna onda ti to bude tako. Nego , gde si bre zemljace , usatso stari .

Подели на овим сајтовима

Управо сада, zuti car рече

Tako ti sve funkcionise od kas je sveta i veka , pa i Isus je rekao ko nije sa mnom protiv mene je. Kad covek utripuje da je nepogresiv i da sve zna onda ti to bude tako. Nego , gde si bre zemljace , usatso stari .

Evo me slusam tompsona. :D 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

343rqeg.jpg

12:smeha:

Znas ja trampa uopste ne varim. Sa jedno 80 % njegove politike se ne slazem. Ali tako ce da mi bude drago kad bude pobedo. Da nisi svestan. :)
Iz prostog razloga sto ga toliko satanizujete i toliko ga lazno predstavljate, quoteminingujete da je to blagi uzas postao. 

Sve zato sto se usudio da kaze nesto sto je relativno tacno, a to je da ilegalni imigranti koji ne prihvataju kultutu zemlje u koju dodju jesu problem. 

A ti si ovde vise puta izneo laz da je on protiv svih migracija itd bla bla bla.. najobicnija lazna naracija i iskreno ocekivao sam vise od vas. 

Da ste rekli da su njegovi metodi resavanja problema losi, ja bih se odmah slozio sa vama. Ne, vi ste popadali (svi redom) pod naraciju to su fasisti to su nacisti to ovo to ono. Sto veze nema.

Austraija ima izuzetno stroge imigracione zakone, jedno 50 puta strozije od amerike, pa ih niko do sad nije nazvao rasistima, nacistima i ostlaim glupostima. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Млађони рече

Evo me slusam tompsona. :D 

Sto bi rekli kod mene u selu , mali retko prica al' kad progovori ...svaka mu je za batinu . Elem , dargo mi je da si se vrnuo na forum , ovi starci ovde su dosadni neopisljivo

Подели на овим сајтовима

Управо сада, zuti car рече

Sto bi rekli kod mene u selu , mali retko prica al' kad progovori ...svaka mu je za batinu . Elem , dargo mi je da si se vrnuo na forum , ovi starci ovde su dosadni neopisljivo

Red je i mi mladji malo da smaramo! I meni je drago da te vidim! :)

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, zuti car рече

Nego ja ne stigoh da ispratim temu , sta ce da bude sa nama jadnima koji nemamo alternativu sad kad se eU raspadne ?

Hvala bogu mi se uclanjujemo u eu, ali englezi propadose po svim argumetma sto sam cuo. NE znam sta im je trebalo ovo ludilo :P 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...