Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

Brexit: Vote Leave wipes NHS £350m claim and rest of its website after EU referendum

Цитат

The official Leave campaign has wiped almost its entire website from the internet.

The site – which previously included the suggestion that the EU budget would be sent back to the NHS and included promises about trade deals – now just has a message thanking supporters.

The promises of Leave campaigners have come under scrutiny since the UK voted on Thursday, with leading politicians walking back promises over immigration control, NHS spending and the speed that Brexit will be undertaken.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Avocado рече

A jel treba da imam strah i od Engleza koji dolaze u moju zemlju ili su oni neka viša rasa?

Ниси ти матори изгледа био на НС Exit-у у њиховој близини, да си био плашио би се. :smeh1:

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

@Млађони

Обрати пажњу на речник, тако не може. Или се мало смири па крени после опуштено да причаш.

Убудуће ће се санкционисати. ТЕбе нико није вређао, немаш права било кога да вређаш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

@Млађони

Обрати пажњу на речник, тако не може. Или се мало смири па крени после опуштено да причаш.

Убудуће ће се санкционисати. ТЕбе нико није вређао, немаш права било кога да вређаш.

Osim sto je napsao cinicno i saraksticno da sam rasista ovde:

Цитат

A jel treba da imam strah i od Engleza koji dolaze u moju zemlju ili su oni neka viša rasa? 

Ili mislsi da time nije insinulirao da sam rasista? Posto nije direktno rekao "rasista si"? 
Jel mogu da mu pricam da je idiot ovako kako je on meni rekao da sam rasista? 
Ono, izmedju redova, na finjaka? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Млађони рече

Englezi nisu rasa tupsone. Englez je etnicko-kutlutrna pripadnost.
pravino pitanje bi bilo "trebam li ja da imam strah od kulture prosecnog engleza ili su oni naprednija kultura"
odgovor je - ne ne trebas britanci su naprednija kultura od srba.
Osim ako ne verujes da prosecan britanac ima losije kulturne vrednosti (ljudska prava individualne slobode itd) od prosecnog srbina. U tom slucaju si mnogo gluplji nego sto sam mislio. 

Ja sam los sa strawmanom al ti razbijas! :)

U buduce me obidji sa ovim idiotskim sofizmima, vise puta sam objasnio da nema nikakve veze sa rasom, i genetikom vec kulturom slobodne nekontrolisane migracije. Ako si ti debil pa mislis da je lose kontrolisati ko ti ulazi u zemlju i sta nosi sa sobom - nisu svi.

Izvini... neću više ti drmam kavez... vidim da si se uznemirio... kad odrasteš razgovaraćemo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Мислим да није, макар ја тако нисам укапирао. У сваком случају, није те директно вређао као ти њега, а ти буди махер ко он па и ти њему реци нешто на такав начин да само он може да сконта да си га увредио, као што си и ти овде сконтао једини од свих.

У сваком случају, батали вређање а ако мислиш да је неко тебе увредио, пријави па ће да буде размотрено.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Avocado рече

Izvini... neću više ti drmam kavez... vidim da si se uznemirio... kad odrasteš razgovaraćemo...

MA svaka ti cast, bas si ok lik uopsten ne vredjas "izmedju redova" 

сваком случају, батали вређање а ако мислиш да је неко тебе увредио, пријави па ће да буде размотрено.

Nit cinkarim nit vredjam izmedju redova. Vredjam strogo direktno. To je moj stil. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

ТАј се стил на овом форуму санкционише, као што ти је познато. Боље се прилагоди.

Jok. Ne prilagodjavam se losim pravilima nigde. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

Свако бира и сноси последице за своје изборе. 

Доста о томе, ајде да се сви вратимо на тему.

Eto kako se lako razumemo lepo i direktno. Da se vratimo na temu. 

13495316_10209232165822206_3888382272644

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...