Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 minutes ago, cloudking рече Meni ne smetate. Neka si me nasmijao...opet Јелена011, Милан Ракић and cloudking је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 6 hours ago, Bokisha рече e kad bi ste znali koliki je rasizam kod crnaca.....doduse ne kod svih kao sto ni svi beli nisu rasisti TO zovu "reverse rasizam" i to kod njih ne postoji, jer je po njihovoj definiciji rasizam "privilegija i predrasuda". Simpaticna bezumna gomila, predstavljaju mi izvor zabave vec par meseci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 15 hours ago, Juan рече А ако добијем лекарску потврду да се осеђам као црнац, оће ли држава да ми плати операцију, знаш већ коју? Mora kubanka da kaze da nije zadovoljna tvojom slavensko-dinarskom genetikom. :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ја заиста не могу да схватим те ствари. Ми треба да будемо толерантни и толерисао би, али разумевања никада не би имао. Лидија Миленковић, Млађони and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 minutes ago, Ненад. рече Ја заиста не могу да схватим те ствари. Ми треба да будемо толерантни и толерисао би, али разумевања никада не би имао. Nista cudno, ni ja ih ne razumem, zato ih i "tolerisem". Jednostvno ja ne znam sta je njima u glavi-telu. Zato se trudim da ne sudim. АлександраВ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 9 minutes ago, Ненад. рече Ја заиста не могу да схватим те ствари. Ми треба да будемо толерантни и толерисао би, али разумевања никада не би имао. Dok je "tamo negde"... A da se desi u tvojoj blizini? Okolini? Kod nekog tvog? Danijela, Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Dok je "tamo negde"... A da se desi u tvojoj blizini? Okolini? Kod nekog tvog? Ja bih se svim razumnim silama trudila da mi dete, posebno zensko, odustane od tranzicije. Sinteticki testosteron nanosi trajnu stetu zenskom telu, moze izazvati i srcane bolesti i infarkt. Znam roditelje koji su strpljivo uspeli da ubede decu u to da mogu da budu to sto jesu u svom, zdravom, telu. I to decu koja su prethodno dobila zeleno svetlo od psihijatara za hormone. Ovde su u sukobu tolerancija i podrska s jedne i zainteresovanost za fizicku dobrobit bliznjeg sa druge strane. Nije nimalo crno-belo. Oko 80% dece sa dijagnozom transrodnosti odustane od tranzicije, posebno ako im okolina dopusti da budu van sablona - zasto moramo nekriticki prihvatiti svaku ideju o sebi koju bliznji imaju? Kad bi mi dete bilo anoreksicno, ne bih pruzala podrsku tako sto bih pomogla oko sto tanje dijete niti rekla 'U pravu si, treba jos da smrsas'. Suvise ideologije oko ovoga da bismo znali sta je stvarno najbolji pristup koji stvarno pomaze bliznjem. -Владимир-, Срђан Шијакињић, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 7 minutes ago, Paradoksologija рече Ja bih se svim razumnim silama trudila da mi dete, posebno zensko, odustane od tranzicije. Sinteticki testosteron nanosi trajnu stetu zenskom telu, moze izazvati i srcane bolesti i infarkt. Znam roditelje koji su strpljivo uspeli da ubede decu u to da mogu da budu to sto jesu u svom, zdravom, telu. I to decu koja su prethodno dobila zeleno svetlo od psihijatara za hormone. Ovde su u sukobu tolerancija i podrska s jedne i zainteresovanost za fizicku dobrobit bliznjeg sa druge strane. Nije nimalo crno-belo. Oko 80% dece sa dijagnozom transrodnosti odustane od tranzicije, posebno ako im okolina dopusti da budu van sablona - zasto moramo nekriticki prihvatiti svaku ideju o sebi koju bliznji imaju? Kad bi mi dete bilo anoreksicno, ne bih pruzala podrsku tako sto bih pomogla oko sto tanje dijete niti rekla 'U pravu si, treba jos da smrsas'. Suvise ideologije oko ovoga da bismo znali sta je stvarno najbolji pristup koji stvarno pomaze bliznjem. Да ли је такав поступак, гледе "синтетике" истоветан и са "проблемом" хермафродитизма.. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече Да ли је такав поступак, гледе "синтетике" истоветан и са "проблемом" хермафродитизма.. Upravo je suprotna situacija. Mnoge interseks osobe mogu bez intervencija da lepo zive, i neki bi to i da rade, i da ih drustvo prihvati. Mnogi mogu imati odnose, neki i potomstvo. U slucaju transseksualnih osoba, potpuno zdravo telo se hirurski i hormonski menja, a osoba neretko gubi plodnost. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Mилена КШ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Mилена КШ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Ronald and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 Ja mislio ovo je ovde pravoslavni forum i ne forum €uro-zelenih i progresivaca za savremenu političku korektnost. Stav Pravoslavne Crkve je jasan oko ovakih stvari, i ovde nema ništa da se dodaje niti kroz mala vrata da se propagira podvrgavanje Crkve savremenim, progresivnim idejama. Ako je etnofiletizam jeres jer podvrgavanje Crkve nacionalno-političkim programima, onda ništa manje nije jeres podvrgavanje Crkve progresivnim-liberalnim programima. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 9 minutes ago, Dragi рече Ja mislio ovo je ovde pravoslavni forum i ne forum €uro-zelenih i progresivaca za savremenu političku korektnost. Stav Pravoslavne Crkve je jasan oko ovakih stvari, i ovde nema ništa da se dodaje niti kroz mala vrata da se propagira podvrgavanje Crkve savremenim, progresivnim idejama. Ako je etnofiletizam jeres jer podvrgavanje Crkve nacionalno-političkim programima, onda ništa manje nije jeres podvrgavanje Crkve progresivnim-liberalnim programima. Ovo je forum svih gradjana evropske Srbije xD Милан Ракић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука