Juanito Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 5 hours ago, Aquilius Cratus рече Vratia se Shime. И одма форум активнији једно 2000%, онако одокативно. Млађони, -Владимир-, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Juan рече И одма форум активнији једно 2000%, онако одокативно. Skupljajte potpise da idem u politicare. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 9 minutes ago, Млађони рече Ja kolko znam socijalne sluzbe muskarca koji povisi ton tretiraju kao nasilnika. A zenu koja povisi ton, ne. A znas je li? Verovatno si ti nekad zzl,zll,zl.....Pogresi covek Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече A znas je li? Verovatno si ti nekad zzl,zll,zl.....Pogresi covek Pa po iskustvima nekh mojih tase ozenjenih drugar i jednog prijatelja koji je socijalni radnik. Tako kazu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 12 minutes ago, Млађони рече Pa po iskustvima nekh mojih tase ozenjenih drugar i jednog prijatelja koji je socijalni radnik. Tako kazu. Ako tako kazu... ....."Ja samo pricam onako kako cujem Ako su lagali mene i ja lazem vas" Zezam se ja malo ne zameri. Mилена КШ and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 4 hours ago, Paradoksologija рече Molim za pojašnjenje - nije mi sasvim jasno šta si hteo da kažeš. Hteo sam da kazem da oni koji se sada zgrazavaju nad fenomenom transrodnosti, transseksualnosti i smatraju da to ili ne postoji kao bioloski fenomen ili da ne bi trebalo da postoji nisu bas sasvim nacisto sta zapravo zele. Jer kad bi postojala neka nanotehnoloska intervencija kojom bi se transrodognost/transseskualnost mogla promeniti onda bi se sav njihov strah, bes sta god usmerilo upravo protiv takve biotehnoloske intervencije. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 hours ago, Млађони рече Rodjen kao belac tvrdi da se oseca kao crnac. А ако добијем лекарску потврду да се осеђам као црнац, оће ли држава да ми плати операцију, знаш већ коју? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Juan рече А ако добијем лекарску потврду да се осеђам као црнац, оће ли држава да ми плати операцију, знаш већ коју? Moraces na konzilijum. Bice tu i medicinskih sestara i razno, ne znam da li to mozes da prodjes... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 12 minutes ago, Juan рече А ако добијем лекарску потврду да се осеђам као црнац, оће ли држава да ми плати операцију, знаш већ коју? ...kad je Gari Oldman utripovao da je crnac Juanito and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 6 minutes ago, Снежана рече ...kad je Gari Oldman utripovao da je crnac Fenomenalno odglumio fenomenalnu scenu u istom takvom filmu. Kad sam video klip pomislih da nije ono kad razglaba istorijat seskualnih navika, da se razbukti jos par tema na forumu. Mилена КШ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече Fenomenalno odglumio fenomenalnu scenu u istom takvom filmu. Kad sam video klip pomislih da nije ono kad razglaba istorijat seskualnih navika, da se razbukti jos par tema na forumu. ... Плус Денис Хупер о Сицилијанцима Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Снежана рече ... Плус Денис Хупер о Сицилијанцима Takodje genijalno. I nice guy Eddie koji je u ovom tom filmu stvarno nice guy. Pokojni Gandolfini takodje genijalan. Ceo film je fantastican, gledam ga milion puta kao u ostalom sve sto ima bilo kakve veze sa Kventinom. Mилена КШ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 hours ago, Aquilius Cratus рече nice guy Eddie Kakav je to lik... Jedna od najboljih scena ever: (SPOILER) Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 10 hours ago, Млађони рече Svako ko je belac je ksenofob (rasista) jer uziva u white priviledge. e kad bi ste znali koliki je rasizam kod crnaca.....doduse ne kod svih kao sto ni svi beli nisu rasisti Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 On 6/21/2016 at 21:40, Panthera Leo рече Шта ће овакви дегенерици на верском форуму. Meni ne smetate. Paradoksologija, Млађони, Ayla and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука