Jump to content

Краљу Облака (cloudking) "укинута" забрана писања

Оцени ову тему

Препоручена порука

С` обзиром да је Председницима "дозвољено" да о великим државним, војним и цивилним празницима потпишу аболицију за неке који су до тада били са друге стране Закона, ево и ја, у својству Главног Сајт Администратора Форума Поуке.орг, користим сутрашњи "диван дан" и нашој Цркви рођендан, те укидам нашем форумском другару-cloudking, "администрирање" порука на овој нашој агори.

cloud_4.jpg

Са вером да ће наш форумски другар бити плодан и конструктиван саговорник у многим темама о којима овде диванимо...

Срећан Празник!

Подели на овим сајтовима

E, Ракићу свака ти част...:dobro:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Opa!

Pa bas lepo!

Zelim samo da kazem da cu se odgovorno i savesno uhvatiti u kostac sa ovom odgovornoscu jer kao sto pise u svetim knjigama: "With great powers come great responsibility"! 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, cloudking рече

jer kao sto pise u svetim knjigama: "With great powers come great responsibility"! 

Sv. Petar (Parker) :-)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

У истом контексту, укида се и забрана писања нашем старом другару @Crveni Baron

photo-4781.jpg

Подели на овим сајтовима

@Таша

Реци човеку да може, уколико жели да се "врне" на Форум

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Милан Ракић рече

укидам нашем форумском другару-cloudking, "администрирање" порука на овој нашој агори.

jupiiii....nece mi vise stizati masa mejlova za odobravanje.....girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@cloudking  Да частиш, може и овако форумски...оно тебра живели, баци коју фотку :) са ићем, пићем и осталим.

Да будеш добар dobar deckoда пазиш шта пишеш, да се прво грицнеш за језик , па да бациш на папир...:ani_biggrin:

Да слушаш РАКУ и да га не помињеш седећи...:ani_biggrin:

Шалим се наравно, али озбиљно пази шта радиш, веЕЕЕЕлике су муке претрпео  и Христијански одслужио заслужено...:)

За пример си трпљења и стрпљења....и шта више рећи, срећна ти слобода од Раке ти дарована ....:)  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Честитам. Очигледно си показао напредак. (Или си постао лукавији.) :)))

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ниџока 1.1 рече

Честитам. Очигледно си показао напредак. (Или си постао лукавији.) :)))

Ovo drugo... al tiću ;)

Moje putovanje ka poziciji glavnog admina je krenulo. Zelim svima da se zahvalim na podrsci i da obecam da se necu uobraziti kada budem dostigao taj cilj!

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Ниџока 1.1 рече

. (Или си постао лукавији.) :)))

Бекство из Шошенка :)

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Рапсоди рече

@cloudking  Да частиш, може и овако форумски...оно тебра живели, баци коју фотку :) са ићем, пићем и осталим.

Да будеш добар dobar deckoда пазиш шта пишеш, да се прво грицнеш за језик , па да бациш на папир...:ani_biggrin:

Да слушаш РАКУ и да га не помињеш седећи...:ani_biggrin:

Шалим се наравно, али озбиљно пази шта радиш, веЕЕЕЕлике су муке претрпео  и Христијански одслужио заслужено...:)

За пример си трпљења и стрпљења....и шта више рећи, срећна ти слобода од Раке ти дарована ....:)  

Hvala rapso!

Bacio bih ja i vise fotki, al znas da mi je zabranjeno posto imam samo fotke na kojima sam go do pojasa ;)

Подели на овим сајтовима

"Изгледа" да је "скидање" са администрирања порука деловало демотивишуће на нашег Краља Облака. Нема га од ономад :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...