Драшко Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 57 минута, Дуња рече Isto mu dođe - kažu bračnici da je u braku samo svadba bezbrižna. O.o u pravu su sad zvucim ko ona baba iz nekog ruskog filma jedan od sinova joj presao u Islam jer ga uvatili neki CEcecni pa preobratili, drugi ostao Rus ali primitivac, ide sad cela drama oko svega toga zena prosta jadna, voli ih obojicu kaze joj ovaj Musli, "rekao nam ucitelj da je raj ispod nogu nasih majki" "U pravu je sine!" (najbolja recenica u filmu) Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Isto mu dođe - kažu bračnici da je u braku samo svadba bezbrižna. O.o Нама је свадба била наметнута, и наравно, пресела нам је. Све остало, и пре свадбе, и после ње, је О.К. Smaragdni kamičak, Bojan*, Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Управо сада, Лидија Миленковић рече Нама је свадба била наметнута, и наравно, пресела нам је. Све остало, и пре свадбе, и после ње, је О.К. I meni je svadba bila veliki stres. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 4 минута, Broken рече I meni je svadba bila veliki stres. jedino sto je valjalo je svadba, kod mene a sta ces vise srece drugi put Bojan*, Поет and Дуња је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 8 минута, Драшко рече jedino sto je valjalo je svadba, kod mene A prva bračna noć ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 1 hour ago, Nikola Stojanovic said: @Дуња A bre de si? Dobro bre čoveče jer si živ ??? nadam se da "super market" dalje funkcioniše ? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 1 минут, Broken рече A prva bračna noć ? dont menŠn Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 14 minutes ago, Broken said: A prva bračna noć ? Е баш то сам хтео да кажем да је безбрижно. Када се родбина разиђе и оде кућама на трежњење. Драшко and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 3 минута, Богомислић рече Е баш то сам хтео да кажем да је безбрижно. Када се родбина разиђе и оде кућама на трежњење. rodbina trazi carsaf na uvid Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Пре сат времена, Veliki Marko рече Dobro bre čoveče jer si živ ??? nadam se da "super market" dalje funkcioniše ? Pola ziv, pola coek , pola automehanicar Драшко and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 11 часа, Богомислић рече Није требало да је твртнеш. Ja sam samo pokušao da joj skrenem pažnju da su te slike idealizovane i da sa stvarnošću nemaju veze. Jedno su virtuelni svet i svet mašte, a sasvim drugo stvarnost. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 9 minutes ago, Nikola Stojanovic said: Pola ziv, pola coek , pola automehanicar Šta se popravlja? ? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 45 минута, Драшко рече jedino sto je valjalo je svadba, kod mene a sta ces vise srece drugi put Podsetio si me na jednu sjajnu anegdotu. Nema veze sa temom, ali je dobra. - Kod tebe je sve dobro, ali ti ne valja to što pušiš. - A ti nisi pušač? - Ne. - To je jedino što kod tebe valja - odgovori Nikolaj Velimirović. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Пре сат времена, Veliki Marko рече Šta se popravlja? ? Necu da se falim mnogo znaci, nije lepo znaci. Namestam tu starcima nekim televizor 30puta i sad odo po malko i umoran da im namestam i 31. put antenu nesto i misija nije uspela pretupa jedan deo , neko sranje im sin kupio. I te im ga , sad ce gledaju 2 dana u zid , eventualno ce igraju vrucko , ladno. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука