Jestira. Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 50 минута, Bojan* рече Možda nisam. Ustvari ja ne pijem kafu, a ne znam ni otkud mi kamera, kad je nemam uopšte. Znam da je pogrešno što to javno ističem, ali nisam “seksi” niti sam to ikad bio. Ti si me zamenila sa nekim. 100% ( A možda si mislila da ću ja prihvatiti tvoju priču, pa bi se onda zainteresovale slobodne forumašice... ) Šarmer si ti nisi kukavac, al ipak više te interesuje nauka od žena jel tako? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 12 минута, Jestira. рече Šarmer si ti nisi kukavac, al ipak više te interesuje nauka od žena jel tako? Interesuje me jedna jedina jedinstvena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 37 минута, Jestira. рече Šarmer si ti nisi kukavac Istina, vjeruj ti meni. Nije naivan uopšte. Bojan* and Jestira. је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Nije valjda da nećete više da ćaskate o ljubavi...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 @Bojan* Ne pali vatru, da zajebavas ljude ovde, biti ces naboden ! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Nije valjda da nećete više da ćaskate o ljubavi...? O čemu. ... ? Šta je to beše....? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Пре сат времена, Feniks. рече Šta je to beše....? To ti je ono što ja osećam prema ženama, a one prema meni ne. Дуња and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Зато што прескачеш кораке. Прво мораш да будеш њен неспокој, па онда да јој приђеш док је у овулацији и тек онда када је твоја неко време и када прође овулација и почетна похота, онда може бити љубави. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече To ti je ono što ja osećam prema ženama, a one prema meni ne. Auh, da... hvala što me podseti Nešo, ti si legenda! ( Izvini, nemog te zovem Bojan* ? ) Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 49 минута, Богомислић рече Зато што прескачеш кораке. Прво мораш да будеш њен неспокој, па онда да јој приђеш док је у овулацији и тек онда када је твоја неко време и када прође овулација и почетна похота, онда може бити љубави. moram naučiti stevan911 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 26 минута, Драшко рече moram naučiti Ne trudi se...to se postiže samo slušanjem " Sneki" Bojan* and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 1 сат, Feniks. рече Auh, da... hvala što me podseti Nešo, ti si legenda! ( Izvini, nemog te zovem Bojan* ? ) Hm,... znači, to je kod tebe uzelo maha.... Kad si primetila prve znake? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 44 минута, Bojan* рече Kad si primetila prve znake? hm....na početku ? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 13 минута, Feniks. рече hm....na početku ? Auu... Pa ništa onda, tu smo gde jesmo. Probaj da rešiš to toplim čajevima. Nije loše da dodaš i kašičicu meda. Ja sam tako radio... pa prošlo. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 28 минута, Bojan* рече Auu... Pa ništa onda, tu smo gde jesmo. Probaj da rešiš to toplim čajevima. Nije loše da dodaš i kašičicu meda. Ja sam tako radio... pa prošlo. Recept ide: Kesicu čaja medom zalepiti na usta i držati 24 h. ? ? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука